Sari la conținut

lutzy74

Serious Contributor
  • Număr conținut

    309
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre lutzy74

  • Dată Naștere 29.06.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Suceava

Vizitatori Recenți Profil

4.445 citiri profil

lutzy74's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

78

Reputație

  1. lutzy74

    Mangalia

    Am văzut pe publi ca majoritatea fac doar deplasare. În poze chiar arată bine. De obicei folosesc forumul, de asta am întrebat, când am sunat și am luat ceva pe publi a fost țeapă.
  2. lutzy74

    Mangalia

    Bună ziua! Urmează sa ajung pentru câteva zile în Mangalia cu un grup de prieteni și aș vrea să știu dacă sunt fete ce activează și pe forum în localitate. Am găsit câteva pe publi, în poze toate arată bine, dar nu pot să știu atitudinea și comportamentul lor. Va rog, dacă aveți cunoștință de escorte în zonă, să-mi recomandați ceva. Vă mulțumesc anticipat!🙏
  3. Văzând astăzi ca a revenit Sandra în oraș, m-am decis să-i fac o vizită și bine am făcut. Am luat o oră, ca de obicei la ea. Locația este în blocul albastru de lângă OMV, colega cu Alesia. Nu cred ca are rost descrierea fetei, majoritatea o cunosc deja, pozele pe publi sunt informative. E bronzata, a fost la mare și arată bine. La fel de pupăcioasă și amabilă ca de obicei. Prețul este rămas la fel, respectiv 300 lei/ora. Nu știu cat este jumătate de oră, nu am întrebat. În apartament este destul de răcoare ținând cont de temperatura exterioară și de faptul ca nu are aer condiționat. Se poate face duș în locație, sunt prosoape curate și uscate în baie. știu ca face oralul foarte bun, eu nu am insistat pe acest serviciu, am vrut să fac normal și am reușit 2 numere în recursul unei ore. Acceptă și susține fk, cel puțin asta a fost cu mine. Am înțeles ca rămâne o săptămână, cu siguranță o voi mai vizita. Note nu ofer, nu sunt profesor și oricum fiecare din noi avem criterii diferite de a aprecia fetele. Pentru mine este de revenit de fiecare dată când ajunge în oraș.
  4. Bună! Am ajuns în oraș și aș vrea să găsesc o fată decentă ce face deplasări la hotel. Dacă mă puteți ajuta cu ceva recomandări, rămân dator. Mulțumesc anticipat! P.S. Rămân în oraș 2 nopți, până vineri dimineața.
  5. Dacă doamna ar si răspunde la mesajele trimise pe whatsApp, s-ar putea comunica cu ea. Măcar ar putea să spună ca nu are loc nu poate nu are chef.
  6. @gabryel11 nu mă cobor la nivelul limbajului tău. Dacă nu știi ce este o bombă cu ceas, nu am să-mi pierd timpul să-ți explic. @RunneR92 e cu adevărat frumoasă, se implică la sexul normal, cred că-i place ceea ce face. Este treaba ei cum și cu cine o face, eu am oferit o informație. “Cine are urechi de auzit, să audă” Este ultima intervenție a mea pe forumul domnișoarei, nu vreau să-i fac rău, știu ca sunt mulți care preferă sexul fără prezervativ, de aceea eu pe viitor voi spune pas Biancăi.
  7. Ce usor e să jignești pe cineva, mai ales din spatele tastaturii! Eu am oferit o informație, nu ești obligat să crezi. Rolul acestui forum este de a oferi informații despre fete (indiferent că-i plac sau nu acele informații unui user). De altfel, m-am uitat puțin la recenziile lui @gabryel11, nu am văzut nimic relevant, mai degrabă limbaj de joasă speță. Ceea ce am afirmat are susținere, sigur nu o să dezvălui de unde și cum am aflat. Informația este oferită pentru persoanele cerebrale, care nu riscă să ducă sau să transmită anumite boli.
  8. A reapărut “prințesa” în Suceava. Am vrut să încerc și eu o programare, deși știu ca răspunde foarte greu, dar astăzi am aflat ceva despre “prințesa”. Îi plac ieșirile la petreceri cu mai mulți bărbați și mai ales, ceea ce m-a îngrijorat” la acele ieșiri nu folosește prezervativ. din punctul meu de vedere, clar, DE EVITAT, bombă cu ceas.
  9. Bună tare și într-adevăr greu cu programările. Credeam ca nu-mi răspunde doar mie, acum constat ca e obișnuință sa nu răspundă. Văd ca de câteva zile a dispărut de tot anunțul ei pe publi. Il tot căutăm cel postat anterior, ultima postare era pe 10.01. Sperăm să mai vină, dacă va avea nevoie de bani.
  10. Am căutat în urmă să văd o listă de prețuri, am găsit în 2022, nimic în 2023. Cine a vizitat-o poate să ne spună prețurile actuale? Văd ca titulara nu mai intră pe forum…
  11. Ella 0733463289 doar deplasari
  12. Greu, sunt multe oferte pe publi, dar e ca la “loz in plic”. Am incercat si eu aseara la o tipa, Ana, dar nu a răspuns. Astăzi nu i-am mai văzut anunțul. Este Ella în Suceava, face deplasări și e ok.
  13. Bună! Vreau să-ti mulțumesc pentru amabilitatea de a mă accepta vineri dimineață la o oră matinală, în condițiile în care seara ai venit foarte târziu în oraș. Pentru mine a fost un început de zi minunat, o înviorare plăcută, în trei reprize🙏.
  14. Bună dimineața! Din păcate pt mine doar astăzi sunt în oraș, mâine trebuie să plec.🙈🙈🙈
×
×
  • Creează nouă...