Sari la conținut

laurentiumm

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre laurentiumm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

laurentiumm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. laurentiumm

    Yren

    Exact...atâta timp cât ne preocupă asemenea îndeletniciri,oricând poate apărea...neprevăzutul😊
  2. laurentiumm

    Yren

    Păi tu față dragă...cum m-ai anunțat?!...mi-ai spus ca se anulează cu 15 min.inainte de programare,când te-am sunat.Dar,sincer,acum când văd cum pui problema,nici nu-mi pare rău că nu te-am întâlnit.Asta nu e scuză de profesionistă.
  3. laurentiumm

    Yren

    Bineînțeles ca sănătatea e pe primul plan doar ca întrebarea era cum ai reusit sa te racesti in patru ore?!😕....oricum pana la urma nu am umblat degeaba...si nu sunt duÅŸmănos...cum spui tu..poate data viitoare..
  4. laurentiumm

    Yren

    Hai să fim îngăduitori...poate reuşim altădată.
  5. Din greşeală am ajuns azi la Alina,luând țeapă de la Yren,nu-mi pare rău,e o fată super ok,prietenoasă si dulcică.Si serviciile sunt super ok.Din punctul meu de vedere merită vizitată.
  6. laurentiumm

    Yren

    Păi mai fraților...cum se face că suni la ora 13,te programezi pt ora 17 si la 16:45 îți spune că se anulează întâlnirea că e răcită,după ce eu am făcut 65 km din Sighet.Oare la ora 13 nu era răchită?Judecăți voi....Dar cum in tot răul există si un bine...am avut onoarea să o cunosc pe Alina care,ca noroc,a fost disponibilă.
  7. Poti sa ne reamintesti serviciile si prețul actual?
  8. BUna Interesant Situl,cand calatoaream la Bucuresti tot timpul consultam forumul vostru,sper sa reusesc o postare concreta foarte curand...Distractie placuta.
×
×
  • Creează nouă...