Sari la conținut

Carla 0749654119

camin

Postări Recomandate

• Telefon: 0749654119
  • Oras:Sibiu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua, dragilor!

Sunt disponibilă astăzi până la orele 20:00!

Pentru programări, vă rog, doar sms sau WhatsApp în care specificați și intervalul orar în care pot răspunde. NU RĂSPUND LA APELURI!

‼️Programările neconfirmate cu cel puțin o ora înainte vor fi anulate‼️

Detalii despre servicii și tarife am scris puțin mai jos, în semnătură!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am trimis cerere si acum astept raspuns favorabil, sper eu.

Sa fie intr-un ceas bun.

Te pup Carla !

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Link spre comentariu
Vizitator

Salutare baieti !

S-a elucidat in sfârșit misterul ce plana asupra Carlei.

Acum am înțeles, desi n-am înțeles de ce nu lasa lumea comentarii. Am reusit sa o prind pe Carla intr-un final, am ajuns la locatia din M-uri.

Apartament ok, baie micuța dar curata.

Aspect fizic exact opusul la ce i-mi place mie. Am rămas de curios sa vad de ce e asa lăudata. 

Inceput cu un ON super executat cu atenție deosebita la oo însoțit de mângâieri si ceva sărutari.

Am incercat un NP cu ea deasupra dar nu a mers si asta din cauza mea, am revenit la ON apoi am finalizat in guriță.

Trebuie precizat faptul ca din punct de vedere al GFE - ului totul e la superlativ, problema a fost la chimia dintre noi.

Ca o concluzie finala, eu o sa spun pas data viitoare, dar asta e alegerea mea si nu vreau sa va influentez. Pur si simplu nu e genul meu.

O seara faina tuturor !

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 2822
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
5 hours ago, spancioc said:

................................

Aspect fizic exact opusul la ce i-mi place mie. Am rămas de curios sa vad de ce e asa lăudata. 

................................

Trebuie precizat faptul ca din punct de vedere al GFE - ului totul e la superlativ

...............................

Aspectul fizic... INTOTDEAUNA e judecat subiectiv! Unii prefera fete inalte, altii mai scunde, unii prefera fete mai subtirele, altii mai dolofane, unii prefera blonde, altii brunete, s.a.m.d.

De ce e asa laudata Carla?! Pai chiar tu ai dat un raspuns (sau o parte din raspuns) cand ai spus despre GFE ca a fost la superlativ.

Carla este laudata pentru calitatea serviciilor si atitudinea fatza de client. SI PE BUNA DREPTATE!

Slabiciunea mea este sexul anal, iar in privinta asta, Carla este ETALON! Si spun asta dupa (prea) multi ani de mers la "fete vesele"!

Nu in ultimul rand se poate sublinia raportul servicii/pret, care este (in opinia mea) FOARTE bun!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara, dragilor!!

De mâine după-amiază voi fi disponibilă în Alba pentru 4 zile, sâmbătă inclusiv. 

O seară plăcută vă doresc!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună ziua dragilor! 

Disponibilă astăzi până la orele 20:00‼️

Pentru programări doar sms sau WhatsApp 

‼️NU RĂSPUND LA APELURI ‼️

Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
Acum 4 ore, carla30 a spus:

Bună ziua dragilor! 

Disponibilă astăzi până la orele 20:00‼️

Pentru programări doar sms sau WhatsApp 

‼️NU RĂSPUND LA APELURI ‼️

Lucrezi doar cu circuit închis? Va răspunde Carla? Eu i-am dat n mesaje iam și spus pana la ce ora îmi poate răspunde și tot nimic.. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, Clona19952 a spus:

Lucrezi doar cu circuit închis? Va răspunde Carla? Eu i-am dat n mesaje iam și spus pana la ce ora îmi poate răspunde și tot nimic.. 

Salutare, colega !

Ai mai fost la ea ?

Link spre comentariu
Acum 11 ore, spancioc a spus:

Salutare, colega !

Ai mai fost la ea ?

Salut, nu am mai fost la ea... Tot încerc sa o contactez de câte ori vine pe alba dar nu răspunde niciodată... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 8 minute, Clona19952 a spus:

Salut, nu am mai fost la ea... Tot încerc sa o contactez de câte ori vine pe alba dar nu răspunde niciodată... 

No atunci stai cuminte, ca n-ai pierdut nimic .

Link spre comentariu
Acum 12 ore, sculadecal a spus:

N-am reușit nici eu să ajung pe la ea.  Din ce am înțeles nu răspunde înapoi ca nu îi menționați ora până la ce oră vă poate răspunde…

Iam spus panaa ce ora îmi poate scrie ba mai mult iam spus ca poate oricând nefind cu obligații sau ceva. 

Link spre comentariu
  • Oras:Alba
  • Oras:Alba
Acum 9 minute, Clona19952 a spus:

Iam spus panaa ce ora îmi poate scrie ba mai mult iam spus ca poate oricând nefind cu obligații sau ceva. 

Atunci nustiu ce sa zic colegule. Va avea clientela ei și îi frică de necunoscut 😂

Link spre comentariu
  • Oras:Neamt
  • Oras:Neamt

Am trecut eu azi pe la ea, dar am făcut cale intoarsa, nu era genul meu . Ma-m luat după comentarii care muti o ridica în slavi . E mica ,un pic plinuta și trecuta de prima tinerețe.  Nustiu cum dau colegii 200 / per fin. ?? Nu-i de mirare ca nu pune poze. Dacă aveam o astfel de descriere nu mai pierdeam timpul prin Alba  și timpul ei... spor !  Ps.Cu 200 sunt fete cu corp de " model".

Link spre comentariu
Acum 7 minute, emyvio21 a spus:

Am trecut eu azi pe la ea, dar am făcut cale intoarsa, nu era genul meu . Ma-m luat după comentarii care muti o ridica în slavi . E mica ,un pic plinuta și trecuta de prima tinerețe.  Nustiu cum dau colegii 200 / per fin. ?? Nu-i de mirare ca nu pune poze. Dacă aveam o astfel de descriere nu mai pierdeam timpul prin Alba  și timpul ei... spor !  Ps.Cu 200 sunt fete cu corp de " model".

Și eu tot din pricina recenzilor ca era prea ridicata voiam sa merg.. Mai bine ca nu mia răspuns.. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, emyvio21 a spus:

Depinde ce cauti,  daca cauti palmares, sint cele top model, daca cauti calitate, sint cele ca ea, de multe ori cele top model nu sau ridicat la asteptari, dar , fiecaree cu gustul lui. 

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...