Jump to content

supermax

Serious Contributor
 • Content Count

  525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

259 Reputatie Excelenta

About supermax

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Arges

Recent Profile Visitors

14,209 profile views
 1. https://nimfomane.com/forum/topic/169623-erica-noua-in-oras/?do=findComment&comment=6494987
 2. Am fost de două ori la Alessia. E fata care imi place cel mai mult la ora actuală din Pitești. Chiar dacă eu aleg mereu oralul protejat, Alessia îl face super și nu se oprește până nu cer eu să trecem la normal. Nu comentează la poziții și mi se pare foarte strâmtă în poziția doggy. Nu are sânii mari, dar sunt foarte frumoși. Îi ador, sunt fermi, "ascuțiți", nu aș vrea să își pună silicoane. Mie îmi convine că cere 150 lei, am prins-o mereu disponibilă.
 3. Am fost în schimb fără programare, cu o zi înainte, la colega ei, Erica, de la care am plecat mulțumit. Cu ocazia asta, am văzut-o și pe Andreea, zicea că își așteaptă următorul client programat.
 4. Și eu mă programasem ieri și când i-am scris că am ajuns, s-a scuzat că a încurcat programările...
 5. Uite, după ce o să le fac a doua vizită, probabil în weekend, o să-mi fac timp apoi și de recenzii ca pe vremuri. Vreau să le testez mai mult, în mai multe poziții, ca recenziile să fie mai detaliate și mai relevante. Ambele mi-au făcut un oral protejat plăcut, după care le-am pus să stea deasupra, doar că mișcările lor m-au făcut să ejaculez în această poziție, ca intr-un scenariu repetat la indigo și nu m-am putut bucura de alte priveliști cu ele, din vina mea.
 6. Nu mai fac recenzii. Foarte puțini membrii actuali ai forumului mai merită ajutați. Îmi plăcea să scriu aici prin 2012-2015, apoi lucrurile s-au degradat.
 7. O fată foarte amabilă, vorbăreață și implicată, la fel cum este și colega ei, Alessia. Dacă aș fi stat mai aproape de locația lor, cred că aș fi sărăcit, la câte vizite îmi vine să le fac. :)
 8. https://nimfomane.com/forum/topic/166478-a-fost-cineva/?do=findComment&comment=6413367
 9. E bine că a mai scăzut prețurile. https://nimfomane.com/forum/topic/164420-elena-0761516394/?do=findComment&comment=6349559
 10. Camera de selfie oglindește imaginea.
 11. Ambele seturi de poze sunt ale ei. Are un tatuaj cu Picolo Lord pe unul din sâni.
×
×
 • Create New...