Sari la conținut

ioscorpio91

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ioscorpio91

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

3.588 citiri profil

ioscorpio91's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

216

Reputație

  1. Salutare tuturor! Fratilor am vizitat si eu domnisoara acestui topic fiind putin pe fuga, insa intalnirea a decurs foarte frumos. Tastat, discutat, stabilit o programare. Ajuns la locatie am fost intampinat de titulara topicului, care va spun...arata WoW(pentru mine e WoW pentru ca prefer femeile mai invelite) deci cum spuneam este WoW pentru cei ce prefera femeile cu forme. Sani mari, frumosi si un fund de milioane. Nu va mai zic de chip care e de papusica. Stat putin de vorba, apoi cerut la dus pt o mica refreshuire(eram dusat proaspat de acasa) si pornit pe calea actiunii. Actiunea a debutat cu un OP la cererea mea, destul de bun, cu schimbari de ritm, timp in care ma bucuram de sanii aia mari si ma jucam cu ei. Sanii se simt destul de placut la atingere, plini, cu carne tare. Trecut la misionar unde privelistea a fost de vis. Se vede ca ii place si se implica, cel putin mie asa mi-a dat impresia. Schimbat in doggy unde am ai finalizat si pret de cateva minute m-am putut bucura de un peisaj cu niste forme frumoase de relief. Pe de o parte pozitia doggy combinata cu privelistea fundului ala misto mi s-a parut de nota 10+. Terminat glorios in balonas, cerut la baie pentru un scurt refresh si plecat. Sincer daca nu eram pe fuga, merita stat minim o ora! NOTE Locatie - 10. Ap frumos, curat, fara mirosuri suspecte Tipa - 10. Frumusica, cu un aspect wow. Cel putin pt mine. Nu recomand celor care cauta tipe slim. Sani si fund de vis plus o carne tare si catifelata. OP - 9. Executat bine. Cand esti supt merita toti banii sa te joci cu sanii aia mari. NP - 10+. Fara comentarii. Peisaje de poveste in timpul actului, forme de relief superbe, pasarica stramta. Comunicare - 10 Voi mai incerca sa revin, sincer este o tipa faina cu un corp fain care merita revizitata. @Leyla23 sper sa stai cat mai mult prin orasul nostru si sper sa ai zile senine si intalniri cu oameni faini!
  2. In orasul Bucuresti cer X bani, in Iasi cer X+100. Am vazut si auzit chestia asta la unele tipe si au avut acelasi raspuns "sunteti dotati si va dati drumul greu", 5 clienti din Iasi fac cat 10 din Bucuresti. Acum cu totii ar trebui sa beneficiem de acelasi tratament, nu e vina nimanui ca unii sunt dotati si unii mai putin dotati. Anyway....esti o tipa care merita vizitata zic eu.
  3. ioscorpio91

    Indisponibila

    Ziua buna tuturor! Revizitat titulara topicului dupa lungi si indelungate tentative. Programarea facuta pe whap, destul de usor, accesibil, la fel ca prima data. Urcat in masina si purces spre locul cu pricina. Complex de blocuri nou, parcari cam inexistente....dar asta nu conteaza asa mult avand in vedere ca mi-am invatat lectia sa ajung macar cu 10 min mai devreme fata de programare, ca nu se stie zona daca are sau nu locuri de parcare facile. Actiunea nu o voi detalia prea mult pentru ca nu vreau sa plictisesc cu recenzii spumoase si poetice. Dar este vizibil faptul de o imbunatatire a serviciilor. Am cerut la dus pentru o scurta igienizare. Am optat pentru o finalizare cu OP, executat impecabil. Trecut la doggy, unde am rezistat pret de cateva minute si am finalizat. Mers la dus, igienizat si plecat. Daca ar fi sa dau note acestea ar fi: Locatie - 9, ap curat, baie cu tot ce este nevoie Aspect - 10, nimic de comentat sau reprosat. Sani mari, fund bombat, frumos, chip dragut OP - 10 ritm bun, atentie la sateliti NP - 10 se vede ca ii place, se implica, priveliste de vis. Fundul ala e criminal. Cine nu a avut ocazia sa il vada si sa il simta, ar trebui sa ii faca o vizita. Este super super futabil. Pentru cei care prefera femeile, mai in carne....cum se spune...este cea mai perfecta alegere si nu ma refer doar la aspect, ma refer si la servicii care sunt exceptionale. Stiu ca poate unii vor comenta sau vor zice ca sunt si variante, dar in momentul de fata....este o alegere inspirata din punct de vedere al pretului si a serviciilor oferite. Spor in toate si zi faina...iar pentru @Simonica. spor la bani si zile senine, te pup si ai grija de tine.
  4. ioscorpio91

