Jump to content

playboyvalentin

Maistru Curvar
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

178 Reputatie Excelenta

About playboyvalentin

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  giurgiu
 • Interests
  sex

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

9,883 profile views
 1. Când am văzut ca s-a postat pe topicul ei, am crezut ca sunt noutăți despre ea, ca a revenit, dar nu cred ca vom mai auzi ceva despre ea. Păcat era super pentru zona asta.
 2. Așa se întâmplă cu fetele din categoria ei, care sunt lăudate și ridicate în slavi gratuit, li se urcă la cap și au figuri. Asta mica deși nu arată cine știe ce, a început sa aibă component de diva, ar vrea sa vii să i dai banii și sa pleci, astea au impresia ca 200 de lei pica asa din pom.
 3. Nu este titulara topicului, cealaltă este o moldoveanca tatuata, pitica și cu arfe de diva. Mai este și motociclista, are peste pe iubi, o latură umana.
 4. Acum înțeleg de ce sunt bruiate pozele în dreptul picioarelor, măcar 1 ora de mers la sala și lucrat nu ar strica. Dacă vrei sa ai clienți trebuie sa faci sacrificii, sa investești în tine. Spor!
 5. Vad ca nu este ea, de locație zic, am crezut ca e garsoniera în care activa Maria, seamă foarte mult, mai ales mobila.
 6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-domeniu-melisa-20-ani/86h7f1433dfi7563e98080d84081e3d0.html Marfă nouă în locația Mariei, sau confund eu?
 7. Dacă e sa aibă Covid, stau cu morcovul, eu am vizitat o sâmbăta trecută, oricum răspuns din partea ei nu cred ca mai vedem. Eu unul ii urez numai bine și o felicit dacă s-a retras, era mult prea finita pentru meseria asta.
 8. Posibil sa se fi retras, nici numărul de telefon nu mai este activ, păcat avea servicii de calitate, arată bine, iar zona îmi era la îndemână. Pentru mine a fost super ok.
 9. Am revizitat-o aseară pe Maria pentru 12-a oară cred, după o programare făcută ca deobicei pe whatsapp cu o zi înainte. Maria m-a așteptat costumata asa cum am rugat-o într-o ținuta care i-a pus în evidenta fundul apetisant, am găsit-o ca deobicei zambareata, are un aer aparte, pare timidă, dar nu este, dulcica cu un parfum care pe mine unul mă da gata. Am admirat-o puțin, sarutari la greu, pe guriță, sâni, păsărica și funduletul apetisant, urmat de un oral demențial, punctul ei forte. Montat prezervativ, puțin lubrifiant de căpșuni și a urmat o partida în care m-a transpirat rău de tot. După
 10. Băieți, eu doar am făcut o mica sugestie către Maria, nu cu răutate, ea ma cunoaște cât de cât după 8 vizite și cred ca a înțeles ce vreau sa spun. Nu știu de ce ați sărit voi cu gura, eu m, am adresat ei nu vouă. Te pup Maria!
 11. Eu doar i-am dat un sfat, o sugestie legată de programări și selecția clienților, nu am ridicat nicio mingie la fileu.
 12. Eu am vizitat-o pe domnișoara zilele trecute cred ca a 8 a oara și nu am văzut niciun peste sau cava suspect cum zic unii. Nu poate sa mai stea din locatari pe scara blocului, ca ii considerați voi repede pești. Maria e destul de inteligenta sa lucreze independent, iar faza ca e tăcută și retrasa tine și de voi, cu mine a fost mereu ok și destul de deschisa la orice. Serviciile sunt foarte bune, sexul oral e din ce în ce mai bun, foarte deep și susținut, la normal rezista cu stoicism, tu sa poți sa duci. Pentru tarif, zona și prestatie fata e super ok. Ca să fiu și eu un pic cârcotaș, singuru
 13. Mara încântă-ne privirea cu o poza, nu vrem emocione, te vrem pe tine. Te pup și abia aștept sa te vad mâine seară.
 14. De ce nu depui tu un efort sa te deplasezi la ea, dacă îți place? Vrei sa vina muntele la Mahomed, e bine acolo unde este, eu fac 45 de kilometri până la ea.
 15. Eu parchez chiar lângă scara blocului, vizavi de La Strada, al doilea bloc. Recomandări, dacă nu știi ca să faci las, o pe ea sa se desfășoare și nu vei fi dezamăgit. E o bomboană sexy.
×
×
 • Create New...