Jump to content

wertzui

Maistru Curvar
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Reputatie Excelenta

About wertzui

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Arad

Recent Profile Visitors

1,905 profile views
 1. Ceau Roxana. Ce mai faci? Cum ești? Când revii pe la noi?
 2. Ceaub Raluca(Roxi). Ai ajuns in Arad? Vei lucra in aceasta seara? Multumesc.
 3. Draguta, simpatica foc. Pe la noi cand te asteptam? :kiss3 :kiss3 :hug1
 4. Ceau Roxi. Ce inseamna acest va mai las putin?
 5. Nu stiu cand va fi la Oradea, cert este ca a ajuns la Deva.
 6. Ceau Bianca. Azi lucrezi? Ce program ai? Multumesc.
 7. Ce putem face? Nu stiu, dar cred ca putem face multe. Recenzii care sa le creasca cota celor ce merita si recenzii naspa de tot acelora care merita asta. Si sa nu le mai vizitam deloc.
 8. Salutare. Din pacate ce spune andrei este adevarat. Fata nu va mai lucra in Arad. Din pacate. Purul si tristul adevar.
 9. Salutare Antonio. Scuze eu am gresit locul si persoana unde trebuia sa postez. Asa e, ai dreptate. Am gresit. Inca odata scuze.
 10. Salutare. Nu sunt nici un gogule. Formule de adresare gen gogule sau sefu ma enerveaza la culme. Deci ceea ce stiu si am scris stiu direct de la EA, chiar daca intre timp e adevarat a inceput sa lucreze. Asta e adevarul. Si altadata atentie la exprimare. Mersi.
 11. Salutare tuturor. Daca ati fost la aceasta fata, daca vi-a placut, daca nu vi-a placut eu zic sa faceti recenzii in continuare. Numai asa va vedea ca este apreciata activitatea ei, numai asa vor stii toate celelalte cum TREBUIE sa se comporte si sa se poarte o adevarata ESCORTA. Asa vor sti si cei care vor sa o intimideze ca noi suntem alaturi de EA. Si ca ne intereseaza. Si ne PASA. Asta deocamdata. Seara frumoasa tuturor.
 12. Ceau. Momentan Raluca(Roxana) este intrun tratament, ceva probleme de sanatate, motiv pentru care nu este in Arad asa cum a si anuntat. Cu siguranta va reveni. O dulceata de fata. :kiss3 :hug1
 13. Ceau Roxi. Esti asa cum multi isi doresc. Pozele? Fara cuvinte... Un concediu asa cum i-ti doresti. Uita de tot si de toate. Relaxeaza-te. Ai nevoie. Dar nu uita de noi. Te astept cu drag sa revii la noi in Arad. Un dulce sarut!!! :hug1 :drool
 14. Ceau Raluca draga. Iti doresc un concediu cat mai placut. Sa ai parte de relaxare si de tot ce-ti doresti. Te asteptam sa revii printre noi. :hug1 :crazylove
×
×
 • Create New...