Sari la conținut

adelin88

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    117
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adelin88

  • Dată Naștere 05.05.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila275

Vizitatori Recenți Profil

1.623 citiri profil

adelin88's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

92

Reputație

  1. Poate sa te futa intre buci(daca nu ajunge la pzd), ca si cum te ar fute intre tatze 😅
  2. Nici msj..imi da nereusit..mda..in fine
  3. Si cum pot sa fac si eu o programare..ai tel dezactivat pe wts. Mersi !
  4. Am rasfoit putin pag. despre doamna..eu unul zic pas. Mai cautati si voi 😀😀😀
  5. Salut ! Vizitat recent domnisoara. Metoda de contact whatsup si tel ( putin c am greu ) merge pe primul venit primul servit. Ajuns la locatie ma intampina domnisoara exact ca poze( ulterior vazusem niste recenzii de prin alte zone) si am optat pt 1 ora cu Cim( nu face la toti cim..depinde strict de voi cum va afisati). Socializat putin la un tutun incalzit dupa care m am dus la pt o reimprospatare, dupa ce am terminat dusul ma astepta dezbracata ..de remarcat sunt tatzele si curul.Actiunea a inceput cu un oral bunicel umed,lins si biluztele destul de deep, geme in timp ce o suge (mie imi place) pe spate in pat, dupa care m am cerut in picioare ca sa termin la ea in gurita unde a stors tot. Socializat din nou la un tutun incalzit dupa care a trecut la nr 2 acelasi oral aceleasi pozitii dupa ca i am cerut sa puna guma..voiai sa ii vad curul in pozitia caprita (se vede bine rau curul)unde am pompat pana am terminat, precizez ca geme destul si la OP. Halataul 350. De revenit as zice ca da. Note : Aspect : 8 ( frumusica, tate mari, putina burtica, curul piesa de rezistenta) Locatie : 9 ( A-uri, putin miros de tutun, 1 gel de dush,2 prosoape sper sa nu fi fost folosit ) Gfe: 10 ( vb frumos, nu sta pe tel , nu comenteaza la pozitii, foarte ok). Igiena : 10 ( pasarica rasa, exact cum ar tre sa fie o femeie) On : 7.5 ( specific ca sunt fan oral, si am avut parte de niste face fuck uri de toata frumusetea la ea nu a fost cazul deasta si nota, il face umed,lins coitze,inceraca deep, cim) Op: 8.5 ( am incercat doar doggy, se vede belea , participa geme frumos. Spor la ciocane !!!
  6. Exact ce ziceam..Igiena nota 8 ( e o problema), OP 7..wtf !!!. Dar mai sunt si alte recenzii..da le si pe celelalte.
  7. Eu i am gasit recenziile si nu pareau favorabile..am zis pas. Timpul e cel mai pretios. Banii se recupereaza..dar timpul....
  8. Bine ai venit !!! Suna interesant..mai ales ca faci Cim si Cof...face fuck accepti? Intreaba unul care este fan oral. Merci
  9. Gfe este de 10..am uitat sa specific..parca prea lipicioasa
  10. Salutare !!! Am ajuns si eu pe la dansa in prima parte a lunii noiembrie. Program pe watsup cu 1 zi inainte..am confirmat programarea cu 2 ore inainte de ora stabilita ( respectata de am2). Actiunea : Ajuns la locatie, m a intampinat o doamna imbracata sumar si tocuri..am facut cunostinta am inmanat "halatul" 350 ron...am socializat putin ( foarte placuta)..m am dus la dush..dupa ce am revenit a trecut la actiune, sarutari mangaieri si un oral bine executat cu toate tacamurile si finalizat in gurita doamnei. Dupa a urmat nr 2 inceput cu un oral in pat..dupa care la sugestia ei..a trecut la marginea patului cu capul in jos..si a iesit un face fuck minunat unde am pompat la greu ( duce mult si bine), schimbat in picioare si ea in genunchi ..dupa i am sugerat sa puna guma si pus o caprita unde am pompat la greu ceva minute bune (sunt certat cu guma)..pana am reusit sa finalizez. O experienta placuta. Note : Aspect - 8 ( sani micutzi lasati, carne moale, la fata frumusica, aranjata,machiat) Igiena - 10 ( epilata, foarte curata) Locatie - 8,5 ( curat, geluri de dush,prosop curat, baie mica, blocul..cred ca la primul cutremur o sa cada :)) ). ON - 9.5 ( face fuck, bilutze, deep, cim, cof) NP - 9.5 ( am incercat doar doggy, se simte bine, geme participa, dai tare si nu comenteaza). De revenit cu siguranta. Merita experienta..mai ales pt face fuck. Spor la ciocane !!!!
  11. Pai pt ce ai mai incercat..daca are numai topice negative. Astea nu merita nimic,
  12. Nu ai voie sa prinzi zile proaste pe banii clientior. Daca ai o zi proasta..atunci numai presta..
  13. Pt ce mai tii contul de onlyfans? Ai mai bn de 1 luna de cand nu ai mai postat nimic
  14. Salutare !!! O sa fiu scurt...programat dupa o zi pe alta..respectat am2 programarea, am optat pt 1 ora (350 ron). Mi a deschis usa o domnisoara miniona foarte simpatica, am stat la o tigara, dupa care am trecut la dush( baie curata), si am optat pt 2 nr de oral cu finalizare, am incercat si normal insa fiind certat cu guma...nu statea soldatul. Note : Aspect : 9 ( miniona skynny, sani mari si lasati din cauza ca a slabit) Igiena : 10 ( epilata curata, ireprosabil) Gfe : 10( vorbareata, pupacioasa etc) Locatie : 9( spatios, curat - este pt fumul de tigara) Baie : 9.5 ( curat ,prosoape , geluri de dush) ON : 9.5 ( deep, scuipat, lins, facefuck, se inneca, outze tot tacamul, cim etc) NP : nu am putut din cauza gumei, sunt certat cu ea si uneori nu vrea. De revenit, eu am sa ma mai duc. Spor la ciocanit !!!
  15. Sper sa nu faci ca la ultima vizita..si sa te tii de programari. O sa te contactez..si pune actualizarile de preturi si servicii.
×
×
  • Creează nouă...