    Reby 0749681662

    Salut tuturor. Vizitat titulara topicului si pot spune ca este o tipa f misto, cu bun simt si comunicativa. Desi eram putin sceptic in a o vizita, tot scepticismul s-a evaporat atunci cand i-am calcat pragul Nu ma voi intinde mult ci voi puncta fix esentialul. Locatie: 9 - ap frumos, curat, fara mirosuri...in schimb putin mai greu cu locurile de parcare Aspect: 10 - carne tare, sani naturali si mari, fund de nota 10. Draguta la chip si zambitoare mereu. Aici eu am dat 10 deoarece prefer tipele mai cu forme, dar la fel este de recomandat celor care le plac "cele mai invelite" OP: 9 - tehnica buna, lins sateliti, tenta de deep dar destul de slab NP: 10 - se vede ca ii place, incercat doua pozitii misonar si doggy. In doggy pozitia e superba, ai ce vedea, ai de unde apuca... Igiena: 10 - nu am simtit mirpsuri suspecte, baia este dotata cu tot ce ai nevoie Halat: 150 ronini Raport calitate / pret foarte bun. La ce servicii ofera si cum se prezinta, este de revizitat si de recomandat. Noroc si numai bine.
  5. Salutare tuturor! Vizitat si eu domnisoara, a doua oara. Fata de prima data serviciile sunt putin mai slabe sau poate am prins-o eu intr-o zi mai proasta. Discutat si programat o vizita de comun acord pe whats app. Ajuns mai repede la locatie, am asteptat putin pana am fost primit, insa indicatiile primite pentru localizare au fost ok si m-am putut descurca. Am fost intampinat in halat cu tocuri, nimic wow. Cerut la dus pt o scurta igienizare. Achitat si trecut la treaba. Totul a inceput cu un OP, care a durat aprox 5 min. Iar pt asta am fost pus eu sa imi pun cauciucul. Nimic care sa deranjeze pana aici, dar tehnica destul de slaba, un singur ritm, iar dupa 5 min a obosit. Trecut la NP in pozitia doggy, gemete false, o tona de lubrifiant. Finalizat in balonas, cerut la dus si plecat. Ca si note nu pot da mai mult de 7. Eu sigur nu voi mai reveni. Serviciile au scazut foarte mult calitativ fata de anul trecut.
  6. Desi nu merg zilnic la fete, consider ca atunci cand merg e bine sa las si o recenzie asupra tipei, asa ajut ceilalti utilizatori de pe forum sa isi faca o imagine asupra fetei asa cum altii dau recenzii si ma ajuta pe mine cand doresc sa incerc ceva nou. Recenziile false si siropoase nu ajuta pe nimeni cu nimic. Mai bine o recenzie critica, scurta si la obiect decat "povesti nemuritoare". Zi frumoasa sa aveti.
  7. Nu am tinut pentru mine! Pur si simplu nu s-a pus problema de asa ceva. E problema fiecarei fete daca ofera reduceri pe recenzii sau nu. Unele recenzii siropoase, se vad de la o posta ca is reclama. Zi faina sa aveti.
  8. Varianta asta am auzit-o de la 2 tipe care nu mai sunt prin IS, una retrasa si alta care nu am mai vazut-o demult tare....poate s-a si lasat de meserie. Au povestit de om in varsta la camasa, care daca lasi la pret "te fac mai vizibila pe forum". Sunt convins ca din multele persoane de sex feminin, cateva pot spune ca au muscat-o. Sa nu mai avem impresia daca punem o camasa pe noi, ne dam putin cu parfum....gata se fut fetele astea gratis. Sunt poate tipi care arata mult mai bine, sunt inalti, plini de muschi, plini de tatuaje, plini de bani, si platesc cat face....desi unii poate ar merita un discount la cum arata dar nu au pretentia asta. Zi cat mai frumoasa sa aveti.
  9. ioscorpio91

