Sari la conținut

cft

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cft

  1. Salve futaciosi. vizitat donsoara si pot spune ca am avut mari asteptari si am primit in schimb cca. 30% din ele. Programat whatsapp, regulamentar. Locatie ok ca si pozitionare, inclusiv locuri de parcare. Donsoara de nota 7-8/10 ca si aspect, dar starea ei de spirit o face foarte placuta, 9/10 Pllatit 250 lei Servicii oral 0, a dus lucrurile spre un fast fuck si a sarit de partea de oral. Dupa primul numar ne-am dat la barfa si iaca am fost informat ca s-a scurs ora. Al doilea numar nu a mai existat. Anal nici vorba cu toate ca o informasem dinainte si am si achitat valoare. Am fost putin nesimtit si am cerut suma inapoi, fapt ce s-a si intamplat, cu toate ca i-as fi preferat “investiti”, nicidecum sa plec cu ei inapoi. Personal nu o recomand, din pacate.
  2. cft

    Alexia 0729352417

    Am vizitat-o acum cca. 2 saptamani si nu pot avea decat vorbe frumoase la adresa ei. Masaj 8/10 cu intentii foarte bune, oral decent, normal 8/10 cu mici restrictii, dar de bun simt. S-a lasat cu revers in ceea ce priveste masajul, dar l-am facut cu drag. Corp de nota 10, atitudine nota 20. Merita vizitata si mai ales, respectata. masajele plus N si O o ora (nu s-a stat cu ochii pe ceas) 350 ron Merci A!
  3. cft

    Kim 0734833046

    Merci mult Kim. Incantatoare. Nu pot spune ca de obicei, pentru ca a fost prima oara cand am ajuns la ea, dar cu siguranta nu ultima. Poate sa inceapa weekendul, as putea spune cu un ranjet in coltul gurii.
  4. Incercat astazi pe Apusului colega doamnei. Dezgustat am plecat. nu recomand locatia. nici masaj nici implicare si 30 min in loc de 50-60 min cu halatul 150 lei. prosop cu mirosuri suspecte. intr-un cuvant pas.
  5. De evitat. Programare facuta cu 2 ore inainte, confirmata de ea cu 30 min si la ora stabilita nu a mai raspuns la telefon/sms. Pune omul pe drumuri aiurea….
  6. Fugiti de ea ca dracu de tamaie. Arată execrabil, țâțele până la buric, burta până la genunchi din păcate fată tânără. Igiena de asemenea lasă de dorit atitudinea lasă de dorit.
  7. Am vizitat ieri damele din aceasta locatie. Sunat, programat, indrumat, ajuns. A fost o mica suprapunere cu un confutacios si am cedat in favoarea acestuia sa aleaga cu cine ramane. Spre surprinderea mea am ramas cu Roxi, cea pentru care m-am hotarat sa merg in locatie. O sa sar peste actiunea in sine si voi trece direct la note: Locatie nota 8 Fata 10 - pro client Actiunea in sine 10 din partea ei... La mine mai slabut de data asta Am optat pentru 60/finalizare De revenit.... Eu cu siguranta. Merci Roxi.
  8. Am postat impresiile mele in anunt. Stiu ca ar ajuta si aici: Fost, placut, recomand. Locatie: 9 datorita luminii obscure din camera Curatenie: 10 Implicare: 10 Dusul curat, prosop in camera curat Halatul 100+ 20 (pt bomboane din partea mea) Recomand... Eu sigur revin.
  9. Fost, placut, recomand. Locatie: 9 datorita luminii obscure din camera Curatenie: 10 Implicare: 10 Dusul curat, prosop in camera curat Halatul 100+ 20 (pt bomboane din partea mea) Recomand... Eu sigur revin.
×
×
  • Creează nouă...