Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

playboyvalentin

Maistru Curvar
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

189 Reputatie Excelenta

About playboyvalentin

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  giurgiu
 • Interests
  sex

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

10,025 profile views
 1. Domnișoara Viviana oferă FK, oralul îl face deep, atenție la ouțe, acceptă cuni? Merită o vizita dacă oferta asa ceva....
 2. Anul trecut a activat acolo Maria, cam pe vremea asta dispărea fără urma, încă sper sa reapara.
 3. https://nimfomane.com/forum/topic/121922-monicamilitari-residence-0726007780/page/14/#comments Monica Militari Residence.
 4. Păcat ca pleci, eu chiar voiam sa te vizitez, eu zic sa te mai gândești, zona este ok, doar sa ai răbdare să-ți faci clienți fideli și serioși.
 5. În Militari Residence poți să-ți faci mulți clienți, totul depinde de seriozitatea și serviciile tale, anul trecut tot acolo o altă fata cu același nume ca tine, Maria în câteva luni de activitate a fost escorta numărul 1 pe București, eu unul cred ca am vizitat o de 12 ori. Dar repet totul depinde de ține și ea începuse cu stângul, dar cu servicii bune și seriozitate a devenit top. Îmi aduc aminte ca lucra la foc continuu de la 10 la 24:00.
 6. Mulțumim Shift pentru detalii, chiar voiam s-o vizitez ca arata bine, dar cu asa atitudine mai bine nu. Nu le înțeleg pe aceste fete care dacă nu le place meseria asta de ce mai pun oamenii pe drum și le i-au banii pentru fițele și scârbă cu care ii tratează.
 7. Nu a mai vizitat-o nimeni pe doamna Irina, nicio recenzie la obiect, sau s-a speriat și s-a retras?
 8. Doamna Irina, vrem și noi niște poze mai explicite, un răspuns legat de afirmația colegului în legătură cu mizeria din baie și camera. Noi venim la tine, dar vrem sa știm condițiile în care ne primești, forumul pentru asta este, comunicare.
 9. Păcat ca suferă la capitolul igiena, dar poate se datorează ca este la început, la fața și corp arata bine doamna, zici ca nu are cur, în poze se vede ca are? La oral îl face deep, neprotejat? Păcat o trecusem pe listă, eram dornic de o matură ca ea.
 10. Pozele sunt incitante, arăți binișor, dar dacă serviciile lasă de dorit, în special oralul care nu există, se face cu mâna, toate recenziile spun asta. Îmbunătățește oralul, fă-l mai deep și mulți te vor vizita, inclusiv eu, asta ne îndepărtează de tine, la corp arăți ok, îmi placi, dar noi băieții vrem o muie de calitate, asa laba ne facem singuri.
 11. Arată binișor doamna, bună de pula, păcat ca nu excelează la oral, mai deep, ca aș vizita-o și eu.
 12. Am vizitat-o și eu azi pe simpatica Monica în locația ei din Militari Residence, după o programare făcută cu o zi înainte, respectată la minut. Monica e o fata drăguță, plina de viata și foarte dezinvolta, m am simțit bine de când am întrat pe ușa, am fost așteptat cum i-am cerut, o rochiță sexy și ochelari de mare efect, arată că o studenta cu restanțe, are niște buze cărnoase și ochi foarte frumoși, e brunetă cum îmi place mie, fund mare, sâni destul de ok. Punctul ei forte este oralul, îl face foarte deep, o ia toată, se îneacă, îl face umed, atenție deosebita și la ouțe, le ali
 13. Am revizitat-o și eu pe ieri pe Betty, după o programare făcută cu o zi înainte pe whatsaap. Este foarte corecta, respecta programările. M-a așteptat doar în chiloței cu sânii dezgoliti, când am văzut fundul ala pervers în oglinda am avut erecției instant. Ca servicii știți și voi cei care ați vizitat-o, fk, sărut pe gat, ii place sa, i faci și tu, geme excitant, te tine în brate și se poziționează cu fundul spre oglinda, la oral își da singura palme peste fund, cred ca știe ca merită 😅. Oral destul de bun, umed, nu foarte deep, dar bun, sărutări pe ouțe, tot complet. La normal se fițe b
×
×
 • Create New...