Sari la conținut

mk23

Serious Contributor
  • Număr conținut

    295
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

mk23 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 30 2013

mk23 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre mk23

  • Dată Naștere 09.02.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

9.633 citiri profil

mk23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

579

Reputație

  1. It's been a hell of a ride but the time has come for me to put the gun down. MK out!

  2. Curios sa o vad cat de inalta este am pornit spre noua ei locatie din apropiere de piata iancului. Foarte usor de ajuns, arata frumos inauntru. Fata este intradevar foarte inalta dar are si ceva kilograme in plus. Nu este vreo mare frumusete insa daca va tenteaza sa futeti o tipa mare(adica e chiar mare si are cracii lungi ) se merita vizitata. Nu lucreaza la finalizare, numai la ora, 100 lei. Dupa ce am finalizat am rugat-o sa-mi faca si un masaj, destul de ok s-a simtit dar a durat destul de putin masajul, s-a plictisit repede. Door to door am stat cam 50 de minute la ea. Note: Locatie: 9 Aspect: 7 (plus pentru inaltime insa in rest nu recomand) Igiena: 9,5 (a facut dus impreuna cu mine) Oral: 7 banal, nu simti nimic special Normal: 8,5 senzatii frumoase datorita dimensiunilor Anal: N/A GFE: 7 destul de distanta dar vorbeste cu tine daca o intrebi Overall recomand numai celor ce au fantezia de a fute o tipa foarte inalta. MK out! Va salut, mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi si sa las recenzii. Va urez succes in continure tuturor si nu se stie cum ne vom mai intersecta drumurile.
  3. Ca tot intreba lumea de Crina. Am vazut-o de curand. Si se pare ca a inceput sa-si achite din datoriile capatate. O sa adaug mai jos un text scris de doixdoi care si-a primit datoria de la Crina, eu fiind de fata cand s-a intamplat asta. "Desi am mai pomenit de tepele pe care le-am luat ,asa,in general,in viata,nu am venit chiar sa ma pling pe forumuri de curve ce prostalau sint pt. ca mi-au tras-o acestea si sa mai si spun cine.Am inghitit in sec si am mers mai departe.Si nici nu redeschideam subiectul daca nu se intampla o minune:m-a cautat Crina,si dupa cateva incercari esuate din cauza amandorura am reusit si ne-am intalnit si mi-a achitat datoria.Puteti crede asa ceva?Nici macar prieteni vechi sau presupus buni nu au facut asa ceva desi poate i-am scos din greutati mai mari decat am facut cu draguta de Crinuta.Acum nu spun ca ar fi Crina o sfanta insa pe mine m-a surprins in mod placut dorinta ei de se achita.Si mai mult de atat,a spus ca,in timp,se va achita fata de toti cei care au ajutat-o acum insa chiar are probleme.Asa ca baieti aveti rabdare,poate vreodata veti primi un semn de la Crina prin care va va transmite ca vrea sa se achite.Sa dati voi de ea insa va fi mult mai greu. Invit martorii prezenti la fericitul eveniment sa confirme."
  4. Coiosule tu ma acuzi pe mine ca sunt peste manca-mi-ai gloanetele de la pistol ? Cine a citit ce ai scris tu si ma cunoaste personal probabil ca se pisa pe el de ras acum Pestele aici cred ca esti chiar tu. Am observat ca toate postarile tale au fost niste critici aduse diferitelor escorte de pe forum, iar acum vii cu aceasta recenzie negativa facuta clar pt a denigra. Te sperie concurenta cumetre si nu stii cum sa dai in ele virtual ? La cate recenzii pozitive am eu va dati seama cate fete pastoresc ? Sunt dat dreaq ma... ce plm
  5. Moderatorule voi vreti sa dati una rece una calda ? Degeaba faceti voi treaba asta, care suna foarte bine si este de apreciat, daca ieri v-ati batut efectiv joc de toti recenzorii acestui forum cand ati implementat sistemul de promovare automata la numar de postari. Cred ca ar trebui sa va hotarati in ce directie vreti sa o ia forumul. Ne batem joc sau construim ?
  6. Trebuie sa te faci mare Asa ca hai baga tare =)) =)) =))
  7. Lol. Ce plm a ajuns forumul asta
  8. Si ce? Daca nu mai lucreaza nu pot sa o pup ?
×
×
  • Creează nouă...