Sari la conținut

mircea1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mircea1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mircea1's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

22

Reputație

  1. salutare, am vizitat-o si eu pe Oana, o MILF in adevaratul sens al cuvantului, super simpatica, este felina, fundul este piesa de rezistenta, pielea fina, o recomand. Nu o mai lungesc si notele sunt, locatie - 9 (curat, prosop curat, strictul necesar), aspect: 9, ON (se infige, ii place), AP (the best in town, da contre, este domeniul ei). Va doresc frecventa si anduranta ridicate, ca asta le plece.
  2. salutare, am vizitat-o si eu pe Eva, nu o lungesc prea tare cu scrisul ca nu este genul meu. Am gasit-o joviala, deschisa, pritenoasa, stie sa te faci sa te simti bine, o gazda buna in ambele sensuri :). Curatenia este la ea acasa, nu ai ce reprosa la nici un capitol. Actiunea a decurs f. bine, nu intru in amanunte. Notele: Aspect: pentru mine 10, slim, piele fina, inalta, tonifiata Locatie 10 NP: 10 OP: 10 O tipa fina, ofera multe dar si asteptariile ei de la partener sunt sa se comporte ok. O recomand celor care cauta calitate si GFE combinat cu ceva PSE. FIN Va urez frecventa si anduranta ridicare, ca asta le place. Sa auzim numai de bine!
  3. salut, mai stie cineva de ea, a plecat peste hotare?
  4. Bine zis daca ai noroc, lucru🫠 care este destul de rar, am fost si confirm.
  5. Salut, O recomand pe Lia, ne stim de mult, este proclient, exceleaza pe partea de GFE cat si PSE, se intrepatrund in mod natural. Locatia este centrala, curatenia este Ok. Notele mele sunt: Servicii 10 Aspect 9 Locatie 10 Atentie nu este pentru iubitorii de slim, aici ai pe ce pune mana. Va doresc succes!
  6. Salutare, Recomand, notele sunt 10 pe linie pentru: aspect, servicii, locatie. Nu am ce sa depunctez, sunt multumit ca am reusit o reintalnesc. Combina stralucit, GFE-ul cu PSE-ul. Va doresc anduranta si frecventa ridicata, ca asta isi doresc!
  7. Adina este una din fetele noi, o recomand cu caldura amatorilor de masaj fantasy, dansul la bara este domeniul ei.
  8. Cu Lidia sta treaba ca si la masini, vrei sa off-road iti iei 4x4, vrei viteza iti iei multi CP. Vrei AP, go to Lidia. Respect conditiile de forum, asadar notez: aspect: 8.5 Oral: 10 Np: 8 Ap: 10 Locatie:10 GFE: 9 PSE: 8
  9. Am bifat si eu, 3some, Adriana+Lory, mergeti macar o data sa vedeti care este treaba, eu le recomand. Locatie -10+ GFE -10 Aspect- 8 Programare-10
  10. Buna Anemona, este posibil threesome, cu Silvia? Care sunt preturile?
  11. Am fost de doua ori la Antonia. Notele sunt: Aspect:10 Igena:10 Normal:10 Oral:10 Dar atentie, A. este diferita, prezinta latura de GFE ( nu sunt sigur daca este comercial ) dar si de Domnina ( posibil tot comercial ). greu de inteles si femeile astea Pentru o sedinta, va recomand, dupa care trageti singuri concluzile Va doresc frecventa si anduranta ridicate, pana la urma asta le place
  12. Nu zici rau, sunt de accord cu cele scrise. Daca ar face la fel cu prostitutia la fel cum au procedat cu ITisti, sa le ofere un cadru favorabil, am fi avut de castigat.
  13. salut, am bifat si eu, este o experienta sa treci prin patul Alexei, se vede ca este facuta pentru aceasta meserie, imbina stralucit GFE+ul si PSE+ul, ai ce discuta cu ea, are piercing in limba si buric. Am vazut la ea unele din cele mai reusite silicoane, nu se simt la atingere, are fatete la dantura, se vede ca investeste in ea, este o prezenta joviala, te incarca pozitiv si descarca cu succes Nu o mai lungesc, asa ca notele mele sunt: Aspect: 9, ai pe ce pune mana, pe gustul meu era un pic mai slim, are ceva tatuaje dar de bun gust Oral: 10 + Normal: 10 Locatie: 9 Nu discut pretul, pentru mine a fost over budget dar a meritat investitia, ca se citez colegii de pe forum. Sa aveti anduranta si frecventa ridicate si sa va purtati frumos cu ele ca asta le place.
×
×
  • Creează nouă...