Sari la conținut

un nyk

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre un nyk

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oriunde

Vizitatori Recenți Profil

2.055 citiri profil

un nyk's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputație

  1. Ador prestatoarele de cea mai veche meserie care dau lectii de moralitate. Ai pacalit clientul punct. Apropo, tu tot roman? Dupa comportament eu te votez regina romanilor, tu esti cel mai roman dintre romance.
  2. un nyk

    Sasha 0752070001

    Ce naspa sunteti, domnisoara foloseste produse bio si voi.......😁
  3. in anuntul din link apare cu numele Camelia 🤔
  4. Si la Timisoara, dar nu este activa, cauta locatie din ce observ eu.
  5. Si...... engleza de balta.....😏😏😏
  6. Am vizitat si eu, contactat pe whatsapp, programare respectata, zona Craiovita, locuri de parcare, locatie discreta, usor de gasit te duce Maps in fata blocului. Pozele sunt reale, corp fain cu sani micuti si jucausi. Am povestit la o tigara, am primit prosop curat. Actiunea a inceput cu oral neprotejat, fata a spus ca neprotejat nu face deep, nu am dezvoltat subiectul atunci, ma gandesc acum sa fie diferit cu protectie si de ce?........Normal, am schimbat pozitii, fata este ok, se implica. Note: Locatie 9 - curata, baie curata, prosop curat, pat mare fara zgomote. Aspect fizic 8. Oral 7. Normal 9. Per total o experienta placuta, fara surprize negative. Raport calitate/pret ok. Sper ca domnisoara sa mai zaboveasca pe meleagurile noastre.
  7. Sunat eu la 0785934975, disponibila la unul din g-uri. Intrebati daca merge liftul, trebuie urcat la cel mai superior etaj si pe scari este de vis, am ajuns tarash. Locatia ok pentru activitate. Domnita arata super bine, slabuta cu o pereche de sani numai buni, confirm ca pozele sunt reale. Din pacate nu este mai deloc comunicativa, incearca sa se faca placuta dar nu prea reuseste. Dupa vizita la dus a inceput un ON, destul de banal. NP ok, dar nu exceleaza. Locatia: 8 Domnita: 9 OP: 6 NP: 8 Cam asa apreciez eu. Tariefe: 100 lei aprox 20 min, 250 lei ora. O experienta ok-ish per total in lipsa de alceva. De revenit numai in situatii de criza.
  8. :hmmm :bow :clap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
  9. Poze false in anunt, doamna lucreaza intr-un apartament foarte stramb, pervaz indoit, calorifer facut 8, gresie faianta in forme ciudate, Explicatie: fotoshopate la greu si foarte prost pedeasupra.
  10. Ieri am facut o noua vizita Programare telefonica cu aprox 20 min inainte de a ajunge la locatie Odata ajuns am povestit cateva minute, la o tigara Dna este mai corpolenta dar acei sani sunt bestiali, oricum zicea ca intentioneaza sa urmeze sfaturile unui nutritionist, ar fi super daca ar da rezultate. Pozele sunt 100% reale. Igienizare prealabila si pentru dna si pentru mine, baia ok. Inceput cu un oral neprotejat aprox 5 minute cu cateva incursiuni si intre acei sani mari. Normal in vreo 3 pozitii, dna in ciuda faptului ca este mai masiva se misca bine se umezeste natural si are o pasarica destul de stramta Raport calitate pret ok de fiecare data Locatie:8 Oral: 8 Normal:8 Atitudine: 9 Pret: 70 lei combinat
  11. Zilele trecute am vizitat si eu. 1.Locatia - pe centura mica, undeva in spate la Prestige, la parterul unui bloc, retras si cu suficiente locuri de parcare. 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) telefonic 0760094457 3.Detalii la o tigara prezentat meniul care cuprinde oral protejat sau neprotejat la 40 lei si combinat 50 lei Doamna spune ca are 35 ani, se poate. Are aprox. 1,65 si 65-70 kg, sani mari si putin lasati, putina burtica, dar per total este acceptabila. Am inceput cu un oral neprotejat, binisor executat, nu am avut parte de nimic extraordinar, la normal a incept ea deasupra, am schimbat cateva pozitii fara comentarii. Mi sa propus sa terminam tot oral. Doamna este comunicativa si atmosfera este una normala. 4.Programul de lucru: de la 8 dimineata pana la 6 seara Note: locatie: 8 doamna: 7 oral: 7 normal: 7 Per total o experienta placuta si un raport bun calitate pret.
  12. Sunat si eu acum cateva zile pe la 18.00. Raspuns din prima, meniul prezentat este similar cu cel prezentat de colegi, am estimat ca ajung in 20 minute. Am ajuns in 16 min. Am sunat cand eram in spate la Eternity si d-soara ma informat ca este ocupata pentru urmatoarea ora. Concluzia mea este ca aceasta domnisoara trebuie sunata cand sunt in zona.
×
×
  • Creează nouă...