larisssa Reputație: 8906 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Octombrie 24, 2017 Notificările îmi arata Cum ca @bettyblue a răspuns la mai toate topicele cu/despre activitatea mea (și anume cel de pe Cta, cel de la Brașov, și cele de la Secțiunea Threesome -unul cu Crissu și unul cu Ana!! ). Dar acele postări nu sunt!Am dat delogare, am intrat ca vizitator -crezând ca poate nu le pot vedea eu. Tot nu sunt! @bettyblue e ușer albastru,deci nu le-ar fi putut șters după ce le scria. Ce mama dracului înseamnă asta?
alibaba6918 Reputație: 445 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Telefon: 07 noi doi Oras:constanta Postat Octombrie 24, 2017 Nu este vorba de bettyblue ci de bettiblue care este cu totul altcineva. Ma gandesc ca pisicuts a sters toate acele postari facute. Au fost cred ca sute de postari făcute de acel user pe tot forumul aseara 3 3
larisssa Reputație: 8906 Postat Octombrie 24, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Autor Postat Octombrie 24, 2017 thanks, ;îmi "dădea cu virgula" așa, cu noaptea-n cap.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum