Sari la conținut

viduka

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre viduka

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.022 citiri profil

viduka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

38

Reputație

  1. Va salut! Paste fericit tuturor! Tipa vorbeste putina romana. Forte stricat. Confumda sensurile cuvintelor si te mai intelegi si prin semne. Spre exemplu in loc de salut la plecare mi-a zis multumesc. Eu am calatorit destul de mult si sunt obisnuit sa mai comunic prin semne in situatii de genul, cand romana, engleza, franceza si picul de spaniola nu ma ajuta. Dar cred ca doar daca nu vrei nunte intelegi cu ea. La telefon parca iti spune o poezie. Daca incerci sa o intrebi prea multe lucruri o dai peste cap. Iar la fata locului e la fel comunicarea. Ca si completare la ce am mentionat anterior pana sa inceapa actiunea dupa ce am inmanat banii, i-a dus la bucatarie (am auzit usa si era singura usa inchisa in casa - baie si dormitor erau deschise iar la sufragerie era o perdea). Nu se auzeu voci sau sunete din bucatarie. Ce pot sa garantez este ca nu mi s-a parut vreo moldoveanca de peste prut sub acoperire. Sigur este ucrainianca sau rusoaica. Din ce imi aduc aminte pe la inceputul anului scria in anunt ca este ucrainianca. Pentru mine a fost irelevant acest aspect sau orice alta problematica geopolitica, iar recenzia mea se refera strict la prestatia exemplarului si a modului si mediului de desfasurare a actiunii. Cel mai probabil discutii legate de traficul de persoane se impun in orice situatie cand vorbim de un "ocrotitor pescaresc" al fetelor si ii dau dreptate colegului @CIMCOF , pretul unei rusoaice autentice este unul pe masura si cred ca activeaza pe piata vestica, statiuni de lux pe niste rateuri foarte mari. Cum a spus si colegul @dorky07 80 de lei dai 80 face.
  2. Salutare! A mai fost cineva de curand la tipa asta? Am vazut-o zilele trecute pe langa parcul moghioros si ma gandeam ca ar merge sa i-o dau sub coada chiar daca probabil a sarit bine de 50 de ani. Intreb pentru ca in trecut, de prin 2012 pana in 2019 i-am inpins tipei cateva vizite in locatia din drumul tabere, fix in spatele pietei Moghioros. Mentionez ca am beneficiat dupa o perioada de acomodare si de futaiuri nu doar de masaj, financiar vorbind mereu plusam nejustificat doar ca sa o fut. Spre exemplu am platit prin 2015 pentru o frectie si o finalizare normala 150 ron. Femeia in perioada aia parea ca e disperata dupa bani. Ultima oara cand am fost inainte de pandemie m-a refuzat cu partea cu futaiul si nici nu mai recunostea ce am facut in trecut. Clar este putin sarita.
  3. Salutare! Intrucat am intrat intr-o perioada a vietii (30+ ani) cand am constientizat importanta forumurilor de specialitate si impartasirea cu restul confutadorilor va descriu experienta mea avuta cu titulara topicului. Asadar am decis sa ii fac o vizita tipei in cauza. Recunosc, am fost foarte atras de poze si am verificat recenziile care pareau rezonabile. Asadar am zis sa inpartasesc aceasta experienta. Locatia, asa cum s-a mai mentionat pe langa piata Covasna, Berceni, strada Stupilor. Bloc turn, destul de usor de ajuns fiind doar o scara. Apartamentul, destul de saracacios dar curat, pozele sunt facute in locatie pot confirma ca actiunea a avut loc pe coltarul maro de piele din sufragerie. La dormitorera usa deschisa dar nu avea nimic pe pat in afara de saltea. Probabil locatie inchiriata cu ziua. Ca o concluzie ii acord NOTA 6, era aerisit si curat, fara mirosuri. M-a asteptat clasic dupa usa in costumatia din prima poza(cea din bucatarie) si pe tocuri. Am 1.80, ea pe tocuri era mai inalta ca mine. Ca prezenta scenica sta bine, inalta proportionala, sani interesanti. Avea o vanataie destul de mare pe coapsa, pare ca si a mai facut niste tatuaje fata de poze. Avea un iz de alcool si parea destul de mahmura. Ii acord NOTA 9 la aspect. Comunicarea nu a fost dificila dar destul de sumara. Tipa m-a pus sa ma dezbrac, s-a dezbracat si ea, nu inainte de a ma intreba, prin gesturi mai mult daca sunt ok si imi place de ea. Mi-a comunicat de la inceput ca totul este protejat. S-a pus in genunchi langa canapea a pus prezervativul si a supt-o pret de cateva minute. Nu a fost un oral extraordinar, s-a ajutat mult de mana si nu m-a lasat sa i o bag prea mult pana in gat, cum am zis mai sus cred ca troscanise cu o seara inainte. Dupa ce juniorul era tun s-a tolanit pe coltar si a desfacut cracii lungi si am inceput sa dau in ea destul de zdravan, am schimbat cateva pozitii apoi in final am pus-o capra. Pentru ca nu imi dadeam drumul a mai luat-o putin la muie si o freca manual se cam plictisise ca deja depasisem 20 de min de cand o executam, ea fiind setata pe un fastfuck. Am finalizat intr un final. Concluzii: actiunea a durat undeva la 20 de minute. Oral protrjat 5, s-a ajutat mult de mana. La normal a fost ok, nu a protestat la schimbari de pozitie sau ca ii dadeam mai tare. Pentru normal ii acord 8. Pretul platit 80 de lei, avand in vedere scorurile practicate acum este rezonabil pentru un fastfuck. La sfarsit nu am facut dus. Mi a dat servetele sa ma sterg. Si ea s-a curatat tot cu servetele. Nu am facut dus nici la sosire venind de acasa. Oricum nu avea prosoape la baie cand m-am spalat pe maini. (Concluziile le trageti voi).
  4. Eu am dat de ea in ultimul timp pe: 0734178602. Mai are un topic deschis pe aici, In care se mentioneaza ca a imbatranit, s-a ingrasat dar ca serviciile de masaj (exclusiv) au ramas bune. Pot confirma si eu lucrul acesta. In ultima vreme ofera masaj cu finalizare orala si normala la 200 de ron. Ultima data avea locatia aproape de posta vitan.
  5. Tipa presteaza, am fost la ea anul trecut prin noiembrie. Serviciile au ramas aceleasi, preturile au mai crescut. In noiembrie penru masaj, sex oral normal si anal am achitat 250 de ron.
  6. viduka

