Sari la conținut

cracanel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cracanel

  • Dată Naștere 10.10.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

711 citiri profil

cracanel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. S.a maritat , a gasit fraierul care sa o ia de buna !😂😂😂😂😂
  2. Nu fiti naivi si nici golani. O lasati sa.si faca masajul linistita, 20 minute, dupa care incepeti si bagati degetul la pasarica. Binenteles ca ea o sa vada mataranga trezita dar din proprie initiativa nu face nimic. Trebuie doar sa insistati putin. Eu am convins.o sa.mi faca masaj stand deasupra. Cereti un prezervativ si treaba se rezolva . Cunilingus merita , are o pizda curata , stramta , epilata, fara mirosuri. Problema e ,ca dupa o laba facuta de ea inainte, iti cam dai drumul repede.o bagi in pizda , dai din ur de 3-4 ori si cam aia e. Cu oralul ...cam greu, cu prezervativ, ca deh atatea creme pe pula. Inca ceva, ca sa futeti la madameza, mai plusati ceva. Eu i.am mai dat 70 roni, dar aveam pula explodata grav si vroiam sa fut neaparat. Spor si pula tare!
  3. Nu fiti naivi si nici golani. O lasati sa.si faca masajul linistita, 20 minute, dupa care incepeti si bagati degetul la pasarica. Binenteles ca ea o sa vada mataranga trezita dar din proprie initiativa nu face nimic. Trebuie doar sa insistati putin. Eu am convins.o sa.mi faca masaj stand deasupra. Cereti un prezervativ si treaba se rezolva . Cunilingus merita , are o pizda curata , stramta , epilata, fara mirosuri. Problema e ,ca dupa o laba facuta de ea inainte, iti cam dai drumul repede.o bagi in pizda , dai din ur de 3-4 ori si cam aia e. Cu oralul ...cam greu, cu prezervativ, ca deh atatea creme pe pula. Inca ceva, ca sa futeti la madameza, mai plusati ceva. Eu i.am mai dat 70 roni, dar aveam pula explodata grav si vroiam sa fut neaparat. Spor si pula tare!
  4. Madameza o scapa si in pasarica daca o atingi bine. Se lasa greu dar se lasa. Trebuie sa cereti ca ea sa fie nud . Va da un gel de maini pt a putea baga degetele in pasarica. Cica are gagic si daia nu se fute, asta zice la inceput. Insistati cu degetul in pasarica si fiti putin mai insistenti. Pizda e stramta si madameza nu prea se misca dar nu.i bai. O pui cu curu pe bancuta de masaj si ciocane
  5. Laury stii ceva de ea ?!? Telefon ,zo a ceva?!?
  6. De mady cine mai stie ceva? O colega de.a ei cica s.ar fi maritat dar eu nu cred. Chiar as mai da o buca la mady
  7. Cucoana s.a facut femeie de casa?!? Nu mai dau de ea pe nicaieri. Daca stie cineva ceva de ea fac cinste! :))))
  8. salut baieti ! sunt nou p aici , sper sa gasesc indrumari plauzibile !
×
×
  • Creează nouă...