Sari la conținut

Lubric

VIP Member
  • Număr conținut

    2.654
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Lubric

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    de peste tot si de nicaieri

Vizitatori Recenți Profil

8.300 citiri profil

Lubric's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

707

Reputație

1

Community Answers

  1. Fratilor, nu caut dreptatea intr-o lume imperfecta si nu sunt stresat; totusi sper ca, macar in ceasul al 12-lea, sa-si dea seama bo$ ce fel de moderator are. Daca nu mai facem recenzii macar sa facem trafic.
  2. Lubric

    Intalnire Oradea

    Bebe, nu dispera te ajuta io sa ajungi la urechile taticului. Pe 21 spun: "PREZENT" indiferent de consecinte ca mi-e dor de voi de nu mai pot.
  3. “noi moderatorii atragem atentia membrilor cand trebuie mersi pentru intelegere “ Problema e ca n-o faceti! Stimate moderator1, se pare ca nu esti in stare sa stapanesti forumul asa ca, te rog, retrage-te din functie deoarece nu faci fata. Ma acuzi si-mi dai warn pentru “Limbaj Nepotrivit” in timpul in care cei de pe sectiunea Bucuresti isi baga si isi scot pe banda rulanta fara a fi sanctionati. Chiar sunt curios unde am folosit astfel de limbaj – arata-mi cu citat unde am vorbit necuviincios si la prima conectare dupa ce-ti voi citi raspunsul ma voi retrage de pe forum. Stiu, voi conducerea nu trebuie sa dati socoteala pentru ce faceti dar, eu nu m-am putut abtine si, uite, ca-ti cer socoteala. Sa stii ca mi se falfaie chiar de ma banezi si imi pare rau de un singur lucru: PRIETENII pe care-i am pe acest forum. Cu majoritatea dintre ei tin legatura si-n viata reala asa ca... fal-fal-fal. Problema nu e PUNCTULETUL de atentionare primit ci lipsa de impartialitate si egalitate. Esti un moderator prost care a dovedit, nu o data, ca nu se poate controla si face prostii. Nu ma punctati ca sa nu se rasfranga si asupra voastra ura si nervozitatea impartialului moderator1! P.S. Am vrut sa-ti mai mult dar, nu merita sa-mi uzez tastele. Cine intelege, intelege! P.S.1. Probabil in capul tau iti vei spune ca nu te pui cu prostu' dar, eu te provoc ca am timp si trafic se face iar, pisicuts isi ia banii.
  4. Mai bo$ule, sa ma scuzi dar, cu limbajul pe care-l ai chiar denoti un pic (ca sa nu zic mai multa) de proasta crestere. Inteleg ca nu mergi toata ziua la fete dar, am pretentia sa stii folosi functia "Search" si daca n-ai gasit nimic sa-ti fomulezi "cererea" intr-un mod mai civilizat. In fine... Bre michenase, imi "place" de tine (Stai linisti, nu-s gay!) cum sari in apararea celui "napastuit". Un pic de munca n-a stricat nimanui. In tara asta exista foarte multi care asteapta ca "para malaiata sa cada in gura lui natafleata".
  5. Miaunel, te rog, muta topicul Andei unde-i locul lui - la "Intrebari si Raspunsuri". Mersi anticipat! Cu prima ocazie dau un parizer.
  6. Ti-as zice eu dar daca, de aproape 2 ani (de cand esti membru) n-ai gasit nimic, ma tem sa nu gresesc asa ca te las sa mai cauti.
  7. Lubric

    Craciun 2014

    Daca n-as avea "obligatii" as fi numarul 3 pe lista dar, nu-mi ramane altceva de facut decat sa va trimit o parte din gandurile bune ce ma cuprind in acea perioada (si nu numai atunci) a anului. Va "iubesc", va tuc si va doresc (inca de pe acum) distractie placuta!
  8. Fukc!!! Cum am uitat de tine, Gabi?!? Rusine sa-mi fie! Probabil mi se trage de la faptul c-am baut prea mult. In fine, cu scuzele de rigoare si cu intarziere, iti transmit multa sanatate si traditionalul "La multi ani!'.
  9. Lubric

    facebook...

    Bopule (sau ba pula - glumesc ), intrebarea asta puteai s-o pui pe topicul "Socializare / Chat" - nu era nevoie de un topic nou. In fine... Cred ca fetele se oftica si se "supara" cand le gasesti pe feisbuc pentru ca le e frica sa nu le faci public profilul pe forum.
  10. Lubric

    Atentie - 0730913374

    Cwl112, ai citit titlul topicului? Sunt convins ca nu; cred ca te uiti doar la poze si pui intrebari aiurea.
  11. Lubric

    0749806197 Natalia

    Fratilor, stati asa, maine-poimaine o sa le fac o vizita si-o sa va anunt ca, de fapt, si a treia fata presteaza. Daca e vorba de "cuibul" care-l stiu, SIGUR activeaza si cealalta fata; pana in vara au fost cu circuit inchis. P.S. Doamne, ce-mi mai place offtopicul; la valoarea si varsta mea mi-l permit fara prea mult efort.
  12. Daca nu esti nici unu dintre cei enumerati, fii barbat (daca poti) si recunoaste ce user "vechi" ai ca doar nu esti nou, mai ales ca ai zis ca ma cunosti.
  13. Lubric

    Intalnire Oradea

    Ma bucur ca v-ati distrat, dar imi pare rau ca n-am fost prezent. Data viitoare nu mai scapati.
×
×
  • Creează nouă...