    0765647265

    Salutare, Manat de pozele fetei din anunt si avand locatia foarte aproape de unde locuiesc am hotarat sa ii fac o vizita tinerei. Mi-a comunicat de la telefon ca sunt 2 tupuri de masaj 100 de lei sedinta masaj clasic, 150 lei masaj nud. Mi a spus de la telefon ca nu este permis altceva, si ca atingerile trebuie sa fie in limita bunului simt. Ajuns la fata locului, un bloc nou de pe strada dezdrobirii, fara locuri de parcare fiind jntre case, apartament la demisol maricel, promabil 2-3 camere, curat si vu accesa la baie. Mi a deschis o fetiscana zici ca abia era trecuta de 18 ani imbracata destul de grosut, nu am putut sa imi dau seama de la inceput ca are 2 sonerii pe post de tzatze, dar avea un cur simpatic. Dupa parerea mea pozele din anunt nu sunt ale ei, efectiv nu are tate, avea un sutien cu 2 nr mai mare. Are o fata super inocenta... A luat banii, i a dus clasic in alta camera cu usa inchisa, s a dezbracat. Venisem de la 3 strazi distanta spalat si aranjat, m am pus direct in pat. ("Masajul" nu este facut pe masa ci pe pat.) M a mangaiat cu niste lotiune de corp timp de 20 25 de minute, dezbracata fiind dupa care a turnat niste ulei pe pula si a inceput sa o mangaie si pe ea. Avand in vedere ca pe tate nu aveai pe ce sa pui mana am rugat o sa desfaca picioarele sa am vedere lq pizda si la cur. Mi a zis sa nu ii bag degetele in pizda si in cur cat ma jucam pe acolo. Am finalizat, am facut dus si am plecat. Pe parcursul masajului nu a scos niciun sunet. Concluziile le trageti voi. Nu voi da note, consider ca nu am pentru ce. Eu personal nu voi mai reveni. Pret platit 150 ron. Daca aveti intrebari sunt deschis.
  7. Stai sa vedem cat o tine sau cat va ramane in peisaj.
  8. Este posibil sa fi activat si inainte cu circuit inchis. Cert este ca nu dadeai in gol in ea dar stia si cand sa geama, nu m-a grabit... imi este destul de greu sa spun daca este o prezenta noua. Si din discutia telefonica, daca o sa incercati, o sa vedeti ca are anumite retineri asa cand va prezinta meniul. Ah si pozele sunt 100% reale, fix pe ea o gasiti acolo.
  9. Sincer nu imi dau seama. Anuntul pare destul de nou, pe anuntul telefonic este parut undeva pe la jumatatea lunii septembrie. Pe OLX si pe celalalt site nu am idee. Parerea mea e ca e o tipa care face temporar treaba asta. M-a intrebat cum mi se pare locatia, daca ma simt bine. Fetele mai vechi in bransa la 100 de lei sunt plictisite destul de rau. De-a lungul timpului am mai fost la prezente meteorice care pareau sa faca treaba asta ca sa iasa din ceva impas. Aceeasi senzatie imi lasa si dameza asta. Este o tipa joviala care te primeate bine, te intreaba cum te simti. Ca si comportament si curatenie o pot asemana cu Andreea (tipa aia de pe bulevardul 1 Mai, Ghencea, langa Al Padrino) cu curul mare si plinuta, dar care avea o curatenie exemplara in apartament, era ingrijita si se purta foarte frumos cu tine.
  10. Ca raspuns la intrebarile lui laury: Mi a spus de la telefon ca oralul este protejat, ca se poate face "preludiu" 5 minute neprotejat (fix exprimarea damezei) si ca nu accepta finalizare orala. Nu am insistat la fata locului asta legat de CIM. Pizda nu era largana, se umezea natural, o pizda curata, frumoasa, epilata nu dau limbi in general la damezele cu plata, m am multumit sa ii ling sfarcurile care sunt foarte mari raportat la sanii foarte mici ai ei. Nu am facut FK, dar tipa m a sarutat pe gat si pe piept. Per total tipa mi a lasat o impresie de femeie educata si atenta la dorintele mele.
  11. Salutare! Am fost eu la tipa saptamana trecuta. Desi sunasem cu cateva zile inainte destul de tarziu, seara, in jur de 10, cand mi a cerut 150 ron OP, NP si 25 pentru oral neprotejat m am descurajat. Am incercat la o ora mai rezonabila cateva zile mai tarziu 100 ron cu 25 extra. Am acceptat si am mers la ea, de mentionat de la inceput ca am ales varianta de 100 ron oral si normal protejat. Locatia este in apropiere de Lidl-ul de pe strada Spatarul Preda. Locatia este o garsoniera extrem de curata, proaspat renovata. Nu am facut dus pentru ca veneam direct de acasa spalat aranjat, deplasarea durase 10 minute si era favuta cu masina. In baie am vazut gel de dus si prosoape mi-a pus la dispozitie dezinfectant de maini. Despre doamna: O tipa foarte comunicativa, atenta, este fix cea din poze, cu sani foarte mici, si cu un corp armonios, fara sunci, un fizic placut per total pentru cei care apreciaza genul fara sani. Actiunea a durat undeva la 25 de min door to door, s-a jucat putin cu juniorul, manual, apoi a pus prezervativul, a supt o bine vreo 7-8 minute, nimic exploziv sau deep, destul de liniara. Dupa ce am trecut la normal, lucrurile s-au mai schimbat, am pus-o deasupra si s-a miscat exemplar. Ca si concluzii: desi zona fara discutie este destul de dubioasa fiind in Rahova, la fata locului am fost placut surprins sa gasesc o locatie foarte curata si aranjata recent - fara ezitare 10 Comportamentul doamnei din timpul vizitei: nu am fost grabit, m am simtit bine in compania ei, pentru atitudine si comportament 10 Fizic: sani mici dar un corp foarte prezentabil pentru cei 40 de ani estimati de mine - 7.5 Actiune: Oral:6 Normal:8
  12. viduka

