Sari la conținut

pansacola77

VIP Member
  • Număr conținut

    1.767
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre pansacola77

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Europe

Vizitatori Recenți Profil

7.986 citiri profil

pansacola77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

108

Reputație

  1. Din fotografii pare O.k. Numai ca e o inadvertenta: titlul anuntului e "Doar deplasari", iar in cuprins zice "Te invit la mine..."
  2. Da, te inteleg perfect! Insa cred ca pentru dumnealor cea mai mare rasplata ar fi sa poti trece peste, sa megi inainte si sa ii fericita! Orice parinte isi doreste asta. Si, din pacate, nu este un blestem, ci asta e cursul vietii. Cei mai in varsta ne parasesc si ramanem noi, pana ne vine randul. "Mai avem, mai avem scurtă vreme de dus Pe conştiinţă povara acestui apus Şi pe urmă vom fi foarte liberi sub cer, Se vor împutina cei ce n-au şi ne cer. Iar când vom începe şi noi a simţi Că povară suntem, pentru-ai noştri copii, Şi abia într-un trist şi departe târziu, Când vom şti disperaţi veşti, ce azi nu se ştiu, Vom pricepe de ce fiii uită curând, Şi nu văd nici un ochi de pe lume plângând, Şi de ce încă nu e potop pe cuprins, Deşi plouă mereu, deşi pururi a nins, Deşi lumea în care părinţi am ajuns De-o vecie-i mereu zguduită de plâns."
  3. Condoleante! Am trecut prin aceeasi experienta nefericita acum 6 luni! Fii tare! Dumneaei, de acolo de undeva, te priveste si te vrea puternica!
  4. Da, s-a intamplat! A fost si greu, a fost si frumos, ca in orice iubire.
  5. cred ca acet topic a depasit orice limita a bunului-simt si trebuie inchis!
  6. solutia ta este de un primitivism ancestral aberant. Sper ca a fost doar o neglijenta in exprimare, astfel ca ma simt sa o nuantez eu putin. Sigur, nu sunt de acord sa fie create conditii favorizante acolo unde nu e cazul. Concurenta ar trebui sa fie TOTALA acolo unde si sansele sunt egale. Spre exemplu: sunt absolut aiurea examene de admitere la diverse unitati de invatamant desfasurate cu subiecte diferite pentru femei si pentru barbati, sau pentru oameni cu statura medie si cei cu talie redusa (ca sa ma raportez la exemplele tale). Nu sunt de acord cu locurile din licee si facultati rezervate pentru persoane de etnie rroma sau pentru persoane cu dizabilitati. Dar e o chestie de civilizatie ca persoanele cu talie mica sa aiba mobilier scolar adaptat si sa poata sustine examenele in conditii egale, cu aceleasi subiecte pentru toti. Unei persoane cu handicap vizual i se cuvine sa fie adaptata modalitatea de examinare conform posibilitatilor, nu si dificultatea subiectelor. S.a.m.d.
  7. eu nu m-am referit la iubire. @badmafaka a precizat ca omul este intr-o relatie cu altul. Si ii poti spune omului de la inceput sa nu aiba sperante in sensul asta, pentru ca esti hetero convins.
  8. poate ca eu am o imagine deformata asupra notiunii de ”prietenie”. daca initiatorul topicului, referindu-se la aceasta notiune in sensul de ”cunostinta cu care socializez”, discutia isi are oarecum sens. Adica, merita o simpla amicitie sa fiu stigmatizat de societate? cred ca si in cazul acesta fiecare om are dreptul la o sansa. Daca fiecare dintre noi am ocoli pe homosexuali, pe cei varstnici, pe negrii, pe urati, pe cei cu handicap etc... Omul e om, indiferent de aceste particularitiati, si oprobriul public, daca exista, chiar nu merita luat in consideratie. daca @badmafaka a avut in vedere prietenia profunda (nu faceti misto, ca nu e cazul) care poate lega doi barbati, dar gura lumii il determina sa aiba retineri, atunci cred ca se inseala grav! Nu este prietenie adevarata, daca iti pasa de cleveteala!
  9. nu am timp sa citesc intregul topic, ma rezum sa imi expun propriul punct de vedere, Orice relatie sociala se bazeaza pe interes, fiecare din participanti isi urmaresc satisfacerea unor nevoi. De cele mai multe ori este nevoia de bani, ca mijloc de a cumpara orice. Si intr-o relatie barbat-femeie, fiecare din cei doi au unul sau mai multe interese personale: financiar, sexual, emotional, social etc. (fiecare dupa posibilitati). Chiar si in acele situatii ce au determinat subiectul acestui topic, chiar si oropsitii isi satisfac niste nevoi: sentimentale, sexuale, senzatia ca este pater familias etc.
  10. o parere foarte proasta! Justitia nu se face de catre popor!
  11. Am sa citez din inegalabilul Dani Mocanu: Regula numarul unu regula numarul doi Nu le-ai incalcat nu te-ai gandit la noi Si-acum invat eu de la tine regula numarul trei Regula numarul trei sa n-ai incredere-n femei
  12. doamne-fereste! de unde le scoateti? Art. 328 Cod penal: Infracțiuni de fals comise în legătură cu autoritatea unui stat străinDispozițiile cuprinse în prezentul capitol se aplică și atunci când fapta privește acte emise de o autoritate competentă a unui stat străin sau de o organizație internațională instituită printr-un tratat la care România este parte sau declarații ori o identitate asumate în fața acesteia.
  13. de ce vorbiti din amintiri? Ia spune-ne si noua care este articolul din Codul penal sau care este legea care stabileste ca prostitutia e infractiune si se pedepseste cu inchisoare? multumesc anticipat!
  14. bre, psihanalistule, daca te hartuieste in mediu virtual, de unde ai tras concluzia ca Vistantric este ocrotita de raketi moldoveni? Mesajele de pe WhatsApp erau redactate in moldoveana?
×
×
  • Creează nouă...