Jump to content

playboyvalentin

Membru Premium
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 Reputatie Excelenta

1 Follower

About playboyvalentin

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Barbat
 • Oras:
  giurgiu
 • Interese
  sex

Contact Methods

 • Telefon:

Recent Profile Visitors

10,546 profile views
 1. Am vizitat-o și eu pe doamna Eva weekendul ăsta în locația de la Rond Alba Iulia, lângă Arogant, după o programare făcută cu o zi înainte. Doamna este super amabila, o profesionista în arta masajului, în general pentru asta m, am dus, am plecat foarte relaxat de la ea. Am primit și o repriza de oral foarte deep, cu lins de ouțe, foarte umed și un anilingus de zile mari, terminat glorios în guriță unde Eva a înghițit tot. Locația e ok, curat, cu geluri la duș. Oral 9,spre 10 pentru anilingus. Masaj, 10,foarte atenta la ce ai nevoie. Tarif 200 pentru o ora. Mulțumesc
 2. Cred ca te-am vizitat acum cel puțin 5 ani, iar faptul ca nu s a terminat ok este din cauza atitudinii pe care ai avut-o, m-am îmbrăcat și am plecat. Nu despre asta era vorba, ci de întrebarea colegului cu HPV-ul, dar dorind sa eviți răspunsul ai trecut la atac. Păcat ca lucrezi cu Cristina hey, hey, nu ai învățat nimic de la ea, care-și merita locul la top.
 3. Corina, ne poți infirma ce spune colegul aici? Chiar când voiam sa te vizitez apare asta. Mulțumesc.
 4. Domnișoara Viviana oferă FK, oralul îl face deep, atenție la ouțe, acceptă cuni? Merită o vizita dacă oferta asa ceva....
 5. Anul trecut a activat acolo Maria, cam pe vremea asta dispărea fără urma, încă sper sa reapara.
 6. https://nimfomane.com/forum/topic/121922-monicamilitari-residence-0726007780/page/14/#comments Monica Militari Residence.
 7. Păcat ca pleci, eu chiar voiam sa te vizitez, eu zic sa te mai gândești, zona este ok, doar sa ai răbdare să-ți faci clienți fideli și serioși.
 8. În Militari Residence poți să-ți faci mulți clienți, totul depinde de seriozitatea și serviciile tale, anul trecut tot acolo o altă fata cu același nume ca tine, Maria în câteva luni de activitate a fost escorta numărul 1 pe București, eu unul cred ca am vizitat o de 12 ori. Dar repet totul depinde de ține și ea începuse cu stângul, dar cu servicii bune și seriozitate a devenit top. Îmi aduc aminte ca lucra la foc continuu de la 10 la 24:00.
 9. Nu a mai vizitat-o nimeni pe doamna Irina, nicio recenzie la obiect, sau s-a speriat și s-a retras?
 10. Doamna Irina, vrem și noi niște poze mai explicite, un răspuns legat de afirmația colegului în legătură cu mizeria din baie și camera. Noi venim la tine, dar vrem sa știm condițiile în care ne primești, forumul pentru asta este, comunicare.
 11. Păcat ca suferă la capitolul igiena, dar poate se datorează ca este la început, la fața și corp arata bine doamna, zici ca nu are cur, în poze se vede ca are? La oral îl face deep, neprotejat? Păcat o trecusem pe listă, eram dornic de o matură ca ea.
 12. Arată binișor doamna, bună de pula, păcat ca nu excelează la oral, mai deep, ca aș vizita-o și eu.
 13. Am vizitat-o și eu azi pe simpatica Monica în locația ei din Militari Residence, după o programare făcută cu o zi înainte, respectată la minut. Monica e o fata drăguță, plina de viata și foarte dezinvolta, m am simțit bine de când am întrat pe ușa, am fost așteptat cum i-am cerut, o rochiță sexy și ochelari de mare efect, arată că o studenta cu restanțe, are niște buze cărnoase și ochi foarte frumoși, e brunetă cum îmi place mie, fund mare, sâni destul de ok. Punctul ei forte este oralul, îl face foarte deep, o ia toată, se îneacă, îl face umed, atenție deosebita și la ouțe, le ali
×
×
 • Create New...