    Katy 0730760254

    Nu am fost la doamna in cauza dar dupa decorul in care sunt fqcute pozele va pot confirma ca este la muncii in blocul cu BCR unde cel mai probabil este un cuib infect. Am fost ieri.
  13. Salutare! Am fost ieri la tanara in cauza (are vreo 20 de ani). Locatia eate la piata muncii blocul cu BCR, etaj 1, un apartament decomandat cu multe camere, si trafic mare. Accesul la baie destul de limitat, eram curat veneam de acasa. Tipa, este mai dolofana, nu are un aspect placut over all, are burta, sanii nu sunt spectaculosi. La fata in schimb este ok. Turuie in continu. Am platit 200 de lei pentru un masaj nud cu finalizare orala. Masajul, destul de slab dupa parerea mea, a durat cam 35 de minute iar muia executata cu destul de multa implicare inca vreo 15 min. Baga pula, adanc pana in gat, a folosit prezervativ. Mentionez ca in tot acest timp au mai venit oameni in apartament, de aceea spun ca este trafic intens. O experienta pe care o pot notq cu maxim 5 avand in vedere raportul calitate pret. Din pct meu de vedere nu as mai reveni.
  14. Salut! Da, poza este reala. O poti verifica pe contul de whatsapp atasat nr. Am mai fost intre timp la doamna, am intrebat o daca poate sa stea nud sau macar topless pe parcursul masajului dar nu a acceptat. In schimb la sfarsit, aceeasi desfasurare, soate sanii ti lasa sa o bulanesti bine, i am dat pantalonasii jos si chiloteii cat am putut si m-am jucat cu fofo. Obiectivul meu ar fi sa o si fut macar o data. Nu este o femeie spectaculoasa, arata normal, miniona as putea spune, proporțională.
  15. Salutare stimabililor, Am fost la doamna in cauza in luna septembrie. Locuieste intr-un apartament la mansarda in zona Fundeni, mai exact pe strada perpendiculara pe reprezentanta Di Bass Fundeni. Locatie: curata si cocheta, mi-a dat prosop curat, baie curata. Ii pot acorda nota 9 pentru ca avea un catelus care patrula pe acolo, inclusiv pe la hainele mele. Pret: platit 120 ron Masaj: de nota 6-7, isi da silinta chiar vrea sa te faca sa te simti bine, este mai mult o mangaiere decat un masaj, relaxant ce e drept dar nu merita suma platita. La finalul orei de masaj care a fost chiar o ora pe ceas a inceput sa il frece pe junior si a scos tatele afara, te lasa sa sa te joci cu tatele, se prezinta decent pentru varsta dansei. I am dat si pantalonasii si chiloteii jos si i am bagat mana la pizdoc, surpriza... Era tare uda.
×
×
  • Creează nouă...