Jump to content

cartier.must

Serious Contributor
 • Content Count

  368
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

226 Reputatie Excelenta

About cartier.must

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  constanta

Recent Profile Visitors

2,786 profile views
 1. Doar sa fie reala revenirea ... sau este studiu de piata???
 2. Buna ziua, ce program ai? Un numar de WhatsApp? Am incercat PM dar nu se poate la tine! O zi frumoasa!
 3. Cel mai bine mergeti si aveti grija de femeie, ca este doritoare de senzatii( 🔨 tari si potente) decat de banane si castraveti.
 4. La Rio este 4 by 4... in reconstructie ca a luat foc in noiembrei 2019.
 5. Salutrae 🔨- ari , Am fost azi la titulara topicului. Am facut programare prin sms si am sunat cu 10 min inainte sa imi spuna exact locatia. Am ajuns la etajul indicat si m-a intampinat pe holul scarii patrupeda alba cu o funda roz. Am intrat in apt. Si dupa usa era Betty intr-o pijama de vara imbracata si in papuci(nu prea sexy papucii), mi-a intarit apetitul cand s-a aplecat dupa un prsop mic petru a ma sterge dupa dusul rece(lipsa apei calde reviziile din zona), care l-am acceptat fara problem fiind bine incalzit. Am trcut la actiune in dormitor, unde a participat si patrupedul tragan
 6. Nu rade, ca Doamne Doamne o sa te ajute si o sa ajungi si tu in clubul de pensionari, si o sa vezi ce bine este... Sa aveti 🔨 tari!!!
 7. Buna ziua, ma gandesc ca vin cu o info. buna. Am vazut gazela azi in jur de 12:00 pe langa biserica de langa City, pe unde avea locatie Alina ( aaliyah21) pentru cunoscatori. Il avea pe Nemo peștisorul dupa pea, sau iubi. Doar ca era imbracat intr-un maieu cu Chicago Bulls si barbos rau, gen lumber man style si era putin mușchiuleț a mers putin pe la sala. Sper sa fie ok fata, mie unul asa simpla pe steada nu mi-a creat erectie. Sa aveti 🔨tari!!!
 8. Am fost azi la Domnisoara Carmen. Este exact ce mi-a recomandat doctorul, are masirile necesare si face tratamentul a fost aplicat exact cum trebuie , ca la carte, dupa recomandarile doctorului. Note: Gfe - 9 Oral - 8 Normal - 9 Achitat 1h - 250 RON De revenit , cu siguranta. De trei ori pe saptamana cum a recomandat doctorul. Sa aveti 🔨 tari!!!
 9. La Aldo, mai sus de policlinica cu palat, Claudia de la Top Cta.
×
×
 • Create New...