Sari la conținut

hot dog

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hot dog

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    maramures

Vizitatori Recenți Profil

1.625 citiri profil

hot dog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Nu ai pentru ce sa-mi multumestu.Este meritul tau.Tot ceea ce am scris este doar adevarul.Din partea mea Playgirl este de TOP.Eu unul o propun si o sustin.Mult noroc colegilor si profitati de ce aveti.O zi buna tuturor.
  2. Bine v-am regasit dragi colegi.Acum o ora am foat la domnisoara intitulata Playgirl.Mentionez ca detaliile despre adresa vi le spune la telefon,asa ca nu detaliez.Locatia este micuta,dar cu gust si perfecta pentru actiune.Am intrat,m-a servit amabila cu un suc sau aoa,eu alegand apa.Fiind de la drum lung am mers la un dus,dupa care am intrat la actiune.Am ales o jumatate de ora cu 200 de lei,dar nu regret nici o secunda.Are un corp bine proportionat.A inceput cu un oral foarte bine executat si cu mare atentie la toate zonele,dupa care am facut normal,iar in cele din urma pe la spate,terminand glorios in prezervativ.Am mers la un alt dus,mai am stat la putina vorba si am plecat,foarte multumit.Notele mele sunt de 10.Nu va zgarciti,pentru ca dai un ban dar merita.Mentionez faptul ca nu m- a grabit nici o secunda.Stie sa se comporte cu clientii.Sper sa va fie de folos.O seara placuta sa aveti.
  3. Multumesc pentru poze.Sunt foarte frumoase si sa stii xa arati super.O sa trec zilele astea prin Satu Mare si daca ai sa raspunzi am sa trec pe la tine.O intrebare mai am:Cati ani ai ?Dragi colegi,dupa intalnire am sa vin si cu o recenzie.Scuzati-ma daca sunt offtopic.
  4. Bine v-am regasit dragi colegi.Ramona este in tara si sta in concubinaj cu unul,insa nu are treaba cu serviciul ei.Fiind cu drum in Baia Mare am sunat-o dar nu mi-a raspuns,dar am cautat-o pe la Clubul Vacarilor,afland de la barmana tot ceea ce v-am zis.A sunat-o dar nu a raspuns deoarece i-a zis ca merge la piscina cu prietenul.Cand voi mai merge poate voi da de ea si voi face si o recenzie.Sper sa va fie de folos cele scrise.
  5. hot dog

    0756629663 Laura

    Buna Laura.As ajunge maine dupamiaza in Baia Mare si as dori tot.Pot sa sun in jur de ora 18? Am mai sunat pe tel dar era inchis.Multumesc.Am sa vin si cu recenzia daca ajung sa ma intalnesc cu ea.O zi buna tuturor.
  6. hot dog

    0756629663 Laura

    Mai stiti ceva de domnisoara Laura? Eu tot incerc sa dau de ea dar nu reusesc.Aveti cumva id de mess? Sau alt numar de telefon? Va multumesc.
  7. Bine v-am regasit dragi colegi.Am fost si eu saptamana trecuta pe la domnisoara Lavinia.Avand chef de o golire am citit pe forum si vazand ca multor colegi le place am zis sa incerc si eu.Am pus mana pe telefon si am sunat,ea explicandu-mi adresa.Ajuns la ea,fata incearca sa se faca foarte draguta,dandu-si toata silinta.Am inceput sa ne dezbracam,insa cand am vazut frontul de cosuri de pe spate nu prea am mai avut chef,dar ea a inceput un oral bine executat si a urmat pozitia pe la spate unde am si terminat,deoarece sincer nu prea m-a atras,insa pentru o golire merge.Ce nu mi-a placut faptul la momentul cu sexul normal m-a dezamagit rau cand a pus lubrifiant pe prezervativ cica sa alunece.Note: sex oral 10,normal 7.Sper ca cat de cat buna recenzia.Va multumesc.
  8. Cu ce este dubioasa recenzia mea? Eu nu sunt asa de pretentios ca si tine.Decat sa ne mintim unul pe altul,mai bine ea sa faca ce doreste iar eu sa me relaxez pentru numarul urmator.Atata timp car fata si-a facut treaba perfect cand a trebuit si a pus tot.ceea ce a trebuit atunci pentru miine e perfect.Fiecare cu pretentiile lui.Nu va putea mutumi domnisoara pe toata lumea.O seara frumoasa tuturor.
  9. Buna dragi colegi.Am fost cu treaba prin Baia Mare si avand timp liber am vrut sa ma relaxez. Cautand pe forum m-a atras pozele ei frumoase si recenziile pozitive ale colegilor,ceea ce m-a facut sa o aleg pe Alexandra ca dama de companie.Am sunat si m-a informat cum sa ajung la ea.Am hotarat de la bun inceput sa iau o ora cu 2 finalizari la 130 de lei,oral si normal protejat.Ma asteptat intr-o tinuta sexi,,ea avand un corp foarte frumos lucrat,mai putin sanii,insa pe mine nu m-a deranjat. Am discutat putin,dupa care am trecut la actiune.A inceput cu un oral de nota 10,lucrand cu mare atentie si la oo dupa care am trecut la normal,eu alegand pozitiile,iar ea conforminduse pana am terminat.Am luat o pauza timp in care ea a mai raspuns la telefoane si mai facea programari,,scuzandu-se foarte frumos,dar pe mine nu m-a deranjat cu nimic,pentru ca este o draguta,dupa care am trecut la nr 2.Desi eram slabit,si putin fara chef,atata a insistat pana m-a facut sa-mi revin din pauza luata si sa incepem actiunea pana m-a epuizat.Notele mele sunt doar de 10.Ne-am inteles foarte bine,deoarece s-a comportat foarte frumos,calma,doar ca fumeaza mult,dar daca ea asa se relaxeaza e treaba ei.Profitati cat timp.o aveti ca e o fata superba.Merita sa aiba clienti cat mai multi.Respectati-o si veti fi respectati.Va multumesc pentru timpul acordar.
  10. Buna ziua dragi colegi.Am fost si eu intr-o dimineata cu treaba prin Baia Mare si avand timp liber am.hotarat sa ma relaxez putin.Am citit pe forum, si am ales sa merg cu domnisoara Ramona.Am contactat-o telefonic si ne-am intalnit la Clubul Vacarilor.Era imbracata intr-o pereche de blugi si un.tricou pe corp.Ne-am deplasat spare o pensiune unde ne-am cazat.Ea din propie initiativa a mers la dus,dupa aceea am urmat eu, dupa care a inceput actiunea.Cand am vorbit cu ea am ales o ora tot tacamul cate numere pot la pretul de 100 de lei plus camera platita de mine.A inceput cu un oral demential.In timp ce sugea arunca niste priviri catre mine ca o actrita de filme porno, care m-au facut sa ma simt foarte bine.Am luat-o dupa aceea pe la spate, unde alternam cand normal cand anal, pana la urma terminind anal.Mentionez ca i-am dat banii inainte.Am facut eu un dus si am plecat lasand-o pe ea in camera deoarece eram in intarziere. Note: oral 10, normal 7-cam larguta ,anal 8-cam larguta E prima recenzie.Va multumesc si o zi buns sa aveti.
×
×
  • Creează nouă...