Sari la conținut

gimix

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gimix

  1. Salut Cum nu imi place mie sa povestesc mult voi fi scurt! Mandra e ok , Actiune 1 nr ON 9 , AP 9 , un squiz la facefuck fin faciala pam pam 40 de min cu dus! 300 lei , lasat de la mine 400 ca imi place cum ii place vorba aia ! eu sigur o mai vizitez! Spor
  2. Salomi e ieftin dar e si ca pretul! Oricum numaru postat de mine e al ei Brighi o cheama si cu aprobarea ei l-am postat !
  3. 0755958688 numaru blondei . Spor sa aveti!
  4. Gresiti blonda, este o blonda cu toti dinti in gura care tot spre seara iese , ma mancat odata in fund sa opresc la ea si am mers la motel cu ea inainte de pandemie si e chiar ok dar recomand op fiind totusi centurista nu cred ca are apa de gura in poseta 😅, blonda de la cet 2 saraca e de pe navigatorilor apoi ca ninge ca ploaie ea e la strada ca la ea cam asa e situatie din pacate. Deci barmanul123 de cu totu si cu totu alta blonda vorbeste
  5. Am vizitat-o si eu pe posesoarea topicului, ON cam mecanic dar acceptabil pe alocuri, NP e bine nu comenteaza, la 100lei nr e chiar ok. La 150 cat vor altele si au atitudine de centuriste si te mai si grabesc aiurea eu zic ca sunt bine investiti . Locatie curata eu unu nu am simtit mirosuri suspecte cum zicea alt coleg intr-o recenzie! Nu e ea 1.70 - 50 de kg si tuningata sa zic asa dar merge! Eu cu siguranta voi reveni. Spor!
  6. Recenzia facuta initiat pe postul Oanei colega ei , greseala mea ! Pe scurt atitudine pro client, ON placut cu deep fara restrictii, analul scurt dar placut, Merita nu doar de trofeu, de revenit cu siguranta daca revine in oras, cat mai sta eu sigur nu mai ajung din pacate! Halat 300 1h - on, np, ap!
  7. Proaspat iesit de la coleva ei Maria,am sa scurtez recenzia nefiind mare fan a intra deep in poveste. Optat pentru 1 ora dar nr 2 a esuat din partea mea desi eu nu se dadea batuta Merita vizitate fetele si nu doar pentru trofeu sunt pro client Halat 300 on, np , an Analul la ea merge dar inainte de finish ...oricum sincera de la bun inceput Multumesc Maria Ps joi pleaca
  8. Am vizitat-o si eu pe Sinthya si pot spune ca este o femeie minunata, igiena si servicii ireprosabile! La multi ani de 8 martie !
  9. Dupa recenzie ...au mai fost 2 vizite din partea mea. A fost ultima mea vizita in prima ei sesiune la noi in oras! La o zi a si plecat din oras! Acum a revenit si din ultima recenzie a colegului nostru se pare ca mai practica de aceea am repostat! Sper ca m-am facut inteles !
  10. Am patit si eu la fel cu ea in prima ei vizita la noi in oras. Eu aveam cateva vizite la activ si ultima a procedat in acel fel. Nu a fost suparare dar a lasat un gust amar!
  11. Da bruneta e Masha ..am fost la ea de cateva ori si oral np bine executat np orice pozitie nu comenteaza si nu face anal. Daca vorbesti rusa te poti intelege cu ea daca nu atunci cam nu prea ai ce povesti cu ea!
  12. gimix

    Lora 0720397997

    Am fost duminica trecuta la Lora si pot spune ca am fost placut surprins. Optat o ora care sa lungit putin 😂. In detalii nu intru ne fiind fan a povesti. Pot spune 10 pe linie din toate punctele de vedere cu siguranta eu am sa o mai vizitez!
  13. Am vizitat-o si eu, nu ma intind la amanunte dar pot spune ca atitudinea ei e pro client, telefonu suna dar la ignorat si la ora optata de mine a raspuns cu voia mea , eu eram foarte curios de un anal dar nu am ajuns pana acolo, soldaletul na rezistat la extazele ei :))! Etnie sau nu e ok nu are atitudine de centurista! Locatie: 6 Fata: 7 Oral: 8 se straduia inspre mai bine si atenta la OO Normal: 9 a fost chiar ok! Halat 250 + De revenit da dar daca pleaca si eu cu timpu meu liber inexiztent cred ca nu mai ajung!
  14. Azi pe la pranz am fost la ea si pot sa spun ca am fost 100% satisfacut, nu am sa intru mult in detalii doar ca am ajuns sa incurc stanga cu dreapta . Pot sa spun ca e politicoasa, sociabila si frumoasa , locatia e usor de gasit, prima finalizare a fost in prezervativ si a doua in gurita, la runda 2 am avut eu probleme cu motorasul , dar a stabilizat ea situatia, fara mirosuri urate, totul facut fara graba, oral neproteja executat ca la carte! Cu siguranta data viitoare tot la ea voi merge. Locatie 9 Normal protejat 9 Igiena 10 Oral neprotejat 10*
×
×
  • Creează nouă...