Sari la conținut

Carla 0749654119

camin

Postări Recomandate

Postat
  La 26.08.2024 la 17:50, carla30 a spus:

Bună seara domnilor!!

De mâine voi fi disponibilă în Alba-Iulia pentru 2 zile (miercuri inclusiv).

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați intervalul orar în care pot răspunde. Nu răspund la apeluri. 

Detalii despre servicii și tarife, în semnătură!

O seara plăcută vă doresc!

Extinde  

Bună seara si ție, 2 zile sint puține pentru cei ce vor sa ajungă la tine. Poate prelungești la 4 zile. 😘

• Like 2
Postat
  La 26.08.2024 la 18:12, hunterwhore a spus:

Bună seara si ție, 2 zile sint puține pentru cei ce vor sa ajungă la tine. Poate prelungești la 4 zile. 😘

Extinde  

Ar fi ideal să fie măcar 4 zile…și eu ajung pe vineri la Alba și sper să prind ceva …

• Oras:Alba Iulia
Postat
  La 26.08.2024 la 19:34, hunterwhore a spus:

Poate cineva aude...😉

Extinde  

Poate cineva m-aude, o sa incerc sa-i trimit un mesaj sa vad daca isi mai aduce aminte de un vechi client (in)fidel!

• Haha 1
Postat
  La 26.08.2024 la 19:51, hunterwhore a spus:

Asteptam rezultatul///////

Extinde  

L-am primit deja, e pozitiv, deci am ramas pe lista clientilor fideli, cu toate avantajele ce decurg din asta! A ramas o doamna cu D mare, asa cum o stim, noi cei care ne-am putut bucura de compania ei absolut remarcabila! Nu cred ca voi reveni cu o recenzie clasica, in cazul ei nu cred ca-si are rostul, dar niste impresii o sa va impartasesc, sa nu muriti de curiosi😁

• Haha 1
Postat
  La 26.08.2024 la 20:01, Aiudeanu a spus:

L-am primit deja, e pozitiv, deci am ramas pe lista clientilor fideli, cu toate avantajele ce decurg din asta! A ramas o doamna cu D mare, asa cum o stim, noi cei care ne-am putut bucura de compania ei absolut remarcabila! Nu cred ca voi reveni cu o recenzie clasica, in cazul ei nu cred ca-si are rostul, dar niste impresii o sa va impartasesc, sa nu muriti de curiosi😁

Extinde  

Las ca maine incerc si eu  ...........sa nu mor de curios..😄

• Like 2
Postat

Wow!!! Asta ar fi un rezumat de recenzie. Dar pentru Carla ma simt obligat sa mai adaug ceva, asa ca precizez ca arta amorului o are in degetul cel mic si sunt constient ca nu m-am bucurat de tot repertoriul ei complet, dar asta doar din vina mea. Am si eu limitele mele, e de-ajuns sa ma uit in buletin. Concluzia: mai mult decat speram si decat imi aminteam. Si apropo, memoria erotica a Carlei e mult mai buna decat credeam! Mersi, Carla!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
  La 27.08.2024 la 12:36, Aiudeanu a spus:

Wow!!! Asta ar fi un rezumat de recenzie. Dar pentru Carla ma simt obligat sa mai adaug ceva, asa ca precizez ca arta amorului o are in degetul cel mic si sunt constient ca nu m-am bucurat de tot repertoriul ei complet, dar asta doar din vina mea. Am si eu limitele mele, e de-ajuns sa ma uit in buletin. Concluzia: mai mult decat speram si decat imi aminteam. Si apropo, memoria erotica a Carlei e mult mai buna decat credeam! Mersi, Carla!

Extinde  

Deci, ai convins-o sa rămână 4 zile? 

• Like 4
  • Telefon: 0749654119
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața, domnilor!

Astăzi și mâine voi fi disponibilă în Alba!

Clienții fideli vor avea prioritate!!

• Like 1
Reputație: 568
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună seara, domnilor!!

De mâine voi fi disponibilă în Alba pentru câteva zile. 

• Like 1
  • Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat
  La 06.04.2025 la 17:03, carla30 a spus:

Bună seara, domnilor!!

De mâine voi fi disponibilă în Alba pentru câteva zile. 

Extinde  

Ne pui și ceva poze pentru cei care nu au fost la tine să ne putem face și o idee despre cum arăți?

Postat
  La 07.04.2025 la 4:42, cipri12 a spus:

Ne pui și ceva poze pentru cei care nu au fost la tine să ne putem face și o idee despre cum arăți?

Extinde  

Nu pune poze pentru că nu are ce arăta. Stai pe curu tau că numa reclama e de ea.

Reputație: 568
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua, domnilor!

Sunt disponibilă în Alba doar astăzi si mâine!

Clientii fideli au prioritate!

Postat
  La 09.04.2025 la 10:12, carla30 a spus:

Bună ziua, domnilor!

Sunt disponibilă în Alba doar astăzi si mâine!

Clientii fideli au prioritate!

Extinde  

Am vrut sa te vizitez la un moment dat…dar datorită “figurilor” tale de pe forum am preferat să-mi țin banii în buzunar și să mă duc la altceva mai bun! Nu știu cum ești efectiv la pat sau ce servicii ai dar ai multe “-nu” cel puțin din partea mea datorită atitudinii tale de aici,de pe forum!” Aia nu, aia nu, eu numai așa…”deja mă ustură pe banii mei! Și nici măcar nu i-am dat! 

• Like 1

Postat

Cea mai inteligenta mișcare pe care o puteai face. Așa m-am umilit și eu până am ajuns la ea și când colo ce sa vezi. O amarata de femeie la care m-am chinuit să țin steagul ridicat. 

Ce mă deranjează la ea e atitudinea de diva și impresionismul.

Clienții fideli au prioritate.

Du-te sa nu-mi sugi ceva !

Atât am avut de zis.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...