Sari la conținut

carlocarsson

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de carlocarsson

  1. Azi am reusit sa ma rup o ora de la programul meu incarcat si i-am facut o vizita acestei domnisoare. Cand si-a anuntat revenirea la Brasov, i-am urmarit un pic recenziile si contul de OF, nu mi-a luat prea mult timp, m-a convins cu acea “pretty face” Revenind la ziua de azi, i-am scris pe whatsapp si am reusit sa programez o sesiune de o ora, exact in intervalul orar care mi-l doream. Am fost ghidat catre cuibul de nebunii, locatie pe langa Coresi cu locuri de parcare la discretie (parcarea unui supermarket fiind convenabil chiar langa :) ) La usa m-a intampinat acea fata frumoasa care mi-a atras interesul, cu un zambet placut, imbracata cat se poate de sexy si cu niste forme wow, aici trebuie sa mentionez, eu nu sunt adeptul skinny dar nici bbw, Dana este un pic midrange spre chubby dar din punctul meu de vedere absolut senzationala. Dupa o tigara, un pahar de apa si multa comunicare eficienta si placuta (un mare plus), m-am cerut la dus si apoi invitat in camera de joaca. Am ramas placut surprins cand m-a intrebat si a insistat sa afle ce imi place si ce imi doresc, asa de socat am ramas incat nici nu mai stiam ce imi place in materie de sex :)) Anyway, totul a inceput cu un oral cum rar am avut parte, deep, cu atentie la zonele adiacente, ii place partea asta, asa ca se implica si cred ca a fost prima oara cand am avut parte de oral in mai multe pozitii, combinat si cu titty fuck, pe scurt…nota 10. A urmat apoi un normal protejat in care am schimbat 2 pozitii, finalizand in balonas cu ea capra (what a view) si uite asa aproape ca trecuse si ora. Am mai savurat o tigara, o scurta poveste si cam asta a fost. Acum cu siguranta trebuie sa ii mai fac o vizita pana pleaca.
  2. Nu sunt eu genul care sa lase recenzii dar dupa vizita din seara asta la aceasta minunata faptura, nu am cum sa nu las una (this is just mu secound one here) Dupa o zi foarte stresanta la munca si nervi ca am terminat vineri seara abia la ora 20:00, incep sa caut pe forum o modalitate de a scapa de tot stresul acumulat. Vazand programul de lucru al Andreei, imi incerc norocul si ii scriu pe whatsapp. Mi-a raspuns relativ repede si spre norocul meu a mai avut timp si pentru mine, asa ca am profitat de ocazie si in cateva minute am fost ghidat in fata usii ei. Aici trebuie sa recunosc ca aveam idee ce se ascunde dupa usa, ieri eram curios sa vad mai mult si am accesat contul ei de onlyfans…dar…cand mi-a deschis usa si am vazut acea lenjerie pe ea si ea cu un zambet kinky…am ramas un pic fara cuvinte Nu ma pricep la a face descrieri si nici nu o voi face aici pentru ca gusturile nu se discuta dar eu unul am ramas total impresionat. Dupa o tigara si un dialog foarte friendly si deschis, m-am cerut la un dus si apoi la actiune. Am optat pentru o ora si “full options” anal, anal play si finalizare orala. A inceput cu un ON foarte bun, cu tente de deep, timp in care incepuse si anal play-ul cu un dildo (oglinda din spatele ei imi oferea un super view) dupa ce m-a excitat maxim cu asta am trecut la AP cu ea doggy unde pur si simplu nu ma puteam opri, daca nu eram limitat de acea ora cred ca eram si acum acolo :)) Anyway, se pare ca stresul si oboseala acumulata de peste zi m-au afectat asa ca am cerut o pauza de tigara pentru ca obosisiem un pic. Socializare cateva minute, un refresh si inapoi la actiune, un ON cu ea in genunchi, aceleasi tente de deep, cu ceva atentie la zonele adiacente, chiar bun. Dupa lupte indelungate in care ea si-a dat toata silinta, ora trecuse de ceva timp si eu inca nici macar semne de a finaliza nu aveam, mi-am spus ca e mai bine sa revin maine cand sunt mai fresh, asa ca am decis sa incheiem. Sunt sigur ca ea ar mai fi continuat, nu s-a uitat niciodata la ceas, la sfarsit chiar mi-a oferit inapoi banii pentru finalizare orala, pe care bineinteles ca i-am refuzat. Notele dupa cum urmeaza: Locatie - 8 Este cumva inca in cautarea locatiei perfecte, acum este undeva pe Garii, totul curat. Aspect - 10 Foarte frumoasa, corp super sexy si un zambet fermecator si kinky in acelasi timp. Atitudine - 10 Sociabila, am povestit foarte multe, ea mereu cu zambetul pe buze ON - 9 am scris mai sus ce si cum NP - revin maine cu o nota, azi nu am reusit AP - 10 Felul in care se exita, view-ul pe care il ai cu ea in doggy, funduletul ei obraznic. Nu ma omor dupa anal dar cu ea chiar a fost wow Amenda: cu totul inclus 450 In concluzie, pentru mine a fost o experienta absut placuta si cu siguranta voi merge maine iar la ea, nu imi place sa las lucrurile neterminate
  3. Azi am vizitat prima oara acesta minunata faptura si tot ce pot spune este ca abia astept urmatoarea sedinta 😁 Andreea este una din escortele la care chiar te simti bine si care se implica. Desi i-am spus la inceput ca la prima vizita nu sunt asa dezinvolt, a reusit cumva sa schimbe asta doar in cateva minute iar dupa o ora petrecuta in compania ei, m-a facut dornic de mai mult si cu siguranta o sa revin.
×
×
  • Creează nouă...