Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Eu am intebarea mea favorita :Finalizarea se poate face si printr-o " vioara " ?Multumesc....
randunica Reputație: 6345 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 4, 2018 Ce draci de amiază e aia?Tradu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Eu stiu ca ti-am mai spus.Maseuza maseaza penisul erect intre umar si barbie.Pana la finalizare.Cel putin asa numea maseuza respectiva pozitie.Sau are si alta denumire ?
zaqueen Reputație: 82 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Eu stiu ca ti-am mai spus.Maseuza maseaza penisul erect intre umar si barbie.Pana la finalizare.Cel putin asa numea maseuza respectiva pozitie.Sau are si alta denumire ?Nu stiam ca are denumire tehnica asta. Am incercat, nu e greu de facut. Doar ca nu imi doresc sa imi umplu parul de ulei si... alte lichide. Daca stii cum se scapa de partea asta, ti-as fi recunoscatoare!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Nu stiam ca are denumire tehnica asta. Am incercat, nu e greu de facut. Doar ca nu imi doresc sa imi umplu parul de ulei si... alte lichide. Daca stii cum se scapa de partea asta, ti-as fi recunoscatoare!Zaqueen , adevarul ca am ratat cu putin pozitia asta.Eram prea incins.O sa iti spun candva cine era...hi ,hi , hi !Fii tu dama rasata si spune-ne numele salonului.Ce atata mister ?
randunica Reputație: 6345 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 4, 2018 Nu stiam ca are denumire tehnica asta. Am incercat, nu e greu de facut. Doar ca nu imi doresc sa imi umplu parul de ulei si... alte lichide. Daca stii cum se scapa de partea asta, ti-as fi recunoscatoare!Simplu:Inveti sa tii capul corect astfel incat sa cuprinzi bine penisul si sa nu ajunga la ceafa sau in par. Parul il prinzi in coada sau coc in mod normal in sedintele de masaj.nu are cum sa se intersecteze cu parul daca o tii unde trebuie. Penisul nu ajunge la ceafa. Sau undeva unde e par. O pui bine intre umar si barba cu capul un pic intr o parte.te lasi mai jos si din pozitia in care sta el pare un oral de vis. Dar nu e. Bafta!
randunica Reputație: 6345 Postat Ianuarie 4, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 4, 2018 Eu stiu ca ti-am mai spus.Maseuza maseaza penisul erect intre umar si barbie.Pana la finalizare.Cel putin asa numea maseuza respectiva pozitie.Sau are si alta denumire ?Ce denumire... ma rog...
zaqueen Reputație: 82 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Simplu:Inveti sa tii capul corect astfel incat sa cuprinzi bine penisul si sa nu ajunga la ceafa sau in par. Parul il prinzi in coada sau coc in mod normal in sedintele de masaj.nu are cum sa se intersecteze cu parul daca o tii unde trebuie. Penisul nu ajunge la ceafa. Sau undeva unde e par. O pui bine intre umar si barba cu capul un pic intr o parte.te lasi mai jos si din pozitia in care sta el pare un oral de vis. Dar nu e. Bafta!Irinuca, am spus ca stiu tehnica. Si facuta cum trebuie, tot ajunge ulei la radacina parului. Asta daca pui ulei cat trebuie si nu o picatura. Si Regatron spunea de pana la finalizare. Care e solutia sa nu te trezesti cu "gel" in par?
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Ianuarie 5, 2018 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Ianuarie 5, 2018 Irinuca, am spus ca stiu tehnica. Si facuta cum trebuie, tot ajunge ulei la radacina parului. Asta daca pui ulei cat trebuie si nu o picatura.Si Regatron spunea de pana la finalizare. Care e solutia sa nu te trezesti cu "gel" in par?http://www.stbaldricks.org/file/blog/2014/April/shavee-smiling.jpg Just kidding... :D
randunica Reputație: 6345 Postat Ianuarie 5, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 5, 2018 Irinuca, am spus ca stiu tehnica. Si facuta cum trebuie, tot ajunge ulei la radacina parului. Asta daca pui ulei cat trebuie si nu o picatura. Si Regatron spunea de pana la finalizare. Care e solutia sa nu te trezesti cu "gel" in par?sa ii prinzi capul penisului mai aproape de piele intre Barbie și piept. In partea din fata,nu spre ceafa. Lasă te mai jos și ridica umărul mai mult. O sa termini exact pe sternocleidomastoidian sau pe clavicula 1
zaqueen Reputație: 82 Postat Ianuarie 5, 2018 Postat Ianuarie 5, 2018 sa ii prinzi capul penisului mai aproape de piele intre Barbie și piept. In partea din fata,nu spre ceafa. Lasă te mai jos și ridica umărul mai mult. O sa termini exact pe sternocleidomastoidian sau pe claviculaDeci un pseudo lins pe cap nu un pseudo DT. Acum m-am lamurit. 1
pansacola77 Reputație: 108 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Europe Oras:Europe Postat Ianuarie 5, 2018 sa ii prinzi capul penisului mai aproape de piele intre Barbie și piept. In partea din fata,nu spre ceafa. Lasă te mai jos și ridica umărul mai mult. O sa termini exact pe sternocleidomastoidian sau pe claviculaLa multi ani!Daca fata ia penisul ”pe la spate”, el o sa termine pe manubriul sternal... :) 1
rubyiulia Reputație: 439 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2018 Eu am intebarea mea favorita :Finalizarea se poate face si printr-o " vioara " ?Multumesc....nu cunosc procedura si nu ma tenteaza..
