Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

mike13

Maistru Curvar
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Reputatie Excelenta

About mike13

 • Rank
  Maistru Curvar
 • Birthday 01/01/1916

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,473 profile views
 1. @roz bun mai esti disponibila in Focsani? Si daca da, ce nr de tel ai?
 2. Am fost pe la ea acum 2 saptamani. Vreo 3 zile la rand, in fiecare zi cate 100 ron finalizarea. N am stat la 200, ca teoria mea era ca mai bine gasesc alta, pt 100, ca intr o ora e greu sa bagi 2 finalizari. Aproape ca mi a parut rau c a trebuit sa plec iar la munca, in afara tarii :-D Mi a parut rau sa plec si s o las, lol. Asa ca am zis macar sa i fac o recenzie... Arata ca in poze, fundul e bombat si senzatia e faina, pe la spate. Gf, 9/10, de treaba, prietenoasa Oral, 10/10. Face neprotejat sau protejat.am alss neprotejat. Excelent. Anal: nu face Normal: se implica, pare sa i si placa.
 3. Salve kolegu, apreciez recenzia. Era sa dau un teelefon si sa mi iau o tzeapa, din cate vad...
 4. Subscriu recenziei de mai sus. Gfe 5 Normal 5 Fața 7 Corp 8 Oral 5 Halat 100, 200 ora. Stat pt o finalizare(nu recomand ora), ca era tarziu azi noapte si Bucurestiul e mare, sa incerci sa ajungi in alta parte. Garsoniera e cam parnaie, 2 paturi mici singlez alaturate, ca mi se ducea genunchiul printre ele... A si comentat ca ea face xx suma pe zi "numai rapide si in garsoniere nasoale". Cu mine a fos4 comunicativa, dar implicare, lemn. Sevetele umede, simti ca esti sub presiune sa termini cat mai repede. Si eu am ramas cu impresia ca raspunde altcineva la telefon, prb matroana. Insa nu s
 5. Cristina, esti disponila? Ca tot amnincercat sa dau de tinez ieri si azi :-).
 6. Tot incerc numerele pt Milena, aka la pomul laudat. Numerele ei de telefon sunt tot alea din titlul topicului? Unul pare sa fie deconectar, celalalt nu raspunsw.
 7. In concluzie, face si anal sau nu? Ca e ccaccam mult de citit :-)
 8. Dupa ce am citit recenziile entuziaste de pe aici, am sunat la primul nr incepand de dimineata, pana seara. N a raspuns niciodata. Care i secretul ca sa ti raspunda? Stie cineva?
 9. Asteptam pozele, atunci :-)
 10. Multumesc! Oopps,..pestisorul? Not good, tocmai vreau sa vin peste vreo luna in VN...
 11. ce nr mai are? am fost la ea asta vara, a mai pus un pic de greutate, de acum 2 ani. apoi, prin septembrie, cand am incercat sa ajung la ea, spunea ca nr ul asta e deconectat. urmeaza sa ajung iar prin VN...
×
×
 • Create New...