Sari la conținut

piticot

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre piticot

  • Dată Naștere 18.11.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

Vizitatori Recenți Profil

761 citiri profil

piticot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Dragilor, v ati gandit sa castigati ceva din placere? Sunt curios la participam amandoi la draguta ta!
  2. piticot

    Semi-maraton

    Salutări. Tot urmăresc recenzii și profit de munca altora. Am hotărât să testez o săptămână,în fiecare zi, fetele indicate de voi. Începând de Luni 11.02.
  3. Vizitat draguta. Sunat ,programat, reprogramat cand am ajuns in cartier, ce e rau pentru cei interesati , e ca trimite mesaj daca nu raspunde la tlf. Locatia 8 pentru patul moale .optiunea on+np cadou 50 oferit inainte, din obisnuinta.Tehnica la oral f buna insa grabita , incercarea unui misonar esuata, nu ma prindea dimensiunile ei minione si am optat pentru un dogy , insa aceeasi problema , ea mica eu inalt, finalul oral unde a renuntat la tehnica, trecut pe turbo, insa a acceptat sa o ghidez eu, un CIM soft a incheiat lupta.un 8 pentru inceput si CIM, curata 9, GF 7, a stat imbracata in furou sau ce o fi fost si cu sutienul pe ea,cam rigida desi s a conformat doleantelor mele.raport bun pret calitate.vizitare placuta!
  4. cu riscul sa fiu banat, insa ma racaie atacul la fete, masculii astia duri! promit data viitoare sa vin cu recenzie! DEX? esti in clubul marionetelor? se pare ca esti pacaliciul perfect care respecta regulile , continuati va rog, pe voi ne bazam sa traim noi bine! e greu sa intelegi asa i?cum spuneam lasa neeeeeeeee?!! nico ! daca mai umbli cu pupici te halesc ! nu te ajut si nu te sustin, te respect ! claro?!!
  5. dupa cum spuneam....prostituata sau curva e aia de acasa maritata care se da serioasa si are futaci la servici. domnisoarele de aici sunt femiele cinstite din viata de zi cu zi , insa mintea imbibata de alcool si tutun ieftin nu poate analiza realitatea! ma domnilor CU BANI DE SEMINTE, ati auzit ca in lumea asta sunt milionari?!!! fetele frumoase sunt pentru premianti stimatilor !! c est la vie!! daca taci macar salvezi aparentele!!!!! fata finuta?! adica da tu cu noroi si ea sa fie fraiera sa accepte mitocanii !!! lasa-neeeeeeeee!!! cine se simte lezat ....pentru el am scris!!!
  6. Va salut ! Cred ca am sa dezamagesc durii de pe aici ,insa sunt adeptul ideii ca fetele care ne fac fericiti merita oricat, iar cei care negociaza la onorariu sa se ascunda repede.Nu poti plati, nu te duce , dar nu fi mojic sa negociezi .Sunt navigator de 20 si ceva de ani , cred cu ceva iubiri prin lume, mai sufletiste ca fetele astea nu sunt ! Iar care sunt rele tot din cauza unora dintre noi, care chiar nu le merita.Curve sunt cele care se marita si apoi distrug familii si vieti de copii !! Fetele de aici sunt cinstite !!!! Dati le onoarea care o merita si vorbiti le respectuos ca unor adevarate doamne, macar ca nu ganditi asa!!!! Aviz moderatorului sa aibe grija mai mare!
×
×
  • Creează nouă...