Sari la conținut

vylex

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vylex

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BUCURESTI

vylex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

12

Reputație

  1. Salutare, Am vizitat-o pe Mirela în urma cu ceva timp. Locatia: 9 - zona Gorjului, primit instrucțiunile pe whatsapp, relativ usor de ajuns, o garsoniera ok, baie dotata cu ce trebuie. Aspect: fata 8, corp 8,5 - sani frumoși, marime medie, fundul piesa de rezistență. Pozele de pe forum sunt reale, as zice ca arata mai bine în realitate. GFE: 8 -săruta pe corp, fără FK, foarte implicata, își da interesul sa te simți bine. OP:9 - dau 9 doar pentru ca e protejat, in rest un oral foarte bun cu tentative de deep, nu se grăbește sa treaca la normal. NP: 9 - am schimbat mai multe poziții, se mișcă foarte bine în LOT, iar in doggy stie cum sa isi puna fundul in valoare pentru un view superb. E stramta, nu am vazut sa foloseasca lubrifiant. E destul de implicată, geme placut, propune pozitii. Finalizare in balon in doggy, n-am rezistat tentației. Pret: 200Ron/1 finalizare, aproximativ 30 min.
  2. Salutare, Am vizitat-o pe Alexia in urma cu ceva luni. Locatia: 9 - zona Dr.Taberei, primit instrucțiunile pe whatsapp, relativ usor de ajuns. Aspect: fata 8, corp 6 -bbw- sani mari, fund mare. Poze reale, o avantajeaza anumite poziții. GFE: 7 -săruta pe corp, FK nu am întrebat. OP:8 - am optat pentru protejat, își da silinta, fără atenții la bijuterii, nu se grăbește sa treaca la normal. NP: 7 - schimbat 2 poziții, misionar si doggy, foloseste lubrifiant, nu e stramta, dar nici eu nu o am foarte mare. Pare destul de implicată, filme porno la tv in timpul acțiunii. Finalizare in prezervativ,dar face si corporală din ce retine. Pret: 100Ron/1 finalizare - la momentul ala. Overall: merita incercata de fanii bbw.
  3. Salutare! Am vizitat-o pe Alessia in urma cu ceva zile. Locatia: 9 - zona Grozăvești, primit instrucțiunile pe whatsapp, relativ usor de ajuns, oglinda mare in camera de lucru. Aspect: fata 7.5, corp 8 - sani frumoși, marime medie, fundul piesa de rezistență. Pozele de pe forum sunt reale. GFE: 8 -săruta pe corp, FK nu stiu, nu sunt fan. OP:8.5 - am optat pentru protejat, își da silinta, fără atenții la bijuterii, nu se grăbește sa treaca la normal. NP: 8 - schimbat 2 poziții, misionar si doggy, stramta, nu am vazut sa foloseasca lubrifiant. Pare destul de implicată,geme placut, un pic exagerat tinand cont de prestația mea care a lăsat de dorit. Finalizare pe sani,priveliște frumoasa. Pret: 150Ron/1 finalizare. Overall: tinerica cu corp frumos,merita încercată.
×
×
  • Creează nouă...