    Indisponibila

    Salutare tuturor! Am vizitat si eu titulara topicului, dupa lungi si disperate incercari. Programarea relativ usor, respectata de ambele parti. Zona cred ca o stiti cu totii....complex nou, locuri de parcare mai putine, trebuie sa lasi masina prin apropiere pentru ca exista un paznic care se uita cam urat. Ghidat de dumneaei, am ajuns la locul cu pricina, unde m-a intampinat o tipa sexy, tinerica, pe tocuri cu niste forme foarte foarte....frumoase. Intrat, stat la un pahar de apa, am socializat putin dupa care am cerut la dus, pentru un mic refresh(desi venisem dusat de acasa). Dupa dus am trecut la actiune, unde s-a inceput cu un OP. OP soft, lent....dupa care a fost executat din ce in ce mai tare. Atentie la sateliti, fara tentative de DT. Trecut la normal, unde am incercat doua pozitii, ea deasupra si doggy. In doggy privelistea e superba, fundul fiind piesa de rezistenta dar nici sanii nu sunt de neglijat, fiind destul de frumosi si placuti la atingere. Terminat in balonas, igienizat si plecat. Daca ar fi sa dau niste note, acestea ar fi urmatoarele: Locatie - 9 Tipa/aspect -9.5( frumoasa, draguta, isteata, comunicativa, zambareata, un fund exceptional si niste sani superbi) OP -8 , executat cum trebuie cu atentie la sateliti NP - 9.5 , se implica, geme frumos, pasarica stramta si primitoare. O experienta placuta si interesanta. De revenit cu siguranta voi reveni, iar de recomandat cu siguranta. Este o tipa frumoasa, cu bun simt si destul de sexy care stie sa te faca sa te simti bine si sa pleci multumit.
  10. Salutare tuturor! Voi face si eu o recenzie in urma vizitei la aceasta doamna. Desi am fost plecat perioade bune din pricina job-ului, intors pe meleaguri iesene am zis sa vizitez titulara topicului. Programare facuta pe wapp si respectata de amandoi. Zona in care activeaza este o zona destul de cunoscuta, cu locuri de parcare putin mai greu de gasit. Dupa cateva indicatii primite, ajuns la usa cuibusorului de nebunii, unde m-a intampinat o doamna la vreo 40 ani, destul de simpatica, voluptoasa cu niste sani ce dadeau sa iasa din sutien si pe niste tocuri negre. Tin sa precizez ca pozele postate aici o dezavantajeaza foarte mult, in realitate pot spune ca arata mult mai bine. Stat putin de vorba, unde sincer chiar mi-a facut placere sa dezbat cateva subiecte, dupa care am cerut la dus. Baia echipata cu tot ce trebuie, gel de dus si prosop curat. Dupa scurta igienizare, doamna ma astepta intinsa in pat cu sanii dezgoliti, privelistea fiind de vis. Actiunea a inceput cu un OP la cererea mea, eu in picioare si dumneaei in genunchi. Sincer sa fiu oral ca asta, nu am primit de foarte mult timp. Facut ca la carte, slow, adanc cu multa saliva, timp in care ma jucam cu sanii acesteia. Am trecut la NP in misionar, unde am reusit sa ii pun picioarele pe umerii mei. Gemete frumoase, se uda natural si se pare ca ii place. Privelistea cu sanii saltareti de vis, in timp ce o pompam doamna se tinea de ei si asta oferea o imagine foarte sexy. Schimbat in doggy umde am inceput sa maresc ritmul. Fund frumos, carne tare, ai de unde apuca. Dupa cateva minute, fiind excitat si de priveliste am finalizat in balon. Trecut la dus, fumat o tigara, baut un pahar cu apa si plecat. Daca ar fi sa dau note, as oferi urmatoarele(din punctul meu de vedere): Locatie: 9, ap curat, cu tot ce trebuie. Locuri de parcare nu prea sunt, dar nu cred ca este