Sari la conținut

marian raul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    94
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marian raul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

marian raul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputație

  1. salutare! am sunat ieri la doamna in cauza, putin flegmatica la inceput - m-a enervat si i`am inchis telefonul. dar fiind un mare amator de "milf" am sunat din nou, si-a revenit rapid si am decis sa "aprofundez" problema. locatia pe mircea prin spate pe la universitaria, te ghideaza foarte exact. -garsoniera,la parter, ok per ansamblu - baie cu gel si prosop curat - patul destul de nasol - o canapea extensibila destul de incomoda (pentru mine) -doamna ca aspect, un 6.5- are peste 45 de ani si cumva se vede ca nu a avut grija de silueta, un fel de tanti vanzatoare la aprozar sau "doamnele" care iti vand bilete la casele CFR. (fizic,seamana cu doamna cu masajul din km5) -dna iulia prefera oralul protejat si si e putin pe fast-fuck, nimic deosebit, anost -la normal, tot batea apropouri cu "fa si tu ceva, munceste, vrei sa fac numai eu?" ca si cum ea ma platea pe mine si nu invers,m`am abtinut, am terminat m`am spalat si am rupt usa. de recomandat ? nu vreau sa fiu rautacios, dar merita doar daca ai fost la puscarie pt o perioada lunga de timp, altfel niciodata, dar gusturile nu se discuta.
  2. Daca nu ma insel, este tipa care activa in tomis 2, bloc turn cu penny la parter ?
  3. dragi confutaciosi, chiar are rost sa ne agitam atat pentru relatia pe care o are delia ? are sens sa dezbatem acest subiect atata timp cat delia este o prezenta incantatoare si nu lasa loc de nici un repros ? eu indemn la fluidizarea acestui topic si a consemna doar parerile care se nasc dupa vizitele consumate in prezenta ei. parerea mea!
  4. salutare ! am avut si eu pleacerea sa trec pe la aceasta distinsa doamna, iar concluziile mele le voi enumera mai jos: -locatie destul de ok, un mare minus pentru locurile de parcare..sunt foarte greu de gasit in zona..mai ales daca nu vrei sa parchezi la vedere.. -apartamentul...sper sa nu se supere pe mine...arata deplorabil...aproape greu de descris in cuvinte...eu zic ca doamna merita o schimbare de locatie! -atitudinea este de nota 10...comunicativa...open mind...chiar ai foarte multe subiecte pe care le poti dezbate cu ea. un mare BRAVO de la mine. -fizicul este ok...miniona...ingrijita...plus ca eu am vizitat-o dupa operatia de marire a sanilor. -serviciile merita absolut fiecare banut, daca sunteti mari amatori de masaj. sper sa fie de folos relatarile mele cu doamna in cauza. cu stima!
  5. salutare! cateva impresii dupa o lunga "relatie" de colaborare cu domnisoara Andreea: -foarte punctuala...in caz de anumite situatii neprevazute...te notifica telefonic -apartament destul de ok..rareori dezordine...mai greu cu mirosul de tzigare..ea fiind fumatoare -aspect..cred ca merge un 9...miniona...carne fina...bruneta...epilata total (de fiecare data) -comunicativa...nu se intinde la vorba ca sa treaca ora. -serioasa...nu face fitze la anumite pozitii..acum depinde si de statura "colaboratorului" eu avand 1,80 si vreo 100 de kg -dush inainte si dupa sfatul meu pentru toti cei care nu au vizitat-o inca, apelati cu incredere, nu o sa va para rau...chiar creeaza o oarecare dependenta! cu stima!
  6. salutare! referitor la promptitudinea si respectul acordat de catre domnisoara in cauza, as dori sa fac niste precizari (ca un fidel consumator): - am fost de cel putin 5 ori la domnisoara, iar in 2 cazuri s-a intamplat sa intarzii(10-15 minute)....absolut nici o problema -calitatea serviciilor oferite nu lasa nici un loc de comentariu sau dezbatere..tipa este ceva rar in constanta -domnisoara merge pe principiul " ma tratezi cu respectul cuvenit, la fel te tratez si eu" si mi se pare 100% adevarat si valabil pentru toti "utilizatorii" -din cate mi-a povestit ultima oara, tipa a facut niste cursuri intr-un anumit domeniu si se pare ca si-a si deschis o mica afacere, probabil de aici si lipsa ei de pe piata.
×
×
  • Creează nouă...