Sari la conținut

nimfomanualba

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nimfomanualba

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Alba Iulia

Vizitatori Recenți Profil

1.830 citiri profil

nimfomanualba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputație

  1. Buna! poti sa-mi spui, te rog tarifele si prestatia mai detaliat? Multumesc
  2. un nr sau juma de ora la ce tarif este? ceva poze nu aveti d-ra Lavy? ms anticipat!
  3. si eu am constatat acelasi lucru, nu-mi explic de ce?!
  4. un nr de tel valid se poate ca nu ma pot conecta la mess
  5. am gasit threadul d-rei lavy https://nimfomane.com/forum/topic/10098-lavinia-0732433584/ are si nr de tel, sapt viitoare o voi suna sa vad daca a ajuns in alba.
  6. Posesiv datorita lipsei de oferte, merita sa incerci.
  7. neata tuturor! am fost ieri, din nou, la salon si...am avut o surpriza placuta:) mergand destul de devreme, imediat ce am scapat de la birou, sunand cu juma de ora inainte, erau doar 2 fete acolo. Ajuns acolo cu o intarziere de 10 min, am servit un pahar de apa, am platit 150 ron pt 1h cu 1 fata nud, am ales tipa blonda, voluptoasa dupa cum o descria curvarab mai sus...si nu mi-a parut rau. Mai era o tipa, exact aia cu care am fost data trecuta(acu vro 6 luni) si care desi arata mult mai bine decat blonda, nu mi-a "sastisfacut" cerintele. ajunsi in camera la etaj, dezbracarea, mers la dus, intr-adevar baia lasa putin de dorit, gel ieftin, curatenie asa si-asa, in fine un 7/10. blonda ma asteapta dezbracata, e putin cam grasuta, fata comuna, curulet nu prea atragator, dar are sanii mari si sfaqrcurile foarte erectile si are atitudine. dupa inceputul clasic ce consta in ulei pe picioare, masaj pe picioare, foarte bine executat, intins pe burta fiind, trece la buci, spate, gat. Cum sta cracita peste mine eu ridic piciorul, de care incepe sa-si frece pasarica in miscarea de dute-vino pe care o face in timpul masarii. Incep sa-i ating picioarele, ma mut tot mai aproape de pasarica, o ating....la care imi zice razand cu subinteles:"Nu prea ai voie, dar...si incepe sa imi zambeasca parca invitandu-ma la o giugiuleala... ma ridic in genunchi, incepem sa ne sarutam cu patos, FK de mare intensitate de parca de stiam de-o viata, in timp ce cu degetele ii masam clitorisul si o patrund incet incet. o pun pe spate, nu riposteaza deloc, chiar am senzatia ii place, isi desface picioarele si incep un cunnilingus in forta, o penetrez cu degetu, e foarte strampta, chiar neasteptat, apoi schimb gaura, bag usor usor degetu in anus, ii place de numa, geme in draci, posibil joaca si ceva teatru, dar ceva placere sunt sigur ca are. apoi trecem la un 69 in sensu ca eu o ling si o penetrez cu degetu, ea doar laba si linge doar zonele adiacente. apoi vine peste mine, cu sanii imensi aproape de penis. incep sa i-o trag intre sani 3-4 min dupa care termin pe sanii ei. ne-am sters cu sevetele, ne-am sarutat din nou, din nou cunilingus, iar penetrare cu degetele si in pasarica si in fundic, trece la o laba turbata cam 5 min si ma termin a doua ora pe sani si gat. in tot acest timp imi zambea ca o curva profi. merg la dus, revin, ma imbrac. o sarut si plec. In concluzie: am platit 150 ron pt 1h de masaj cu 1 dameza nud si am avut parte de 20 min masaj si 30 min de FK, cunni, anni, penetrari cu degetu si 2 finalizari:) am incercat oral sau normal dar fara succes(mentionez ca am mimat un normal ,dar numai frecandu-i clitorisu cu penisu) probabil ca daca plusam ceva, obtineam...dar sincer mia ajuns atat...ne-am distrat pe cinste. o recomand pe blonda, desi aspectul fizic lasa de dorit, e ok pt distractie.
  8. Salut confratilor futaciosi! Datorita faptului ca piata de profil in Alba Iulia este practic inexistenta, propun sa contribuim fiecare la adunarea de informatii cu contacte ale fetitelor cu care ne-am putea face mai frumoasa viata:). Eu am cautat pe net de m-am saturat si aproape nimic, sunt ceva anunturi mai vechi pe diferite site-uri dar toate nr de tel sunt inactive. In presa, ziare chiar nu sunt asemenea anunturil. In concluzie, daca careva dintre noi ajungem in legatura cu vro dameza de bun gust, sa facem bine sa postam informatia/recenzia aici. La mai multe!
  9. apropo, Iulia e tipa moldoveanca care sta in Cetate, ca nu mai stiu numele fetei care m-a masat pe mine?
  10. foarte corecta recenzia, as avea si eu o intrebare: la a cata vizita ai obtinul un oral/normal?
  11. In afara de centura unde le stiu pe toate....nimic! mai dau cate-o tura de centura din cand in cand sa vad daca e ceva nou dar din pacate tot aceleasi. Oferta mai bogata de fete strada care e si mai aproape da Alba se gaseste pe portiunea Sibot-Orastie ( vreo 3 parcari ) si acu 2-3 ani mai erau la Izvoru lui Homosteanu.
  12. Salutam pe toti confutaciosii, La multi ani si Un an nou fericit! Am fost la salonul Mystique, undeva prin august 2012, intr-adevar e "doar" masaj sau cel putin de atat am avut eu parte:). Ca o descriere a salonului: atunci erau 2 tipe si patroana (cred), una frumusica, satena, 1.70, 50 kg, alta mai plinuta, undeva la 70 kg....am ales-o pe prima evident, am ales varianta o ora cu 1 fata nud/1 finalizare 100 lei. Fiind putin turmentat n-a reusit sa ma termine, fata arata destul de bine, am incercart tot felul de atingeri la piersicuta dar n-a mers...fata accepta atingeri oriunde in afara putzei, pe sani, fese, buci....i-am smuls si un pupic scurt fara limba...i-am propus bacsis substantial...dar n-am avut succes, nici nr de tel macar.... Acum am sunat de curand si ziceau ca au 6 fete, dar n-am fost sa vad ce si cum. In concluzie: se face doar masaj...nota 8 executia masajului si laba de rigoare. Pe mine m-ar interesa ceva escorta, am tot cautat pe net, in ziare nik, erau 2 fete in ziarul local Unirea am fost tot prin vara 2012, la Denisa(mai era si Daria)...dar foarte superficial 100 ron 30 min oral+normal ambele protejat...implicare aproape zero...nu recomand. Din cate stiu se pare ca le-a prins garda in flagrant in apart unde practicau... Chiar nu stie nimeni minic in Alba? Numai bine va doresc.
×
×
  • Creează nouă...