Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

leonard68

Maistru Curvar
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by leonard68

 1. Multumesc... As fi vrut dimineata... Poate mâine.... Ciao!
 2. Bună dimineata! azi la ce oră începi programul?
 3. LA DE EVITAT CU DEMOAZELA! ȚEAPĂ DUPĂ ȚEAPĂ!
 4. Ce țeapă mi-am luat ieri... am vb la telefon.... mi-a zis să o sun când ajung în zonă... am ajuns... am sunat de vreo cinci ori... ȚEPARĂ! LA DE EVITAT CU EA!
 5. Să ai o primăvară frumoasă! La mulți ani!
 6. Am sunat-o și eu... nu răaspunde...
 7. Salutare. După îndelungi încercări, am reușit să ajung ieri la Cristina... Fusesem la Mona și trebuia să o probez și pe colega de apartament.... Programare pe wapp... Totul a fost în regulă... Ajung la destinație....Duș eu - o multitudine de geluri, prosop curat... Duș ea... Început cu mângâieri și pupicei... Într-o secundă, generalul (deh, vremuri de război...) era la datorie... Oglinda aceea face toți banii... ON, 69, etc... Apoi ce-i place ei cel mai mult...😂... Eu - canibal, ea - nebunatică...😍 Totul, aproape de 10... Mulțumire de ambele părți, cred.... Operație reușită, pacientul decedat.
 8. Alina, mai ajungi luna asta?... că vine mărțișoru și ne bagă nevestele la cheltuială...😂
 9. Văd că știi cum se comportă peștii... eu sunt afon în acest domeniu, al protectorilor...😂 M-am enervat: 1. că m-a pus pe drumuri degeaba... 2. că nu mi-a spus că nu este apă caldă, atunci când a confirmat... 3. că nu a răspuns la telefon - de 3 ori am sunat... 4. am fost la altcineva, în zonă... 5. promit să nu-i mai poluez topicul escortei... 5. DE EVITAT!
 10. I-am confirmat... mi-a confirmat... i-am scris când am ajuns... am sunat-o de trei ori... probabil peștelui nu i-a plăcut aspectul meu... ESTE DE EVITAT!
 11. ha, ha, ha... din nou... ești analfabetă??/ vezi ce ți-am scris la 11.51... și spune în plm că te-am sunat și de trei ori în acest interval... și nu ai răspuns.... DE EVITAT!
 12. Salutare! Am (re)vizitat ieri această doamnă. Mai fusesem la ea... Totul a fost ok... Are un șarm care pe mine m-a atras... un pic de FK, ON, cunni - fără probleme... Apoi trecut în 69... Schimbat 2 poziții și, din păcate, am finalizat cam rapid... de abia cred că o stârnisem...😂 asta este... PER TOTAL: 8,5 - 9.00... RECOMAND!
 13. Bună dimineața, confutadori! EVITAȚI ACEASTĂ DAMEZĂ! Îmi cer scuze că nu pot posta conversația de pe wapp, dar nu știu cum... Fac o programare pentru ieri la ora 12.00, o finalizare...Totul pe wapp..EU, la ora 11.04: ne vedem la 12.00. EA, la 11.04 - sigur. Între timp am plecat spre ea, și nu i-am văzut mesajul de la 11.23 când mă ruga să fac duș acasă, că nu-i apă caldă... EU (la 11.51): am ajuns... am încurcat-o dacă nu este apă caldă... cum facem? EU - o sun la 11.56 și 11.57... EU (11.58): puteai să-mi spui când ai confirmat... EA (12.00). ți-am spus după 20 minute. EU (12.00): ha, ha, ha
 14. excepțională descriere... mai ales pozele, sunt într-un mare fel...😂
 15. Salutare, confrați! am sunat eu, dar Nu am fost... locație - Monaco Towers, pe Șos. Bercewni... E un Mega la parter... OP sau ON și NP... se pot face 69, dar și sărutări corporale... halatul: 150 fin cu 250 leușteni ora....
 16. Corect... Poate se lăsa convinsă să nu renunțe așa ușor... Dar poate a plecat la mai bine...
 17. Însănătoșire grabnică! Pupici!
 18. Anunț luat de pe publi 24.ro... Fata mai are o colegă... LOCAȚIE - închiriată în regim hotelier, cam scump pentru zonă, dar nu e problema mea... fără pretenții: 7-7,5... 2 tipuri de gel, prosop curat, apă caldă, dușul fără pară... păcat de mirosul pregnant de fum de țigară, eu fiind nefumător... FATA: pe nume Daria (zice ea...😜)... o mică bunoacă, cu sâni feciorelnici și kur futabil... Sincer, m-au atras tzâtzele, numai bune de alintat... are și câteva tatuaje, nederanjante... Nota: 8-8,5 SERVICII: OP, NP, 100 leușteni finalizarea, 200 ora... fără GFE, doar sărutări corporale...
×
×
 • Create New...