Sari la conținut

tacapaca

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tacapaca

  • Dată Naștere 23.05.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.863 citiri profil

tacapaca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. Reclama, sufletul comertului... manat in lupta de pozele frumoase, pornesc catre locatia din Doamna Ghica. Zona, plina de negrotei si alte natii, imi da deja emotii si ma face sa ma intreb ce caut pe acolo. Ajung la locul cu pricina, si dau de o casa ca cea din filmele cu Bruce Lee. Inca de afara se sintea patina timpului si neglijenta. Desi au zis ca au 5 fete, in licatie erau doar 2. Si inca una de umplutura. Problema mare este ca mi s-a parut totul foarte murdar si neingrijit. Halat 200 pt un masaj mecanuc si pe viteza. Eu nu mai rwvin.!!..!! Bafta! :)
  2. Salutare! Am trecut zilele trecute pe la Jessica si pot spune ca este o fata frumoasa. Cu toate acestea nu am fost impresionat pentru ca totul este mecanic. Sau cel putin pare. Nu o critic, spun doar cum a fost la mine. Locatie ok, pe Magheru. Apartament dragut si curat. Halat 200 dar ora scurtata bine (45 min). Cum mai spunea un coleg, imediat ce termini zici ca fuge. Pacat pt ca este o tipa frumoasa, si isteata. Pentru cine cauta doar aspect, poate merita. Eu nu cred ca mai trec :) Spor!
  3. Salut! Acum 2 saptamani am fost si eu la acest salon. Am nimerit acolo pt ca era in zona si liber. Inca de la inceput nu mi-a placut pt ca la receptie au facut un show intreg referitor la tipul de masaj. Initial am vrut sa il aleg pe cel la 150 dar fata de la receptie s-a aratat foarte mirata, in asa fel incat m-a facut sa ma simt prost. Am ales pana la urma masajul la 200, cel in care poti atinge fata. Fata recunosc era frumoasa, bruneta tatuata. Dezamagirea insa a fost totala in timpul masajului, pt ca acel atins nu insemna sa o saruti sau atingi pe partile intime. Probabil ca daca as fi plusat cu bani se putea, dar deja suma devenea ironic de mare pentru un masaj. Altfel, curatel si confortabil. Daca mai vin? Nu. Doar daca am bani in plus si chiar nu am pe ce sa ii arunc... Bafta!
  4. Salut! Saptamana asta am ajuns intr-o seara pe la domnisoara. Nu vreau sa fac o recenzie, ci doar sa spun ca: 1. fata este ok, chiar decenta 2. GARSONIERA ESTE INFECTA!!!!!!! De revenit? Doar daca se muta din actuala garsoniera (dr. taberei - sibiu) Numai bine!
  5. Salutare! Am cautat sa identific pe forum salonul la care am fost, dar sincer nu imi dau seama care este. Eu stiu ca am fost la Blue Moon, in strada Madach Imre, dar este posibil sa aiba alt nume. Ca atare, rog administratorii ca in cazul in care mai este un topic deschis pe acest salon, sa le uneasca. La salon am ajuns noaptea, si sincer pentru ca era singurul unde am gasit ceva liber. A, si nu pentru ca ar fi raspuns repede la telefon, ci pentru ca desi au secretara, am sunat de 3 - 4 ori si abia atunci au raspuns. Ca atare intamplarea m-a dus acolo, si nu neaparat alegerea mea. Nu stiu Clujul si nu imi dau seama de zona, dar strada Madach Imre dupa parera mea pare sa fie destul de aproape de centrul. Salonul este intr-o vila cu curte mica, cu un gard ce nu ofera prea multa intimitate. Cand am intrat am gasit o receptie destul de mare si relativ curatica. O secretara activa care incerca sa ma tina de vorba desi nu prea aveam mare chef. Intr-un final apar si doua fete, ceea ce era super in conditiile in care alte saloane nu aveau nimic liber. Una foarte slabuta cu ochelari (parea mai tinerica) si una mai spre 30 de ani, mai blonduta. Am optat pentru blonduta de 30, pe nume de scena Gabi. Halat 150. Camera destul de ok, relativ curata si aici, cu baie din camera. Spun relativ curata pentru ca baia nu parea foarte foarte curata, dar oricum in limite decente. Domnisoara Gabi a fost ok, masaj bun, erotic idem, destul de atenta si fara graba. Nu pupat, nu degetele, nu sex. Fata de alte pustoaice te face sa crezi ca ii pasa, si este destul de atenta. Daca mai ajung prin Cluj poate poate mai revin, dar sincer 80% pentru Gabi. Site-ul lor: http://www.salonbluemoon.ro/
  6. Salutare! Manat de o inspiratie foarte proasta am fost zilele trecute la acest salon. Sincer am ajuns pentru ca vocea de la capatul firului parea ok. Mare greseala. Am mai fost acum o luna si ceva aici, dar am zis ca poate am fost subiectiv. Ca locatie pe Vasile Lascar 35, langa cladirea UTI, bloc daramat. Partea cat de cat ok este ca se ajunge usor si poti si parca prin zona. In schimb salonul arata groaznic. Cine l-a facut acum multi multi ani l-a lasat asa si de atunci cred ca nu au mai bagat nici 50 de bani ca sa il renoveze, si uneori cred ca nici ca sa il igienizeze. Cand am ajuns era doua fete. Fizic relativ ok, dar plictisite maxim! Prosop curat (aparent), dar baia sub orice critica. Cred ca o spala o data la o luna, si atunci, asa, in mare viteza. Sunt trei tipuri de masaj: erotic, cu dus asistat si unul cica mai incitant. Ce m-a distrat este ca cel cu dus asistat nu implica participarea fetei, ci doar faptul ca sta cu tine in baie cat te speli :))))))). Halat la 100, 130 sau 150. Am mers pe varianta de 150 pentru acel masaj puuutin mai erotic, dar a fost un fiasco. Nu detaliez pentru ca nu are rost. Oricum, fetele astea nu inteleg nici ce inseamna masajul, nici ce inseamna eroticul, si nici ce inseamna o ora in care teoretic ar trebui sa te faca sa te simti bine. Moment la care m-am intrebat de ce am mai venit, pentru ca si prima data a fost la fel. In rezumat, nu va luati dupa site, pentru ca nu are legatura cu realitatea din salon. A da, si sa nu uit, manelele erau la mare rang... rasunau prin toate camerele cand am ajus :)))) Va doresc sa aveti inspiratia sa nu ajungeti pe acolo !!!
  7. Neata! Niste poze actuale? Tot la Victoriei esti?
×
×
  • Creează nouă...