Sari la conținut

grandef

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre grandef

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

grandef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Se pare ca domnisoara este destul de veche in breasla. Si eu o tin minte de pe Str. Frunzisului, era acolo un salon de masaj, intradevar Prelude, acolo activand cea mai mare perioada. Am mai vazuto si in alte saloane de masaj dar pt scurte perioade.
  2. bruneta,draguta,23/1,68/50kg,discreta,deosebit de curata,romanca te invit in cuibusorul meu de nebunii pt a-ti oferi o partida adevarata de s-x.Anunt valabil pt domni generosi si seriosi care stiu cu adevarat ce vor.Poze reale.CEI CARE STAU PROST FINANCIAR SA NU DERANJEZE!!!Pret 150ron/sedinta Are si atitudine fata...asa arata ultimul anunt al fetei...sunt si pretentioase nespalatele astea care se cred escorte.
  3. Nici eu nu agreez aceasta invazie de sudiste, majoritatea deja expirate in zona lor, invazie datorata preturilor din Cluj (ce fac aici pe 150-200RON, fac la Bucuresti cu 70-100RON).
  4. Am sunat la inceputul saptamanii trecute. A raspuns din a 2-a tentativa de apelare. Era cu cineva, mi-a spus sa ajung in 20 de min la a 3-a statie de bus dupa Broasca Verde pe Str. Oasului. Confirm spusele colegilor privind tineretea, nu are mai mult de 18-19 ani. Aspectul nu e rau deloc, mie imi pare putin plinuta dar accetabila, fatza este simpatica. Am mers in livada din zona pe un drum laturalnic. A executat un oral fara prezervativ, in masina. Fata isi da silinta sa faca treaba buna, executa daca ii zici ce si cum iti place. Cost: 60 RON. Per total aspect si executie ON: 7,5. O recomand pt golire rapida. Spor la treaba!
  5. Salutare si bine v-am gasit...sper sa gasesc ce trebuie pe acest forum si sa revin cu informatii!
×
×
  • Creează nouă...