Sari la conținut

gabitzu62

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabitzu62

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    DE AICI

gabitzu62's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. gabitzu62

    Ioana

    Direct la TOP SERIOSSSSS
  2. gabitzu62

    0749657562

    Lasa-ma sa ghicesc - nu a vrut sa mai negocieze
  3. Pai daca nu te intereseaza subiectul nu te mai baga in seama ca supozitorul in c....... Stai in banca ta .Bine ai revenit Andreea.
  4. Buna Ellena ,maine (duminica) esti de gasit ?
  5. gabitzu62

    iriss_sweet

    Acum cand mai aveam si eu putin si atingeam varsta pentru a o vizita pe iriss_sweet vad ca a disparut .Stie cineva ce sa intamplat ?
  6. gabitzu62

    Retragere

    Salutare ,as dori ca cei care se ocupa de site sa imi inchida contul si sa stearga toate postarile , sa nu ramana nici o urma a activitatiii mele pe acest site ,asta daca e posibil.Multumesc anticipat.
  7. Asa cum ma asteptam au si aparut NOBILIII CAVALERI BRAVI LUPTATORI impotriva celor cu recenzii negative la adresa Irinei.MAX ce faci tu pe acest topic (SARI CA ARS LA ORICE RECENZIE NEGATIVA ) ma face sa cred ca ai ceva de pierdut si te comporti ca un adevarat CRAP STIUCA SOMN PLATICA etc .Pe acest site fiecare are dreptul sa isi exprime parerea BUNA sau REA si cat timp un administrator nu are nimic de comentat NU INTELEG DE CE TU COMENTEZI PAREREA MEA care e numai PAREREA MEA.Eu cred ca cei care se ocupa de site sa ii atraga atentia sa o lase mai usor cu atacurile asupra altor membri , pt ca fiecare om e diferit si fiecare are o parere .
  8. Salutare tuturor.Am fost si eu la Donsoara Irina manat de recenzii si cu asteptari mari dar pentru mine nu a fost ceva special chiar din contra nu cred ca o sa mai trec pe la ea .Ca recenzia sa fie corecta : Locatie : 10 cu adevarat de lux ,baie cu tot ce ii trebuie Fata : 6 pe mine mau cam inhibat acele cicatrici de pe sani (sani care serios nu arata asa de bine PAREREA MEA ) si urme ale unei cure de slabire pe abdomen(piele care atarna PAREREA MEA) in rest inalta,roscata si nimic deosebit GFE : 7 te serveste cu suc apa ce vrei dar in rest STAI ACOLO STAI ASA NU FA ASTA ( PAREREA MEA ) Oral : 8 totul bine pana la finalizare ,intreband daca se poate sa fie orala ,raspunsul a fost DA dar cand am terminat am finalizat pe mine cea ce pe mine chiar ma enervat ,daca nu se poate inteleg dar sa nu fiu mintit.Iar cei care au zis ca face DT chiar nu stiu ce e aia, ce face EA e cel mult un oral adanc Normal : nu a fost cazul Sper sa nu fiu injurat de "FANII EI" dar inca o data PAREREA MEA.
  9. Buna la toata lumea.Am incercat si eu sa merg la ea dar se pare ca si ea a intrat in randul celor care iti spun ca poti ajunge in 15-20 min. iar cand ajungi au tel. inchis.Am facut un drum degeaba pana la maternitate in Cuza Voda, ca acolo se pare ca are noua locatie .Nu ar fi fost nici o problema daca ar fi dat un mesaj sau sa raspunda si sa imi spuna ca nu se poate dar sa gasesti tel inchis pe mine unul ma dispera si ma enerveaza la maxim.Cam asta am patit eu cu ea asa ca nu mia ramas decat sa va urez BAFTA SI SPOR IN TOATE.
  10. Scuze daca e oftopic dar eu cred ca " andreinho"e chiar. Katy incercand sa isi faca reclama.
  11. Salutare,am fost si eu la ea dar am avut norocul sa ma primeascaLocatia sa mai zis undeva in tatarasi pe str. Eternitate,urcat sus la etj 2-3 nu mai stiu,problema e ca tot etajul e in renovare si da o sen atie ciudata horor pt mine.Am intrat in camera ,dat banii si trecut la treaba.Fata plinuta nu grasa ,sani foarte frumosi ,merge ai cu ce te juca.Partida se executa pe o saltea aruncata pe jos sau pe canapea,eu executand exercitiul pe saltea.cea mai mare problema e lipsa baii,de aici cred ca si izurile unor mirosuri suspecte la domnosoara totul privind igiena se face cu servetele umede.In cea ce priveste prestatia ea se misca bine ,oral neprotejat bun. ,la normal iti cere sa io dai tare si sa nu te opresti. Acum note:locatie-jalnica 4.oral. bun 8.normal8. Daca isi schimba locatia as mai trece dar asa fara baie fara posibilitatea de a te igieniza si tu si ea. eu zic ca e o problema destul de mare.Cam asta a fost experienta mea .SA AVETI SPOR IN TOATE.
×
×
  • Creează nouă...