Sari la conținut

herpules1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre herpules1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    peste tot

herpules1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

  1. Am elucidat singur. Ignorati intrebarea.
  2. Si-a schimbat tatuajele intre timp si a si slabit?
  3. blablablabla...ca sa fim in ton cu ce se vorbeste pe aici
  4. Adevarul e ca stres de genul ala si mama zenului se gasesc doar in domeniul tau. Ca noi nu muncim tot pe bani si tot cu oameni. Diferenta e ca nu toti se plang la fel de mult si in mod cert cel care se plange cel mai mult nu e neaparat cel mai stresat. Totusi, poti angaja pe cineva sa iti preia telefoanele si scapi de stres. Solutii exista.
  5. Trimiti un porumbel voiajor. In niciun caz nu dai click pe link ca sa vezi numarul de telefon la care sa poti suna.
  6. Pfff...si eu care credeam ca e vorba despre futut aici. Naivul de mine. Ma gandesc serios sa imi pun bani la ciorap ca sa merg la niste pregatiri cu escortele astea insetate de cunoastere pentru a le descoperi inventitivatea si a le admira intelectul superior. Hai sa ne culturalizam! Totusi...recenzii "este" in program?
  7. http://images.techtimes.com/data/images/full/238486/giphy-gif.gif?w=600
  8. http://1.bp.blogspot.com/-s_HIMeh--7c/UcyX7pw_laI/AAAAAAAAODs/zC9tdMSTzfs/s1600/IMG_6294.JPG
  9. Care e legatura dintre "Fata de la tara - 0725983169" si tot ce s-a scris de la #5 incolo? Pe cine dracu intereseaza asa ceva? Sincer acum, chiar e nevoie sa fie poluat orice topic?
  10. Poate sa faca laba si de 100 de ori pe zi. Asta inseamna ca nu poate sa vina la tine si sa te plateasca pentru servicii sexuale? Ori tu daca bagi in tine de 2 ori pana la ora 1 nu mai ai voie sa mergi sa iei masa in oras, chit ca nu te atingi de ea? Pana sa venim la tine sa ne convingem ca ai poze care apar peste tot pe net - poze foarte diferite de care te poti convinge singura daca dai un search dupa numarul de telefon, ia convinge-ne tu pe noi ca merita efortul de a ne deplasa pana la tine cu niste poze reale si/sau recente. Si dupa, mai vedem. Ca tot e pe bani. Si daca nu e pe bani, e pe timp, care e mai pretios decat banii.
  11. Interesant...foooarte interesant... https://barntsinthebelfry.files.wordpress.com/2014/09/dozing-in-church1.gif?w=320
×
×
  • Creează nouă...