Sari la conținut

rockitos

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rockitos

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Vatra Dornei

Vizitatori Recenți Profil

2.094 citiri profil

rockitos's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

123

Reputație

  1. In vizita prin Bucuresti duminica, m-am gandit sa trec pe la o domnisoara. Fetele cunoscute nu au raspuns, sau nu lucrau, asa ca am ales-o pe domnisoara. Locatie pe Nerva Traian, usor de ajuns, singura in locatie. Domnita, tabara frumoasa, sani naturali, 10. ON, luat tot in gurita, jucat si cu bilutele un pic 9. NP, ea deasupra se misca bine si te poti juca si cu sanii, pe la spate, e strampta. 9 Cadoul 200 coco.
  2. https://escorta4u.com/35908/alexandra-24-de-ani-ador-limbuetele.html Mai are un anunt cu acelasi numar de telefon si alte poze.
  3. Am fost și eu pe la ea. Era buna, păcat ca s-a retras
  4. Din păcate sunt și nebuni. Insanatorire grabnică Raimonda. Să sperăm ca o să își revină complet. Am donat și eu ceva. Sper să ajute.
  5. Nu mai treci pe la noi? Ne e dor de tine
  6. Am trecut pe la domnița. Locatie aproape de centru, ușor de găsit. Domnita frumoasă, înaltă, sâni medii, naturali, 9. ON, bun, pune un pic de presiune și pe biluțe, 9 NP, lady on top, te călărește bine, și pe la spate, unde am finalizat, 9 200 de coco, o finalizare.
  7. În vizită pe la moșie la Ploiești, am zis să vizitez și o domnișoară. Programat pe what up. Locatie la stradă, ușor de găsit, singura în locație, 10 Domniță drăguță, sâni naturali, 9 ON bun, se ocupă și de biluțe 10. NP, lady on top și pe la spate, 9. 150 leusteni, bine investiți
  8. Fiind pe drum, după ce am servit masa, mi-a venit chef și de altceva. Contactat domnița, programat. Locatie ușor de găsit, singura în locație 10. Încă am coșmaruri cu labirintul de pe Tazlău, unde am vizitat, o altă domnișoară vineri. Domnita, tânăra, frumușică, 9. ON, bunișor, o singură viteză și fără biluțe, dar pune presiune, e plăcut, 9 NP, ea deasupra, și după pe la spate, bun, strânge, 10. Finalizat cu CIM. 200 de cocos, halatul
  9. Te așteptăm pe la Buzău. Nu te-am mai văzut de un an
  10. Dupa mai multe incercari, m-am programat la Catalina. Nu a putut onora programarea in prima zi, din cauza ca se simtea rau, dar m-a reprogramat pentru a doua. Locatie usor de gasit. Duduia frumusica, un pic creola, sani medii naturali, 8. ON, o ia toata, se joaca cu outele, 9. NP, ea deasupra, si pe la spate 9. 150 leutesti, o tragere. Era cam la finalul programului, si cam obosita. Poate mai trec, ma spre dimineata, sa vad ce poate si cand e in forma mxima.
  11. Eu am fost de 2 ori. Servicii cam slabute, la programari, cam stai pe strada si astepti sa termine. In schimb, e tanara si frumoasa, cu sanii mari, si e prietenoasa.
  12. rockitos

    0734256275

    Eu i-am scris, face totul protejat, 150 tragerea/300 ora. Dacă nu găsesc nimic mai interesant, mă duc să o vizitez.
  13. Am trecut pe la domnișoara. Locatie ușor de găsit, lângă parcul Crâng. Domnita, frumoasă, sâni naturali mari, 9, o să urmeze niște silicoane ON bun, se joacă și cu bilutele 9, NP, ea deasupra, sau pe la spate, un pic lărguta, dar s-a jucat cu bilutele și am ejaculat 10. Eu am tot trecut, cred ca de 3 ori. Cate 150 coco de fiecare data.
  14. Neavând nimic interesant în Buzău, unde stau pentru ceva timp, am tras o fugă la Ploiești să marchez ceva. Am ales-o pe domnița. Frumusica, arată foarte tânără, slim fit, piercing într-un stârc. 9. ON bun. Luat tot în gură 9. NP ea deasupra și pe la spate , 9. Decartat 200 coco 150 finalizarea, plus 50 pentru oralul neprotejat.
  15. Am vizitat-o săptămâna trecută, dar nu am avut timp să scriu. Programare ușoară pe whatup. Domnita frumușică, sani mari tunați, buze mare, 9. ON bun, cu atenție la oute 9. NP ea desupra, și apoi pe la spate, unde se joacă și cu outele, și am finalizat, 9. O experiență plăcută.
×
×
  • Creează nouă...