Sari la conținut

ionel_gigel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionel_gigel

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Sexville
  • Interese
    Xxx

Vizitatori Recenți Profil

3.632 citiri profil

ionel_gigel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

68

Reputație

  1. Salut, am incercat si nu a dezamagit. Dupa vreo 20-30 minute m-a luat o caldura, ardeau urechile, mesterul se intarea simtitor . Este pt erectii nu contra ejacularii precoce . l-am luat din dorinta de a fi mai rpd pregatit pt al 2lea numar . Am cumparat de pe eMag 👍🏻 este bine sa fi mancat deja si apoi dupa ingerare doar lichide . Am citit ca e bine sa eviti mersul la toaleta pt no2 imediat sau in urmatoarea ora dupa ingerare. Asta pt efect mai bun ! nu am mai luat de ceva timp ca nu mai livreaza la easy box :))
  2. Lasa aici o vorba daca mai activeaza .. vad ca inca nu mi-au raspuns pe whatsup , nr din topic
  3. Am incercat si eu pe whatsup , insa pana acum niciun raspuns. Am gasit ceva mai multe poze pe un alt forum .. Sper ca o data ce raspund nu sunt insistente sa imi faca probleme 🤪 ai mai luat legatura cu ele?
  4. Buna, o prezentare a serviciilor si un anunt se poate? Asta daca mai esti in oras. Multumim!
  5. Si totusi nu a spus nimeni pretul . O sa incerc sa o sun si eu daca mai este prin oras
  6. A mai fost careva la hotel recent cu aceasta Roxana? Am fost in masina si mi-a dat si nr de telefon astfel gasind topicul acesta . voiam sa stiu daca se merita, e parolista etc . Mi a zis 300/h , stie ea ceva hotel in zona in colentina . Zicea ca incercam si anal desi nu crede ca intra .. dar incercam . :)))
  7. Este o tipa la strada pe Maria Rosetti ( in zona cu toamnei) . E tinerica , nu arata rau . O gasesti dupa 8 seara pana pe la 2-3 . pot sa spun ca o ia pe toata mai si zice “fute-ma-n gura” . 70-80 lei fin era . daca o gasiti poate luati si un nr de telefon sau mai strangwti ceva detalii ca nu am apucat ultima data . sper sa ajute!
  8. Sa mute cineva topicul la testate, etc
  9. Buna Rox, intri si cu 2 tipi? Sau ai vreo colega/prietena ?
  10. Am revizitat-o pe domnisoara , 150 numarul . Loctia e la Grojului acum ,acelasi meniu . Locatie ok , atitudine la fel . Docila cred ca mai revin daca baga si anal in meniu . @Qdnnnrrss
  11. Vizitat recent domnisoara . Contactat telefonic si primit meniul : 150 lei finalizarea 250 lei/h servicii OP/ON , NP . Asta mi s-a prezentat . Nicio mentiune legat de neprotejat dar cine stie .. prezenta placuta,usor chubby sa ai pe ce pune mana , draguta la fata, m-a asteptat imbracata ca in pozele de mai sus , poze 99% reale . fiind incalzit deja am optat pt un oral neprotejat , fara finalizare orala . Pot confirma ca isi da silinta , incercari de deep , usor submisiva . Consider ca pretul e un pic piperat , 100/fin ar fi un pret corect din punctul meu de vedere . Poate revenind mai apare o promotie ceva . personal as incerca o ora data viitoare poate ne sincronizam mai bine . Draguta te asteptam aici cu o prezentare completa . O sa vezi ca nu prea sunt persoane rele aici , apreciem sinceritatea si corectitudinea ..
  12. Sunat astazi pe 0787523921 si am discutat cu o domnisoara care era la birou si mi-a zis ca nu exista asa ceva , apoi ceva cu de doi ani .. am multumit si am urat spor la munca !
  13. Salutare, si ai fost? Sau informatiile sunt doar de la telefon .. eram curios daca se implica sau e doar multa vorba si la locatie nu stie cum sa scape mai rpd de tine . multumesc anticipat,
  14. Poate da si un admin ceva minusuri pe aici ? domnule m-am corectat Bozieni . Si daca tot esti asa bun pe google maps puteai gasi , citind topicul mai multe info si typo ul meu nu ti se mai parea asa strigator la cer domnule Frustrat destul cu offtopicul ca stricam postul doamnei ;)
×
×
  • Creează nouă...