Sari la conținut

fantasy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fantasy

  • Dată Naștere 19.12.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila

fantasy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

14

Reputație

  1. Azi am vizitat-o si eu pe Larisa. Am sunat, si am si plecat spre ea. Am mai fost la Tatiana in trecut si stiam exact unde este locatia. Am fost foarte multumit de prestarea ei. Un minus ar fi faptul ca nu face finalizare orala. Acum notele: Locatie: 8 Oral: 9 Normal : nu am incercat Atitudine: 9 Raport calitate/pret - OK De revenit !
  2. Daca doresti sa petreci clipe de relaxare in compania mea, te astept sa ma apelezi pe nr de tel 0741994878 si iti voi oferi clipe de placere si relaxare intr-un cadru intim. Ca servicii ofer : oral(protejat sau neprotejat) si normal (protejat), nu fac anal,ofer 69, masaj erotic,finalizare in balonas sau corporala, nu fac finalizare orala. Tarife : 80 lei un nr(insemnand o finalizare max 30 min) , o ora 150 lei 2 finalizari.Locatie : Detin locatie personala Fata se numeste Larisa si e din Braila sursa: http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/542547-larisa21-0741994878/ Anuntul din ce am observat este pus de catre Tatiana. Probabil este vreo prietena de-a ei. A fost cineva? Asteptam pareri.
  3. Pai da, mai multe pozitii: 1. eu intins pe spate pe saltea 2. eu in picioare, ea in genunchi 3. ea in genunchi cu capul pe spate, iar eu i-o bagam in guritza pe la spate 4. ea intinsa pe spate, eu deasupra ei la nivelul sanilor, pozitie in care am si finalizat. Te-am lamurit ca exista mai multe pozitii ?
  4. Salutare dragi colegi futaciosi. Ieri mi-am facut un pic de timp si am telefonat-o pe Tatiana. La al 3-lea apel mi-a raspuns la telefon si am stabilit ora de intalnire. Dupa cateva indicatii, am ajuns la locatia acesteia, in parcarea din spatele liceului Cerna. Avand in vedere ca eram un pic presat de timp, am ales sa stau doar 30 min (o finalizare), si am platit 50 lei, la inceput. O doamna care nu isi arata varsta (39 de ani), m-a impresionat cu atitudiea ei pozitiva, dornica sa-mi satisfaca toate poftele. Eu m-am dus doar pentru oral, asa ca am trecut la treaba. Am schimbat mai multe pozitii, multiple incercari de deepthroat, Tatiana nu s-a aratat deloc deranjata, mi-a facut 100% pe plac. Din cauza telefonului care-mi suna intr-una, am decis sa finalizez cu ajutorul manutei..nu inainte de a o intreba pe Tatiana daca accepta finalizare orala. Aceasta mi-a spus ca pot termina unde doresc, asa ca a iesit un facial de toata frumusetea. Raport calitate/pret sunt foarte multumit de serviciile Tatianei, si cu siguranta am sa revin. Acum sa trecem la note: Locatie: 7 (ar trebui totusi un pat, momentan foloseste o saltea) Comunicare: 10 Aspect fizic: 8 (nu isi arata deloc varsta) Servicii: 9 Oral: 9 (chiar si-a dat interesul) GFE: 9
×
×
  • Creează nouă...