Sari la conținut

razbunaregrea

Serious Contributor
  • Număr conținut

    258
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre razbunaregrea

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.558 citiri profil

razbunaregrea's Achievements

  1. In pula mea de idioți… mai se și lauda ca se simte bine la neprotejat… ai auzit de boli precum sifilis, gonoree, chlammidya, HIV, hepatita, și multe altele … ce pula mea faci? una ca asta sigur ale cel puțin 3 boli… stiai ca riscul de a lua HIV e cu atât mai mare când una din aceste boli? Iei in pula mea o boala de-asta o dai și la nevasta acasa .., cu puțin noroc iei și un HIV și ti-ai belit toată viața… vrei sa nu ti se mai scoale? Vrei sa te usture pula și sa te mănânce …. Mergi și fute neprotejat … pula mea, te joci cu viața ta!!! nici cu civile nu te duci sa futi neprotejat… dar la una care se fute pe banda rulantă cu toți ? stii ce șanse ai sa iei minim un Bts ? 99%. succes !!! cred ca îți place adrenalina…. Sa stai prin doctori.
  2. Hei, cand ajungi in Bucuresti? pe curând…
  3. Salut! am vizitat fata de 2 ori. prima data in jur de 15-18 Decembrie și a doua oară pe 30 Decembrie. prima vizita: incantat de prospătură … avea un aer fresh am zis ca a dar norocul peste mine… am fost invitat la dus, totul Ok…. am trecut la acțiune… am început cu săruturi pe corp… dar se gâdila fata. capul intr-o parte…. Și uitat in gol. destul De turn Off. am reușit sa ejaculez … intr-un final. mi-am zis ca nu ma mai duc …. pe 30, a doua vizita… cum nu am găsit alta escorta pe placul meu… aveam nr ei salvat și …. Am sperat ca va fi mai bine la a doua vizita… a doua vizita a fost Și mai praf… nici nu am reușit sa am erecție …. citea mesaje pe telefon, dădea mesaje, etc O experienta de kkt. bani aruncați…. mai bine făceam o laba. poate voi aveți mai mult noroc…. Eu nu mai calc pe la aceasta faptura
  4. No… de unde știi ca lui i-a murit instrumentul?
  5. Salut!!! Corp : 8 ( sâni ușor lăsați) ; fund micuț, slim fata: 9+ - drăguța/frumușică, creată cu o strungăreața sexy. Vocea ii da un șarm aparte, Ca sa nu mai spun de sunetul “r” ; este ușor “rraita”… dezinvolta. spune ca e noua in oraș și meserie… Oralul np făcut ar trăda ceva experienta in acest domeniu. oral : 9, umed cu atenție la împrejurimi. normal : 9 - protejat, se umezește natural, FK - nota 9 GFe : 8. poate dacă eram mai apropiat de vârsta ei ar fi fost altceva… având in vedere ca am dublul vârstei ei … s-a simțit ca nu sunt tocmai ce i-ar face placere… e de înțeles. Am avut o mica senzație ca trebuie sa ma termine repede și sa părăsesc incinta… overall nota: 8,50-9 de vizitat… aaaa…. Cred ca 150 și 250 e cam prețul maxim pe care ar trebui sa ceara… Una peste alta: recomand. sa se facă coada….
  6. No… mi-a zis Bulibașa sa nu fut acolo unde fute el … ca sa nu il fac de ras. asa ca trebuie sa las fata . futui… și care eu credeam ca scap rapid de 1000 de leusteni ce dracu sa fac… raman si săptămâna asta cu bani de benzina
  7. kim inlove tu ești pentru noi …. O băutura de care ne aducem aminte cu drag… însă nu o mai bem, Tanita. asa e Draga…. Nu ești pentru toată lumea… Te-ai prins?
  8. Vai di pula mea…. s-a mutat Anglia in România….. Pula calului… cine dracu are timp sa citească 41 de pagini…. a fost careva la curva asta ieftină ?
  9. Balurulauru, mai bine ne spui de asiatica… despre cine e vorba? multumim!!!
×
×
  • Creează nouă...