Sari la conținut

f.u.c.k

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre f.u.c.k

  • Dată Naștere 25.09.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    severin

Vizitatori Recenți Profil

4.393 citiri profil

f.u.c.k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

137

Reputație

  1. Trebuie să recunosc faptul că ți-am trimis mesajul la 11.20. Dar în el spun că mă poți suna oricând, fără probleme....
  2. La telefon nu răspunzi, whatsapp-ul este inutil......Cum putem da de tine?!
  3. Cu scuzele de rigoare pentru postarile multiple și care nu sunt in ordine cronologică, dar se poate urmări cu ușurință succesiunea mesajelor.
  4. Cu părere de rău și cu un gust amar am să povestesc experiența trăită in urmă cu puțin timp,cu titulara topic-ului. Am sunat-o în cursul zilei pentru detalii și printre altele mi-a spus că lucrează până târziu. Cum m-am eliberat în jurul orei 22.00, am sunat-o si mi-a spus că nu poate mai devreme de 23.30 -24.00, dar că poate reveni undeva pe la 23.00-23.10 cu detalii. Până aici toate bune! Acum voi pune printscreen-urile conversației,pentru a mă scuti de efortul de a povesti ceva ce este inutil să dezvolt. Evident că în urma schimbului de mesaje am fost contactat telefonic de domnișoară, care tot încerca să mă convingă pe mine că sunt vinovat de neconfirmarea programării. Păi eu am fost de acord cu ora din start. Nu și nu! Că dacă nu am confirmat cu jumătate de oră înainte de ora stabilita și-a făcut altă programare cu un client vechi. Vă dați seama? Ea purta o discuție cu mine, având pe cineva la ea!!! Tare! Oricum, nu a avut nici o reactie decât atunci când i-am spus că voi lăsa aici o recenzie cu întâmplarea. Deci......respect zero! Frica de recenzii negative face ca să se întâmple ceva! Tare! Oricum, nu astept nimic! Vreau doar să știți cam cum stau lucrurile. O seara plăcuta tuturor!
  5. Păi, din câte văd eu, e una și aceiași.
  6. Vorbeam de nebuni! Glumesc! Sincer,chiar contează care fata dacă care banii ăia?!
  7. Știi cum se spune: nu este nebun cine cere,este nebun cine dă.
  8. Total de acord cu tine,dar atunci de ce mai începi discuția?Am crezut că este ceva legat de noul scandal din presă,care de fapt este vechi de 12 ani, și cum în perioada asta am vizitat-o și eu pe Alex...
  9. M-ati pierdut! Despre ce este vorba?
  10. Așa cum au spus și confrații care au vizitat-o 100 lei finalizarea și 200 ora.
  11. Am făcut și eu o vizită aseară domnișoarei. Locație așa cum au spus colegii,lângă Novatim,apartament curat,dormitor super,pentru cei cu grija patului,nu scârțăie.Baia super,dotată cu gel de duș bărbătesc, prosop curat.La sosire am stat cu ea și colega de taină la o țigară, am fost servit cu un cola.Fetele primitoare,gazde bune.Am ales să mă retrag cu domnișoara care are analul în meniu,eu fiind fan.Oricum, ambele fac doar protejat.Ca și acțiune pot spune că a fost ok,oralul protejat, dar cu atenție la bijuteriile coroanei.Ce pot spune este că nu m-am înțeles deloc cu prezervativul.Cine i-a spus moartea pasiunii a fost super inspirat. Hai că înțeleg normalul cu el,dar oralul... Păcat! Fata arată super! Drăguță la față,corp mișto, fund bombat,sâni micuți, drăguți, cu sfârcuri erectile,super.După oral am pus puțin lubrifiant, nu prea se umezește natural și am trecut la normal.Am schimbat două poziții și am încercat analul.Un fiasco total! Cu toată bună-vointa din partea ei și strădania mea,nu a vrut să intre si pace! Prezervativul și-a spus cuvântul și era să moara de tot eroul.Noroc cu înțelegerea din partea fetei care a acceptat să schimbăm prezervativul și să reluăm cu oralul ca să înviem mortul.In final cu chinurile de rigoare am finalizat! Oricum pentru stradanie,înțelegere și răbdare are 10. Aspect 10. Locație 9.(ca să nu zică cârcotașii că dau 10 aiurea) Oral 8.5 pentru că este protejat. Normal 9. Nu comentează schimbarea pozițiilor, cum îi ceri să stea așa stă. Anal :nu mi-a reușit.
