Sari la conținut

maka133

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre maka133

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

829 citiri profil

maka133's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Salut,acu am iesit de la aceasta domnisoara superba. Ca si aspect e foarte frumoasa,un fund de milioane,nu este grasa deloc e chiar construita cum trebuie. ON foarte fain executat,NP pe la spate(o priveliste extraordinara)....se uda natural,geme se misca frumos,chiar ii place sau cel putin asa am avut eu senzatia. Din pacate pentru mine...nu am ajuns la finalizare din vina mea. Note nu o sa dau pentru ca nu cred ca are sens. Multumesc Rebeca!
  2. Am incercat sa ajung eu azi la ea. Discutat la telefon,150 sedinta cu finalizatr manuala,200 cu OP si NP. Din pacate cand am ajuns la locatie(Aradului) nu a mai raspuns la telefon. M-a sunat dupa aprox 30 min sa isi ceara scuze.
  3. Salut, Sunt membru destul de vechi pe aici dar din pacate nu am postat nimic pana acum(stiu...injurati-ma,accept...stiu ca am gresit). Am fost de mai multe ori la Silvy si de fiecare data s-a purtat foarte frumos cu mine. Cea mai recenta vizita a mea la Silvy s-a petrecut cam acu vreo luna.Era in jur de ora 12:00 si mi s-a facut dor de "rozi" a ei. O sun,stabilim intalnirea,ajung la locatia binestiuta unde ea ma astepta goala,doar cu un halat pe ea(probabil am trezit-o si cand am ajuns iesise de la dus). Dupa dusul de rigoare(ma bucur ca tine foarte mult la partea cu igiena) si o conversatie a inceput actiunea.A venit langa mine,a inceput sa ma sarute,eu am coborat sa o sarut pe "rozi" timp in care ma dezmierda si ea cu extraordinarul ei oral.Am trecut la normal,am schimbat pozitii,are un fund si niste sani superbi,am ajuns la punctul culminat si am finalizat la ea in gura(din cate imi povestea ea,oralul nu e facut pana la capat daca nu e cu finalizare in gura). Spalat,decartat 250 lei cadoul si am plecat tremurand de placere. Abia astept sa ajung in TM din nou ca vreau neaparat sa incerc oferta cu 100 euro,sa ma las pe mana ei(nu sado maso ca nu is genul). Ca note: Locatie din pct meu de vedere 10 Igiena 10+ Oral 10(cel mai fain primit de mine) Normal 9 se misca bine dar cred ca nu pot tine eu pasul cu ea. Multumesc Silvy si abia astept sa te revad.
  4. Salut tuturor....si multumesc pentru toate informatiile postate aici...o sa incep si eu sa va ofer informatii din experientele mele cat de curand...numa bine si rau la nimeni!!!
×
×
  • Creează nouă...