Jump to content

iulian19

Curvar Ucenic
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Reputatie Excelenta

About iulian19

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

1,022 profile views
 1. Am fost la Cristina acum 2 săptămâni și totul a fost în regulă : locație bine poziționată lângă Lidl Torontal, apartamentul, baia și camera de calitate bună, prestația în cazul meu a fost spre excelent. Merg rar la fete dar am trecut datorită recenziilor voastre pe la majoritatea celor care par că .. contează. După prima vizită la Cristina am plecat cu o senzație plăcută și cum nu trag ,,la palmares,, am hotărât să o mai vizitez o perioadă, chiar i-am cerut să-mi salveze numărul. Astăzi am sunat-o iarăși și era activă și liberă. Dar ceva era schimbat la ea, nu atitudinea față de mine,
 2. Scuze de off topic: Magda lucreaza vara aceasta in Austria, era gata de plecare in iulie cand am fost pe la ea , deci mai pe toamna sau in functie de cum e sezonul, a plus tard ! Numa de bine si .....spor!
 3. Atunci dacă tehnic e posibil , uniţile, deşi se pare că doar pozele şi nr de telefon sunt identice , fata la care am fost are cel puţin 1.70 m, pe când colegii vorbesc probabil de celelalte două mai scunde. Mai mult ca sigur au multe telefoane şi multe anunţuri cu poze false şi prima care răspunde spune că e cea din poze aşa că cine muşcă oricum iese prost.
 4. ofer placeri irezistibile d-lor manierati, sex intre sani, oral de vis, normal in poz. preferate, 69, cunilingus, masaj erotic, locatie de lux, suna-ma si voi fi a ta, reala 100% 200ron/fin http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-provocatoare/7b0c61737c6c6754.html Sub numele iulian19 am avut cont şi pe siteul timişorean devenit acum mercantil şi de câteva luni pe acest site. Recunosc în nemernicia mea că până acum am profitat de descrierile şi informaţiile colegilor ( şi ţin să le mulţumesc pe această cale tuturor celor activi şi celor care nu mai sunt activi)
×
×
 • Create New...