  12. Același lucru l-am pățit și eu.Am sunat vineri dimineață la 10.25,am făcut programare pentru seara la 19.00.La fără cinci am sunat să mă direcționeze spre locație, eu fiind în zonă, la magazinul Profi de la sensul de la AEM așa cum stabilisem. Nu a răspuns.Am trimis mesaj în care îi aminteam cine sunt și de ce o sun.Nimic! Nasol să pui omul pe drumuri aiurea.Stiind că are o programare putea să dea un mesaj la fără cinci, fără zece și să anunțe anularea programării, dacă la telefon nu a răspuns.
  13. Oricat de mult imi displace sa fac o recenzie negativa pe ,,oferta" din orasul nostru,asta e ! Domnisoara despre care voi vorbi in acest topic,are anunt in Publi24.Am sunat,am stabilit pretul si serviciile: OP,se poate si N in functie de igiena,NP,150 de lei tura.Zic ok! Locatie? Nu! Trebuie sa iau eu.Stabilesc sa caut locatie si sa o sun,ca sa nu vina din Schela aiurea.Pentru cei care nu stiu Schela este un cartier al Severinului la 3 km de oras.Reusesc sa-mi organizez o scurta evadare,ce sa faci asa este cand esti insurat,ma pun pe cautat,nu gasesc asa repede cum speram,ma enervez si o sun ca sa-i spun ca ramane pe alta data,la care ea zice: pai ce ai facut ca eu acum sunt in oras,am venit degeaba? In loc sa-i spun ca ma doare in cur ca e proasta ca a venit aiurea cand stabilisem ca vine DOAR cand si daca o chem eu,fiind baiat bun,accept sugestia ei de a merge la o alta pensiune in celalalt capat al orasului,unde am reusit intr-adevar sa gasesc si discretie si camera repede.Am luat camera,am platit 60 lei,am urcat si am sunat-o asa cum stabilisem ca sa stie sa urce.De mentionat ca ea imi spusese ca este la o statie peco OMV chiar langa respectiva pensiune,deci ar fi trebuit sa ajunga in maxim 2 minute,ceea ce mi-a si spus : vin in doua minute! Eeeee! Dar acum sa va spun cum s-au transformat cele 2 minute in 30 de minute! Simplu! Prin magia nesimtirii ei! Asa cum am spus,o astept sa vina...Aprind o tigare,o termin,ma uit la ceas,trecusera 10minute.O sun! Zic: mai vii? Raspuns: vin in 10 minute ca sunt in taxi am plecat sa iau un pachet ca daca nu-l luam acum nu mai puteam sa-l iau.Am ramas interzis! In urma unor socoteli mintale rapide zic hai sa o mai astept! Zic ok! Hai ca mai stau! Si mai aprind o tigare.....o fumez si pe asta.....ma uit iarasi la ceas,trecusera cele 10 minute si ea nimic.O sun,raspunde si zice : sunt la autogara ca m-am dus sa duc pachetul dar vin acum,in 5-10 minute.....Am crezut ca explodez! O zoresc si-i zic ca daca nu vine in maxim 10 minute plec! Mai aprind o tigare,o fumez,ea nimic! Sun,imi raspunde si imi spune ca baiatul de pe taxi e nou si nu stie orasul si ca in loc sa o aduca la pensiunea unde eram eu a dus-o la alta si ca a plimbat-o aiurea si ca acum e la nu stiu ce semafoare,dar vine.Va dati seama ca mi-am bagat pula in ea de treaba si i-am spus ca plec! Ceea ce am si facut! Dupa 30 de minute imi da mesaj ca ea nu mai vine ca am injutrat-o!!!!!! I-am dat mesaj in care i-am spus ca nu am injurat-o,ca doar mi-am bagat pula in ea de treaba,dar ca nu este frumos sa ma duca cu zaharelul ca pe idiot,desi asta a facut,sa ma minta ca a venit in oras ca sa se vada cu mine cand de fapt ea mai avea alta treaba iar eu sa stau ca prostul sa o astept pe timpul meu si mai ales PE BANII MEI,iar ea sa-si rezolve problemele.I-am spus ca voi lasa o recenzie aici,dar nu a parut prea impresionata,asa ca decideti voi daca vreti sa va vedeti cu ea,ca eu unul..... De la mine are nota- 1000000000000000000 la orice capitol.
  14. f.u.c.k

    Escorte noi

    Da,am sunat eu azi la ambele numere.Condițiile sunt la fel :sex oral protejat sau nu în funcție de igiena, care se stabilește la fața locului, sex normal protejat, sex între sâni, cunilingus,anilingus, aici nu știu dacă activ sau pasiv.100 de lei finalizarea 200 ora, deși de unde vin ele au 150 ora,dar mă rog. ..Locația este în zona mea de disconfort și nu pot merge. Din păcate, căci m-ar tenta ((
×
×
  • Creează nouă...