Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

maka133

Curvar Ucenic
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Reputatie Neutra

About maka133

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  timis

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. Salut,acu am iesit de la aceasta domnisoara superba. Ca si aspect e foarte frumoasa,un fund de milioane,nu este grasa deloc e chiar construita cum trebuie. ON foarte fain executat,NP pe la spate(o priveliste extraordinara)....se uda natural,geme se misca frumos,chiar ii place sau cel putin asa am avut eu senzatia. Din pacate pentru mine...nu am ajuns la finalizare din vina mea. Note nu o sa dau pentru ca nu cred ca are sens. Multumesc Rebeca!
 2. Am incercat sa ajung eu azi la ea. Discutat la telefon,150 sedinta cu finalizatr manuala,200 cu OP si NP. Din pacate cand am ajuns la locatie(Aradului) nu a mai raspuns la telefon. M-a sunat dupa aprox 30 min sa isi ceara scuze.
 3. Salut, Sunt membru destul de vechi pe aici dar din pacate nu am postat nimic pana acum(stiu...injurati-ma,accept...stiu ca am gresit). Am fost de mai multe ori la Silvy si de fiecare data s-a purtat foarte frumos cu mine. Cea mai recenta vizita a mea la Silvy s-a petrecut cam acu vreo luna.Era in jur de ora 12:00 si mi s-a facut dor de "rozi" a ei. O sun,stabilim intalnirea,ajung la locatia binestiuta unde ea ma astepta goala,doar cu un halat pe ea(probabil am trezit-o si cand am ajuns iesise de la dus). Dupa dusul de rigoare(ma bucur ca tine foarte mult la partea cu igiena) si o conversatie a
 4. Salut tuturor....si multumesc pentru toate informatiile postate aici...o sa incep si eu sa va ofer informatii din experientele mele cat de curand...numa bine si rau la nimeni!!!
×
×
 • Create New...