cata_catalin Reputație: -9 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 nu cunosc procedura si nu ma tenteaza..Buna!Finalizare pe sani,pe fese,accepti? 1 1
rubyiulia Reputație: 439 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2018 Buna!Finalizare pe sani,pe fese,accepti?Buna, detaliile le putem discuta in privat. Nr meu de tel este in semnatura.
randunica Reputație: 6345 Postat Ianuarie 10, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 10, 2018 Nr tau nu este in semnătura.Intra la setări și adauga-l 2
rubyiulia Reputație: 439 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2018 Nr tau nu este in semnătura.Intra la setări și adauga-lin titlu *
cata_catalin Reputație: -9 Postat Ianuarie 11, 2018 Postat Ianuarie 11, 2018 Buna, detaliile le putem discuta in privat. Nr meu de tel este in semnatura.Nu e mult de discutat.Poti sa raspunzi cu da sau nu.De aceea e forum,sa stim ce si cum.Accepti finalizare pe sani sau pe fese?Ms
rubyiulia Reputație: 439 Postat Ianuarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2018 Si astazi sunt disponibila. Va astept :-) .
rubyiulia Reputație: 439 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Va astept la relaxare week.end.ul asta. Nu ezitati sa ma contactati :-) ..
randunica Reputație: 6345 Postat Martie 10, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 10, 2018 Pentru ca am avut cateva zile frumoase de sarbatoare si pentru ca dupa 8 martie vine ziua barbatilor meritati si voi o promotie.- masaj de relaxare body și erotic cu finalizare prin tehnici de masaj 100 Ron ședința, se permite cunni;- bdsm soft domination 100 Ron sedinta. 1
bookie_the_best Reputație: -11 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Tiganco, iti strici si tu capul ca Randunica curului, mai usor cu naivitatea si saorma proxenetului! 1
rubyiulia Reputație: 439 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11, 2018 Tiganco, iti strici si tu capul ca Randunica curului, mai usor cu naivitatea si saorma proxenetului!Te rog frumos sa nu.mi mai poluezi topicul. Daca nu.ti convine ceva din ce scrie aici ignora. Zi superba sa ai :-) .
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Da…..am revenit in premiera in locatia Irinei Ruxandra pentru masaj cu focoasa Iulia Ruby.Ziua nu a inceput bine, a fost o problema de comunicare intre noi doi, nu a auzit alarma telefonului. Astfel ca masajul a fost decalat pentru seara in loc de dimineata.In final, dupa ceva schimburi de mesaje si pareri de rau, m-a convins ca nu a fost ceva intentionat.Gata, cadou dulce si hai la locatie.Exact ca in poza, inalta, cu corp bine facut, carne tare, ingrijita si plina de voiosie si de viata.Iulia Ruby, o prezenta tonica.Parti de rezistenta -funduletul -aproape de fundulet de brazilianca si pussy, cu labii mari , buna de multe questii… Mi s-a parut naturala si plina de energie pozitiva.Nu mai descriu locatia, este cunoscuta foarte bine.Masaj bunicel de relaxare.Mai are de invatat totusi.Masajul erotic a cuprins imbratisari, masaj cu sanii, sarutari din partea mea pe corp.Chiar m-a indemnat sa omagiez si pussy, cu labii mari si epilata foarte curat. Dar nu aveam starea de spirit.Are o energie si te trezeste la viata, chiar daca poate nu iti place genul. Moment picant : cineva a sunat la telefon si a insistat.M-a rugat sa o scuz si sa ii permit sa raspunda, altfel va insista.Eu o tot mangaiam si o sarutam pe gat, corp, fundulet.Ea la un moment dat in telefon : da, ma amuz ca este un nene pe aici care ma pupa pe corp .Toata lumea multumita asadar….hi ! Dar asta mi-a redus avantul de a ejacula pe corpul ei.Imi revin cu ajutorul ei , foarte lipicioasa si pisicoasa , finalizare pe burtica.Nu accepta finalizare pe sani sau pe fundulet.Iar sex nici atat…. Zic eu ca totusi mai are de lucrat la body si erotic. Si acum notele :Locatie : 9,5Dama : 8 , un plus pentru fundulet si pussy ; carne tare , ingrijita si inalta ; GFE mare , pozitiva si agreabilaMasaj de relaxare : 8Masaj body si erotic : 8Tarif : 100 Lei pentru una ora ( am prins oferta speciala he, he, he ! ) La 150 Lei pe ora mai greu sa revin….are inca de lucru la tehnicile de masaj….poate invata si finalizarea in pozitia ‘’ vioara ‘’ sau cer prea mult ? 3
rubyiulia Reputație: 439 Postat Mai 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2018 Astazi are chef sa fie linsa :-) .. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum