Sari la conținut

alexliv

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexliv

  • Dată Naștere 24.07.1985

alexliv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. si o alta domnisoara pe care o supun atentiei stimabililor confutaciosi.zice ca are locatia pe la piata unirii, oral, normal si masaj 300 ron, insa nu am intrebat daca ora sau finalizarea. ar exagerat finalizarea :)are cont pe simpatie, romina_escort.stima
  2. stie cineva cv de stimabila domnisoara?
  3. Seara buna. Am incercat sa fac o sinteza a informatiilor din acest thread, insa spre ghinionul meu nu prea mi-am indeplinit obiectivul.Mai am 2 zile de delegatie in iasi sapt asta, si apoi inca 2 pt sapt viitoare. Va rog recomandati-mi 2 pasari care merita degustate. (am inteles ca una ar fi andreea, iar alta tipa aia blonda de cerea 100 E); mai avezi altcv. tentant? cine arata mai bn?
  4. sper ca am gasit pe cineva cu vaste cunostinte in domeniu. ofera-mi si mie o recomandare de calitate in iasi. am citit pe forum despre o tipa andreea, insa nu am reusit sa si concluzionez daca intr-adevar merita asa ca astept putin ajutor.
  5. va recomand sa fiti atenti daca mergeti la salonul de masaj de pe ardeleni (pe langa calea mosilor) sa fiti tare atenti ce alegeti. eu am fost neinspirat, sunt 4 tipe si-s convins ca am facut cea mai proasta alegere: o tipa slabuta, cu sanii mai mici (singura, pt ca restul sunt extrem de bn dotate). dezamagirea vine din faptul ca are GFE 0, nu te lasa sa o atingi pe sani, la randunica, fara sa o atingi pe gat. te duci practic sa faci un masaj si o laba. la oral s-a descurcat bn, insa cand a venit vb de normal ti se taie cheful. s-a recomandat ca otilia, sau cv de genul.ps. un prieten a ales o bruneta f dotata, inaltuta se recomanda raisa, si a fost extrem de incantat. pret. 200/hnr de tel ma informez si-l ofer, ca a sunat prietenul ala.
  6. daca ai patruns in "comunitatea asta exclusivista", poate ca mai sunt si norocosi printre noi care te vor cunoaste. ar fi pacat sa nu-mi manifest si eu dorinta asta tinand cont de cati oameni se chinuie. probabil stiu ei cv :-? sper sa fii amabila si sa-mi oferi un cadou dragut, considera-l de ziua mea . pt ca avem o singura viata merita sa sarbatorim zilnic, mai ales cu cate o savarina bn insiropata.astept sa-ti dovedesti amabilitatea
  7. cam aduce cu tipa din poza, era buna, dar avea nasul putin disproportionat. daca te ajuta cu cv o chema diana sau denisa parca.
  8. da, erau 2 tipe care chiar mi-au atras atentia, o blonda si o bruneta, nu stiu cum se numeau dar voi reveni pt felul in care aratau. in momentul respectiv am avut un schimb de replici un pic mai acid cu "matroana" care imi explica "avem aline cate vrei, alina blonda, alina bruneta" ) ea era amabila si incerca sa faca un ban cinstit, dar eu eram ofensat ca am facut drumul aiurea fara sa dau de acea alina atat de dorita ) nu stiu cum presteaza fetele de acolo ca nu am ramas
  9. din pacate se pare ca nu prea mai stiu multi de ea, au ramas doar amintirile norocosilor care am apucat sa-i facem o vizita si pofta pt savarina bn insiropata a ei daca reapare in peisaj, subscriu la rugamintea ta sa nu fie egoisti confutaciosii nostrii si sa o readuca in atentia publicului larg si atat de dornic.ps. apare undeva cu nr. 0720115051, este plasa. e cuibul de albinutze de pe langa eroilor.
  10. mai se tine de meserie? mai stie cineva ceva de don'soara?
  11. Salut, probabil ca iar postez aiurea si imi cer scuze, insa inca nu pot deschide un thread pt ca nu am suficiente post-uri.Acum dupa scuzele atat de necesare, sa trecem la lucrurile serioase. De tipa asta mai stie cineva ceva? orice informatie este bn venit cu atat mai mult una de contact.
  12. @sweed29 imi cer scuze pt intarziere, in primul rand. eu am specificat "pt gusturile mele", acum fiecare este liber sa-si satisfaca nevoile carnale cu cine ii place, cu atat mai mult cu cat plateste pt asta. In privinta apartamentului, eu nu am mers sa-l cumpar, insa ar avea mult mai mult de castigat daca ap. ar arata macar putin mai bn decat o camera de spital construit prin anii '50 (poate fetelor le place sa ofere fantezii cu asistente si vor sa para mai reale)., in baie recunosc, nu am apucat sa intru, insa iti spun sincer, ca nu astept sa ma duc la curve ca sa fac dus, dar starea prosopului este un aspect pe care pun mare pret. in alta ordine de idei, blonda arata f bine, pe undeva pe la 1.70 poate putin peste, extrem de bine proportionata, insa cum au spus si ceilalti are o atitudine care lasa de dorit si daca tin cont de recenziile lor pot spune ca atitudinea ei se regaseste si in pat. lasa impresia ca e scarbita rau de ceea ce face, pacat, pt ca ar fi avut mare potential si in plus la cum arata cu siguranta isi poate gasi "un sponsor".
  13. tipa asta chiar e reala?? aveti experiente (ne)placute cu nr asta de tel.? nu prea par reale pozele.0722.769.307asta-i anuntul: SUG PULA SI INGHIT SEX ORAL NORMAL SI ANAL, noutate superba, forme pline,20/1.70/54 KG, vreau sa ma gusti, vb. vulgar, sunt brutala, uro, oral, normal, anal dominare, singura, lux, ultracentral
×
×
  • Creează nouă...