Sari la conținut

andutza

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andutza

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

andutza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. andutza

    0734706876 Oana

    am plecat de acasă cu intenția să fut și eu ceva și am ajuns să fiu eu ăla care și-a luat muie. am sunat domnișoara, am stabilit întâlnirea dar când am ajuns la locație, stupoare.. nu mi-a mai răspuns la apeluri și nici la mesaje.
  2. Despre Corina nu stiu ce sa va zic..Ultima oara cand am vizitat-o avea culcusul undeva pe stirbei voda, vis-a-vis de sala palatului(nu mai stiu daca este relevanta adresa fiindca asta s-a intamplat acum vreo 2 luni).Am decis sa merg la ea desi review-urile erau destul de egal impartite.am ajuns acolo, am sunat cand eram jos si m-a rugat sa cumpar o cutie de prezervative(nu prea m-a incantat).in fine, am urcat si m-a intampinat corina care vreau sa spun ca imbracata arata chiar acceptabil...repet imbracata.foarte amabila tipa dar nu foarte sociabila.din camera ei se auzeau niste zgomote in camera alaturata..mi-a explicat ca are un fel de secretara care se ocupa de 'rezervari' si altele.am zis ok atat timp cat nu deranja si intradevar nici nu si-a facut simtita prezenta.am decartat 150 ron ptr o ora si in acel moment am avut parte de surpriza vietii mele..s-a dezbracat.in gandul meu "unde am pus banii oare?", "oare a incuiat usa?".din piept ii atarna niste chestii care in mod normal s-ar numi "sani".ce are ea seamana cu un fel de sosete care atarna si penduleaza haotic.of Doamne! nu prea am obiceiul sa arunc cu bani in caini asa ca am mers mai departe."dar daca o pun sa se imbrace si ii decupez hainele doar unde am treaba?"..in visele mele.m-am intins in pat, am inchis ochii si...si...saruturi pe piept, pe abdomen si lucrurile au inceput subit sa se indrepte.oral dumnezeiesc, divin.in gandul meu "oare e tot ea?", am deschis ochii si tot ea era.nu mai conta atat timp cat continua acolo jos.un stil unic, greu de descris.gandindu-ma ca o sa am parte si de alte surprize o rog sa-mi puna prezervativul..si il pune..doar cu gura.incredibil.o iau pe la spate..va zic ca are niste solduri de abia am reusit sa-mi intind mainile dupa ele..nashpa..senzatie minima la mine, reactie zero la ea.gandindu-ma la oralul de mai devreme am reusit sa termin.ce usurare..am mers pana la baie, mi-am dat 2 palme, m-am incurajat putin si m-am intors cu gandul la gura ei.am reluat si am provocat-o sa ma termine numai din oral..si s-a dezlantuit.face un DT de senzatie.simte cum se apropie si mi-l inghite..la propriu.cred ca mi-am dat drumul undeva prin intestinul ei gros.m-a facut ptr prima oara sa ma simt mic.m-am imbracat repede si am fugit. deci, va spun sincer ca fata asta merita doar ptr oral..cu conditia sa ramana imbracata.oral/DT-10+, CIM-da, normal-1, face si anal, GFE-1, FK-nu stiu..dar nici curios nu sunt.Stima si respect la baieti si sa aveti spor!
  3. Tocmai ce am ajuns si eu de la Beatrice.Locatia e in spate la Rin Hotel bl.4 sc.B cum intri a 2-a usa pe stanga(fara nr.).Am ajuns acolo, prima impresie neasteptat de buna. M-a intampinat intr-o rochita neagra si pantofi cu toc (cu care a alunecat pe parchet chiar cand intram). camera foarte ok, curata si foarte cald. baia foarte mare si la fel de curata, un singur prosop care nu m-am indurat sa-l folosesc.Am intrat, am chatuit putin(tv-ul rula pe taraf si din curtoazie m-a mancat undeva sa o intreb cv legat de un manelist si a inceput sa-mi povesteasca moartea caprioarei in 3 acte)..trecem peste, m-am dezbracat, s-a dezbracat...ce am fost surprins e ca arata chiar foarte bine..1.60+, 50-55 kg, sani mari, ochii superbi, intradevar are niste cicatrici care m-au dus direct cu gandul la Frankenstein, una foarte mare in zona ficatului si inca una aproximativ la fel de mare langa sanul stang parca.daca stau bine si ma gandesc cred ca am vazut si un mic tatuaj pe undeva...nu mai stiu sigur. ne-am intins in pat si am inceput sa o ating in zona gatului observand ca-i place foarte mult asa ca m-am oferit sa-i fac un masaj. putina crema, niste pupici pe aici, pe acolo si gagica deja incepuse sa-si dea ochii peste cap.dupa vreo 10 min am rugat-o sa se ocupe si de mine. s-a conformat. i-a pus fesul lu ala mic, s-a intins pe spate si de aici incep minusurile."stai asa", "nu mai sta asa", "ai grija la piercing" de parca ea ma platea pe mine.in afara de asta are un pic de talent. se incolaceste ca rama in bratele tale si geme foarte zgomotos.cel care a zis ca e stramta probabil o are legata de genunchi sau a fost primul servit in ziua aia. ok, terminat in prezervativ. dupa a urmat o repriza de vorbit la telefon cu clienti, vecini, etc. si apoi repriza a 2-a. cand a batut gongul l-a luat pe mishu in gura si l-a molfait putin avertizandu-ma sa nu-mi dau drumul in gura ei. mai aveam un pic si plangeam de ciuda...a urmat prezervativul nr 2, aceeasi pozitie plictisitoare, aceleasi gemete false.ma strangea foarte tare in brate de abia ma miscam si in acelasi timp ma ruga sa pedalez mai repede.in fine, pana la urma si-a dat seama, mi-a dat drumul si m-am dezlantuit. vreau sa va zic ca patul ala scoate niste zgomote de credeam ca o sa ma astepte vecinii cu torte si furci la usa. m-a rugat sa incerc sa termin mai repede. zis si facut..dupa ce am scuipat tot din mine a batut cineva la usa si abia atunci mi-am dat seama de ce atata graba.decartat 120 ron(merge si cu 70/fin).deci, GFE-7 spre 8, OWO-9 fara DT, CIM nu, anal nu am intrebat, normal 7. dupa cum am promis la veveritoi, nu o sa-l bag niciodata de 2 ori in aceeasi scorbura asa ca nu stiu ce sa zic. unora o sa va placa Beatrice, altora nu prea. ptr mine a fost cat de cat ok dar cu siguranta nu o sa ma trezesc dimineata cu gandul la ea.maine fac un review si pentru Corina-sala palatului. Cu stima si respect v-am salutat dragi confutaciosi.
×
×
  • Creează nouă...