Sari la conținut

bulette

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bulette

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    romania

bulette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. bulette

    Dubi

    of,ce scump a facut.cu asta mai bine astept pana in germania sau romania,depinde de directie in tranzit.acolo afara de cluburi la fete in drum sint si nisde pericole cu pestele,politia si intr un forum nemtesc a scris cineva despre o femeie ce fura bani cu o seringa zice e sange cu SIDA in iel.aventurile de asta nu am nevoie...
  2. cel mai ieftin la berlin e aici http://www.tinas-oase.de/ e un bar/cinema,dar pt film nu merita...intrare e 6€,un nr. 15€,30 min.25€ si ora 50€.
  3. La Berlin existe un "Flatrate-Club".Platiti 100€ si puteti sa stati de la 11 dimineata pana la 4 noapte.Am fost o data.Pretul contine bauturi si numer standard.Ceva mai mult ca oral nep,FK etc.costa extra dupa un tabel in fiecare camera.Fetele sunt multi de la noi,dar si multe din Polanda sau Bulgaria. Am stat linistit sa aude ce zice despre clienti,dar nu a fost vorba urat.Dupa primu "camera" am zis ceva si fata a fost perfect pt o poza.Si dupa fata a fost inapoi la club imidiat a stiut toti...are dreptate colegu mai sus cum merge "radio-intern".Dar pt fetele cred a fost frumos sa vorbesc,na facut nimen probleme sa merge la camera dupa. http://www.caligula-berlin.de/ Existe mai multe cluburi ca asta dar nam fost si nu stiu ce bine sint. Modelul de afacere vine...de unde?De la Romania.Primu Club(la adevar a fost 3 sau 4 in germania de la sefa asta)a fost condus de la o romanca.Dar a fost inchis de la politia si a primit un tribunal din causa na platit taxe sociale sau asa ceva,nu mai stiu exact.
×
×
  • Creează nouă...