Sari la conținut

harcea1976

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre harcea1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.675 citiri profil

harcea1976's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

52

Reputație

  1. Salut. Am revizitat aceasta femeie incredibila...e grozava in ale sexului, amabila si rabdatoare. Are ceva...f incitant, in comportament si atitudine. A nu se vizita prea des...poate crea dependenta :), desi e un viciu distractiv. Notele ar fi maxime, dar nu-si au rostul, e prea gustul meu. Te pup, Karina, esti faina. Seara interesanta. Mai mananca si tu ceva...:)
  2. Va salut, Am revizitat-o pe minunatia asta sexi de femeie. Ca intotdeauna, draguta, zambitoare si rabdatoare (sarut mana :) ). Locatia este lux, atitudine exemplara, oral grozav, cum rar am mai intalnit. Pofta de sex si energica, cum trebuie sa fie o amanta de ocazie :). Notele sunt de prisos, in ce ma priveste, o experienta f placuta. Multumesc pentru placerea oferita, Karina, sanatate. Scuze pt discomfortul cauzat de supraincalzire...:)...esti faina tare.
  3. Va salut. Am vizitat-o pe Karina, de mai multe ori in ultimul an. Serviciile ei sunt ireprosabile, note maxime si e si amuzanta. Are cea mai sexi bubucica si pofta de sex cum ar trebui sa aibe orice femeie. Dupa sexul cu ea, imi vine sa o sun pe mama, sa ii multumesc ca m-a nascut :) Multumesc ca m-ai suportat, sper ca nu te-am chinuit prea mult...
  4. Salut, Antonia. Imi poti spune, te rog, in ce zona va fi locatia? Multam, o zi interesanta.
  5. Salut Luisa, Imi spui, te rog, in ce zona lucrezi? Seara faina
  6. La multi ani, frumusico! Sanatate, putere si echilibru, in noul an... Sper ca esti bine, abia astept sa te vad...si sa te pup...peste tot :)
  7. La multi ani, frumusico! Sanatate, putere si echilibru, in noul an... Sper ca esti bine, abia astept sa te vad...si sa te pup...peste tot :)
  8. Sanatate, putere si echilibru, iti doresc, dulce Sonya! Sper ca esti bine si sa ne vedem cat de curand.
  9. Frumusico, Nu te tenteaza o vizita la Timisoara? Ai multi fani pe aici... Sanatate.
  10. Hello, Am vizitat si eu domnisoara, acum cateva zile si ma simt obligat sa contribui... Fata este superba, tinerica, ceva mai subtirica decat in poze, scunda, buze mmmm, sexi...exact pe gustul meu. Discutie placuta, fara presiunea timpului, atitudine draguta...pentru prima intalnire, frumoasa impresia. Locatie:10 Igiena:10 Gfe:10 ON:9 daca s-ar ocupa putin si de zonele adiacente, ceva priviri porverse...ar fi ideal NP:9 frumos si real Un pic distrasa de telefon (tineretea), putin de tot mai multa initiativa... Finalizare orala, sau anal, ar facea-o partenera perfecta pentru placere (sunt egoist, ce sa zic). Multumesc Claudia pentru compania placuta, m-am simtit excelent, sper ca a fost macar ok pt tine si vei vrea sa ne revedem. Esti faina tare.
  11. Spune-mi, te rog, in ce zona ai locatie? Multam, o zi senina.
  12. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, un veac plin cu bani si un traditional LA MULTI ANI Sper ca esti bine si sa te revad curand.
  13. Va salut. Am vizitat de mai multe ori aceasta zeita a sexului, nu are rost sa mai fac o recenzie...ultima oara, dupa finalizare, m-am sprijinit de pat, nefiind in stare sa ma ridic, tremuram de placere. Iti multumesc Sonya ca existi si sper ca iti plac intalnirile noastre, macar o fractiune din cat imi plac mie. Esti incredibila...un dar din partea universului. Te pup, sper sa ne revedem curand.
  14. Va salut. M-am bucurat si eu de compania acestei minunate si sexi fiinte, fata e o companie deosebita, o placere sa stai la povesti cu ea. Atenta la dorinte si reactii, frumusica, te priveste cu niste ochi in timpul oralului...mmmm, grozav. ON: 10 f placut pt mine, atentie peste tot, deep...wow NP: 10 pozitii, tot ce am vrut, fara comentarii GFE: superlativ...saruta f frumos, mangaieri (i-a placut pielea mea, incredibil☺) Locatie semi aleasa de mine, acceptabila... Pt gustul meu, o fiinta minunata,punctuala, subtirica, frumoasa si f amabila. Multumesc Alexandra, pt o experienta deosebita, una dintre putinele, cele mai bune.
  15. Ati fi interesate? Te pot suna dupa 17 sa stabilim?
×
×
  • Creează nouă...