Sari la conținut

tanya2013

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tanya2013

  • Dată Naștere 01.01.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

399 citiri profil

tanya2013's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ce amabil esti inainte sau dupa ce ti-a pus careva curva pizda pe gura?
  2. Bai poet neinteles. Cand iti bagi pula in ambalaj pana ii iasa sufletul , de oboseala cred , nu de placere , fereasca dumnezeu revii pe site si te lauzi ca ai futut-o ca deja i-a ajuns pula spre creier si a decis sa-ti dea banii inapoi . Asa ai perceput ,intre doua betii , frumusetea sufletului? Inainte de a te pronunta asupra aspectului fizic al oricarei persoane , pune acolo o poza , sa te vedem, fa-ti o descriere sa facem turturi la pizda de uimire. Mai era unu cu o descriere fizica a lui pe un site care , odata citita , te ducea cu gandu la intrebarea , mai da de ce nu se fute asta singur ca nu are ce sa faca cu o pizda. OI fi tu ala ?
  3. Sa treci de la curve la o femeie cinstita , iubitoare, pentru toata viata numai a ta, e greu, dar nu e imposibil.Sa ma scuzi ca nu zic escorte. mi se pare o insulta adusa sensului real al cuvantului . Orice barbat, din orice generatie atunci cand nu are acasa cu cine sa faca sex, apeleaza la curve.Sexul e o necesitate. Nu ai o problema cu faptul ca renunti la viata libertina .Ai o problema cu viata domestica pe care va trebui sa o accepti. In acea viata domestica nu-ti va fi permis sa finalizezi in gura femeii care ti-a facut doi copii, sau sa-i faci sex anal.Daca avea nevoie de asa ceva se facea si ea curva nu femeie de casa. Vei putea renunta la acele servicii speciale ? DA, pentru o perioada foarte scurta Mai repede decat iti inchipui vei fi inapoi. De regula maturitatea barbatilor adanceste viciile Succes in viata sperata .
  4. e ce lipsea acestui site , adica un critic la adresa mascaricilor care, nu-i asa , sunt mai toti scriitori in opinia domnulu,i jenat de cuvinte dure spuse de o femeie dar care fraternizeaza cu betivi si curvarii de incredere de pe site. ce sa zic ? nu asteptam altceva .
  5. nu sunt suparata. platesc cu aceeasi moneda distinsilor barbati cotati cu mare incredere pe site-ul vostru cum de acordati acel punctaj unor persoane care nu au un profil o poza?? sau nu am inteles eu prea bine cum merg lucrurile recunosc ca sunt curva, ca nu sunt o femeie frumoasa, ca sunt mai in varsta, dar proasta nu am fost niciodata si nu ma las ironizata de persoane care se simt bine ca porcii in laturi. pentru tine acum ca administrator te anunt ca nu am reusit sa confirm inregistrarea de pe mail in ambele cazuri nu pot sa confirm . ma ajutati? linkul pe care l-am primit pentru a creea blog m-a trimis la infinit ma ajutati ? astept
  6. te-ai inspaimantat tampitule ? vezi sa nu gresesti sa dai altceva la supt fetelor. creierul oricum iti este atrofiat. pai bine mai poponarule de ce eu nu am voie sa zic ce cred pe site despre voi ? voi va permiteti dupa ce iesiti dintro gura sau dintr-o pizda sa ziceti cum a fost ? public pe un site cu ce drept? va ajutati confrati sa nu isi rupa pula pe unde ati fost voi ? ce caritabili . nulitatilor
  7. noroc ca te-ai intors la coada vacii, altfel iti vedeam pula fleasca in loc de mutra ca sigur ca mutra aia de bidon turtit nu ai arata-o nimanui . ar fi inlemnit fetele cand iti sugeau pula. de admirat bunul simt de a nu mai auzi de un tmpit ca tine
  8. si tu esti unul care nu ti se scoala pula de prostie . ai nevoie de menaj sau de curatenie sau vrei sa te futi pe masa din bucatarie.? daca si tu esti de incredere ceilalti betivani inseamna ca pot sta linistiti ca sunt mai bine cotati de saite .ce criterii au stat la baza acelei reputatii ? din profil esti nimeni . macar da un citat din biblie , din coran, din lista de preturi de la piata sa vedem ca-ti bubuie creierii. uite ca ti-a mai crescut cota de incredere in site , bazata pe faptul ca-i informezii pe ceilalti labagii ca o curva vrea sa faca banii si din alceva nu numai sa-ti suga tie pula . ce sa zic ? senzational .
  9. pai sa se prezinte si sa zica ca ofera un futai pentru doi celalalt fiind acasa sub pat se trage de pula . este un lucru bun pentru site retragerea gunoaielor talibani si alte pule de cal sigur poponari care manjesc cu cact site-ul . si trage-ti acolo o poza sa vedem ce fat frumos din curu iepii oi mai fi si tu . valabil si pentru ceilalti care pun fetel sa le suga pula pe nimic . cica fac sex din placere . adica placerea de a injosi femeia . mai gunoaielor , dezaxatilor dupa ce ca sunte-ti urati ca foamea si e vai de pula voastra cum arati, sa va suga o femeie pula inseamna un serviciu , nu e o placere pentru ea e o placere pentru voi nesimtitilor. de ce nu bagati pula in gura la vevestele voastre acasa nu va dau ele asa ceva si atunci apelati la fete si ele va suporta duhoarea ca tre sa traiasca din ceva nu ? si va mai tre sa fie si frumoase si sexy si elegante ?????? adfica nu e de ajuns o cavitate bucala sa va suga pula care nici asa nu se scoala si nu sunte-ti in stare sa o fericiti pe amarata aia macar cu un orgasm , mai tre sa fie si rupte din soare pentru niste ghebosi cu chelie matura si cu floci pe mutra ?????
  10. cred ca nici nu stii ce e aia o pizda...... de cuprins ce sa mai cuprinda
×
×
  • Creează nouă...