Sari la conținut

playboyvalentin

Membru Banat
  • Număr conținut

    243
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    giurgiu
  • Interese
    sex

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

11.690 citiri profil

playboyvalentin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

311

Reputație

  1. A apărut primul lingău al Divei, hai ca mai puteți, hai ca va da un os, hai alintați-o cu dulcica, ochișori, și ea face ceva pe voi, vine acu și va cearta un copil, oameni în toată firea.
  2. Ce ați făcut ma băieți, ați supărat Diva, hai ca iar va mărește tariful dacă nu știți sa va ridicați la nivelul ei și sa vorbiți elevat, hai lingăii de serviciu veniți și pupati-o nițel în fund să-și revină. Ce se mai distrează cu unii o copila amărâtă venita de pe coclaurile moldovenești, se crede doamna de oraș acum, dacă i-ați dat nas. Ma amuz mereu cum va joaca pe degete, bine acum aștept reacții de la protectorii domnișoarei.
  3. Nu am avut de lucru și am citit și eu de la pagina 9 câteva pagini, pai dacă faci asta și apoi tot te mai gândești sa vizitezi aceasta persoana,și la aceste preturi, înseamnă că ai o problema ca om, ca bărbat. Aș scrie mai multe, dar n-are rost.
  4. Maya, rockerita mea, ești o femeie frumoasa, o companie plăcută, dar fa ceva cu patul ăla, e prea jos, dacă vrei sa o faci la marginea lui îți julesti genunchii, cum am făcut eu. E doar o sugestie, poate mai adaugi o saltea. O zi frumoasa sa aveți! 🤟🤟🤟
  5. Ieri în zi de sărbătoare am vizitat-o și eu pe Maya, după multe încercări nereușite de a ma programa. Maya este o milfa în adevăratul sens al cuvântului, amiabila, încearcă și reușește sa te facă să te simți bine în compania ei. Nu voi detalia foarte mult acțiunea, spun ca face un oral bun, cu încercări de deep , atenție la oute, ar fi fost și mai bun dacă era mai umed, asta ca un sfat. La normal a reușit sa ma termine de doua ori, prima data am capitulat foarte repede, e foarte strâmtă. Am avut parte și de Fk, sarutari pe corp, are o piele catifelata și fundul piesa de rezistenta. Cadoul a fost cum știți 300 pentru o oră. De revenit, cu siguranță când voi mai fi în capitala. Per total un 9 pentru servicii și aspect.
  6. Am fost și eu azi la Paula în locația ei de pe Calea Dudesti, un complex rezidențial foarte mișto și liniștit, apropo e vecina cu Fulgi zăhărel, sau era pentru ca azi ne-a părăsit pentru ceva timp. Programat cu o zi înainte, respectat de ambele părți, Paula e o fata amabilă, vorbăreța, știe sa te facă sa te simți bine în prezenta ei, servit cu un suc, un mic dus de împrospătare și începem treaba. Nu voi detalia foarte mult, spun doar ca face un oral foarte bun, cu deep și cum zicea cineva înainte cu gl, gl, gl, atenție la ouțe, am avut parte de FK are niște buze super senzuale, sărutat sanii siliconati care sunt plăcuți la atingere, la normal m-a terminat de doua ori destul de repede, nu am putut rezista prea mult la cum arată. Locația este moderna, complex de lux zic eu, Paula arata foarte bine, punctul forte este oralul, as nota cu un 9 per total. Tarif 300 pentru 2 finalizari, de revenit când ne va vizita din nou.
  7. Noapte bună, și abia așteptăm să ne spui, La revedere!
  8. Frumoasă femeie ce ne încânți mereu cu poze sexy, încearcă te rog și ceva mai nud. Zi frumoasă să ai!
  9. Frumoasă priveliște păcat ca nu lucrezi duminica sa te pot vizita și eu.
  10. Ba fraților sunteți penibili, în primul rand ca dă-ți atenție acestei creaturi și pentru ca ați ajuns sa vizitați asa ceva doar pentru ca face o muie bună. Voi sunteți sănătoși, nu vedeți cum arata și de unde vine aceasta tipa, cu ce anturaje umbla, ați acceptat ca asa ceva sa între pe acest forum când locul ei este maxim pe centură, ați ridicat-o in slavi de se crede mare diva, v a mărit tarifele de zici ca e de lux. Cum puteți sa va duceți la asa ceva și apoi la alte fete sa ne umpleți și pe noi de cine știe ce. Mai e una Alexandra pulii mele, tot o drogata bipolara, o bețiva notorie, am găsit clipuri cu ea matoală, tot asa ați făcut-o mare diva și ea săraca e o amărâtă venita de pe coclauri, a găsit fraieri la București de își bate joc de voi, dar nu vedeți, va comportați cu ea ca niște copii, dulceață, capsunica, iar ea are tulburări de comportament. Fi-ți bărbați naiba și mergeți la femei calumea ca sunt destule pe forum, nu la aceste arătări.
  11. Nu vreau sa mai fac Tam Tam pe chestia asta, dar eu cred ca tu nu înțelegi, de ce se mai numește programare, dacă noi deja am stabilit asta cu o zi înainte, ea a scris clar ca rămâne stabilit. Sunteți prea mulți lingușitori pe aici care apărati aceste"doamne" care fac ceva pe programările și timpul nostru. Îmi pare rău că nu pot sa mai pun discuția de pe watsapp. Vine duduia și spune ca trebuia recomfirmata în ziua respectivă, pai cine sa mai comfirm dacă ea deja făcuse asta cu o zi înainte, iar la ora stabilita are telefonul închis. Ba, chiar suntem toți prosti. Hai, Paște fericit și la revedere ca sunt prea mulți lingăi pe aici.
  12. Nu mai încerca să o întorci ca la Ploiești, am confirmat cu o zi înainte și ți-am trimis mesaj pe wap în ziua respectiva, dar dacă tu ții telefonul închis sau ești într-o anumită stare, cum zicea cineva mai sus ca erai mahmura nu sunt eu de vina. Nu încerca să dai vina pe mine ca nu e cazul, tu m-ai făcut sa bat drumul și sa pierd timpul degeaba, nu invers.
  13. Da, e disponibila pentru programari domnișoara, numai ca nu le onorează, mare grija nu va bazați pe ce vorbiți cu ea. Am făcut o programare pentru ieri, sâmbătă seară mi-a reconfirmat ca rămâne pentru ora 14:00, numai ca după ce am făcut 50 km pana în București, și alți câțiva din Militari pana la Zepter unde are locația, când ajung acolo și o tot contactez nu mai răspunde. Mie cine îmi plătește benzina și timpul pierdut domnișoara?
  14. Faci anilingus activ, ai mai prestat acest serviciu sau ești novice?
×
×
  • Creează nouă...