asta o problema. Aspect: 9, mult mai simpatica in realitate 38 ani declarati, insa eu as zice putin mai mult, curata si mereu zambitoare Atitudine: 10, zambitoare si placuta, ai ce discuta cu ea si nu bate campii OP: 9, lent, adanc, lins la sateliti NP: 10, pasarica stramta, fara mirosuri suspecte, schimbat doua pozitii, fund bombat si sani mari pentru amatorii de MILF. AP: nu m-a interesat, desti stiu ca face. Halat 150 ron Dupa o pauza destul de mare, in care nu prea am mai vizitat fete, inceputul a fost unul foarte bun. Cu siguranta o voi mai revizita atunci cand am ocazia. Recomand tuturor celor care vor o experienta placuta cu o tipa matura.
  11. Absolut. Eu doar am zis. Sa stii ca sunt si fete frumusele si care ofera servicii bune si poate nu cer atat. Dar la fel este doar un sfat. Acum in viata exista doua variante, poti sta cu marfa in soare sa se strice si apoi o arunci la gunoi si ai 0 castig sau o poti da la un pret decent si ai ceva castig si toata lumea e bucuroasa. Zi frumoasa si weekend placut!
  12. Hello Nu e cam mare pretul? 300 lionsi pt o tragere? Eu doar zic....nu dau cu paru' avand in vedere ca esti si incepatoare.
  13. Te-am vizitat prin decembrie la final de an. O tipa faina, cu bun simt cu care am avut o experienta placuta. Sanatate si mult succes in ceea ce ti-ai propus sa faci.
  14. Salutare tuturor! Avand drum prin Bucuresti am zis sa vizitez titulara topicului. Programare telefonica....respectata de ambele parti....din partea mea respectata mai putin, deoarece in capitală e un trafic infernal, dar am anuntat real - time statusul drumului pana la locatie si totul a fost ok. Loc de parcare putin cam ciudat, cumva prin spatele blocului, insa am fost ghidat si am ajuns cu brio la destinatie. Locatia este o garsoniera curata, simpla cu un pat de actiune si o canapea....pat destul de fain si comod comparativ cu alte paturi din alte locatii. Actiunea a debutat cu un OP la cererea mea. Tipa mirosea foarte discret a parfum fiind proaspat dusata. In timp ce il lucra pe "ala micu" privelistea din oglinda era de vis. Are o pasarica foarte frumoasa si curata, iar pielea destul de catifelata. S-a continuat cu un Girl in top la initiativa dumneaei dupa care am schimbat in doggy fiind interesat putin si de partea de AP. Insa am inceput cu NP urmand ca apoi sa trecem la AP, dar am pompat pret de cateva minute in doggy si am finalizat in balonas. Facut dus, imbracat si plecat. Nu sunt genul sa stau foarte mult la vorbe si discutii si fiind o ora destul de tarzie nu avea rost. In cele din urma sa strigam notele: Locatie - 9 are tot ce ii trebuie si este curatenie Tipa(aspect) - 9, curata, placuta, cu bun simt, piele fina si parfumata. OP - 9 soft, un OO plin, adanc cu limbi la sateliti. Se simte foarte bine cum o ia in gura. NP - 10. Schimbat 2 pozitii, priveliste in oglinda, pasarica stramta si curata, un fund frumos, numai bine de tinut in palme si pompat. AP - nu am mai apucat sa fac Pretz - 150 feline Din punctul meu de vedere o voi revizita ori de cate ori am ocazia. Recomand tuturor celor care isi doresc o experienta cu o tipa matura si cu bun simt.
  15. Salut! Un top 3 + mentiune din punctul meu de vedere ar fi cam asa(bine ce am vizitat in ultimii 2 ani): Locul 1 - Anna de statea la Newton Locul 2 - Laura de la River Locul 3 - Monalissa care s-a retras Mentiune: Andreea de la top Zi faina cu spor tuturor!
×
×
  • Creează nouă...