Jump to content

daniel1900

Serious Contributor
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

196 Reputatie Excelenta

About daniel1900

 • Rank
  Explorer
 • Birthday December 27

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Pe ici, pe colo!

Recent Profile Visitors

1,245 profile views
 1. O abordare directa e tot timpul mai indicata decat una publica cand vrei sa aflii mai multe detalii despre un anumit serviciu.... cat despre fete ar trebui evitate comparatiile! Pentru o buna informare avem topicul fiecareia si recenziile corespunzatoare! Poate ca era mai indicat sa deschizi subiectul la rublica “Discutii” in mod reformulat.
 2. Exact! Ma bucur ca ai revenit si ca ne bucuram de prezenta ta in continuare. Te pup si eu.
 3. “Haters” vor fi intotdeauna Larisa, insa cred ca pe noi, restul cei care ne bucuram de prezenta ta si de momentele pe care le petrecem cu tine ne lasa rece astfel de indivizi. Ramai aceasi fata faina de pana acum!
 4. Ma bucur ca am avut sansa de a ma intersecta cu Iulia si ca am facut alegerea inspirata de ai calca pragul la recomandarea unui prieten. Fiind si cu ceva treaba la Arad acum ceva timp, Iulia a reprezentat compania perfecta, o fata frumoasa, amabila si cu servicii de top. Nu imi ramane sa spun decat Multumesc Iulia si sa o recomand la oricine mai are dubii in a o vizita!!
 5. Am a fost din nou in vizita la frumoasa Anemona, ce sa mai spun... inca nu imi pot lua gândul de la ea...superba mereu ...... Multumesc Ane
 6. Bine de stiut! 😉 Urmeaza sa te vizitez in zilele astea..
 7. Ane, dar cand revii? Te pup frumusete de fata!
 8. Raspunde la telefon papusica :)...te pup:)
 9. Te pup Anemona si abia astept sa te revăd
 10. Ultima dată când am fumat o țigară a sunat detectorul de fum ......cred ca la scos din priza asa zicea ☺
 11. Făină Anemona daca si femeile intreaba de ea nu doar bărbați :))) Hai bine ai venit Ane pregătește un loc si pentru mine ..te pup frumoasa fata :)
 12. Colega ei e foarte faina Alessia și are 150 si merita ..Pai asta ziceam si noi si Zidezi ca este bine pretul de 150 ..
 13. Cu siguranta ca Ane, este o fata speciala pentru mai multi dintre noi.Recunosc colegu ma luat dorul . Sper sa anunte cand revine !
×
×
 • Create New...