Sari la conținut

parfumel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre parfumel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

869 citiri profil

parfumel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Salut, Primul post pe forum, deci daca am gresit categoria imi cer scuze anticipat. Stie careva daca Ana care era la Black Velvet cand salonul era in zona Domenii, cea cu fundul bombat, activeaza prin Buc? Si daca da, in ce salon? Mersi anticipat.
  2. subscriu papuasului. consider ca am fost apostrofat cam degeaba. multumesc pentru intelege.
  3. salut. a mai auzit cineva ceva de acest cuib? ca de o saptamana incerc sa sun, si nimic... Esti off-topic... citeste regulamentul! A.
  4. Salut. E primul meu post in acest forum, asa ca v-as ruga sa dati dovada de putina indulgenta in caz in care am uitat ceva. Mentionez de asemenea ca e prima oara cand am urmat un sfat de pe acest forum, si pot spune ca sunt foarte multumit. Tocmai ce am venit de la intalnirea cu domnisoara. Tin sa multumesc celui care a creat acest thread. Alexandra e o descoperire fascinanta. La telefon a fost cat se poate de dulce. Cand am ajuns a fost foarte primitoare, si in spusele celor de mai sus, m-a primit imbracata, fapt care mi-a starnit curiozitatea. Tarifare: Confirm cele spuse mai sus. 200/1,5h, fara nici un fel de presiune, ba chiar ma rugase sa dau ceasul jos de la mana deh,mi-au ramas sechele de la birou sau de la saloanele de masaj. Mi-am luat dublu, pentru ca eram stresat. Urmati sfatul lui gicacontra2012 si achitati de la inceput. Merita. Eu unul m-am decis sa prelungesc inainte sa finalizez. Locatia: 9 - Apartamenul arata intr-adevar foarte bine. Totul pare curat. Singura problema erau usile trantite de colega ei Servicii: Confirm ce e mai sus. Destul de vanilla, fara anal, dar nu-s genul. Note: Aspect: 8.5- 9, intr-adevar e slim, arata bine, dar parca ... prea tinerica oricum am ales pe final sa o admir pentru ca imi aduce aminte de anii de liceu GFE: 10+ (daca exista asa ceva ) m-am simtit foarte in largul meu. are un fel de a te face sa te simti ca doi fosti amanti. FK: 9.5, desi cu backgroundul meu de pe la salonase sunt obisnuit fara acest element. acest lucru ajuta mult la subpunctul de mai sus. Oral: 9, foarte moale si foarte placut. intr-adevar, incercari de deep-throat, dar nu-s fan. Normal: 9, desi nu pare sa stie sa se miste (* parerea mea proprie si personala), domnisoara e dornica sa te faca sa te simti rege, macar pentru o ora drept urmare incearca sa intuiasca ce ti-ar placea. si e receptiva la sfaturi. Atitudine: 10 . intr-adevar, timidatea ii confera un aer aparte. ea fiind si foarte finuta, parca ti-e putin frica sa stai deasupra ei. oricum, silueta aceea trebuie admirata deci as indrazni sa recomand sa o lasati deasupra Per total, recomand? Cu siguranta da. Nu regret deloc ca mi-am luat liber de la munci sa degust o delicatesa asa rafinata
  5. salut. nou inscris pe forum. o intrebare: nu inteleg jargonul pentru "halat". ce inseamna "halatul"? mersi anticipat.
×
×
  • Creează nouă...