Sari la conținut

Lia- in vizita la Oradea 0752943791

lia

Postări Recomandate

• Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
Postat

Noa asta trebuie sa-ti dea de gandit, daca asemenea pasiuni trezesti si printre "feciori":)

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Maine este 1 noiembrie. Yupiii!!!!

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Wonderland
Postat

Din cand in cand apare cineva, cineva wow in Oradea. Oare tu faci parte dintre acele fete?

Oare??? Este un mister ce trebuie elucidat...

• Like 4
Vizitator
Postat

Oare??? Este un mister ce trebuie elucidat...

Tu esti un mister care va fi descoperit cm cu cm zilele urmatoare.:)
  • Like 5
  • Minus 1
Postat

Eu nu vreau să îi rezist:))vreau sa mă las ispitit ...doar că nu ajungi in oradea numai vineri...sper sa o prind și eu sâmbătă.duminica sau luni..să reușesc să o vizitez...

• Like 2
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Daca zici ca vii in 1 noiembrie nu e ok sa-ti mearga numarul? Sau daca n-ai ajuns inca sa anunti? Zic si eu.

Postat

Daca zici ca vii in 1 noiembrie nu e ok sa-ti mearga numarul? Sau daca n-ai ajuns inca sa anunti? Zic si eu.

Așa r fi normal.sa anunțe dacă s.a amânat.

Postat

Va rog sa ma scuzati dar din motive independente de vointa mea, am fost nevoita sa-mi anulez vizita la Oradea.Poate vom reusi sa ne vedem cu alta ocazie.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

TIPIC

In acest caz chiar ca nu este asa cum zici. 

• Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA
Postat

Țepara nu e.

Ciudat insa cum problemele apar exact in ultima clipa, asta in cazul mai multor randunele care si-au propus sa ne viziteze.

Nu?

De aici tiparul.

Vizitator
Postat

Țepara nu e.

Ciudat insa cum problemele apar exact in ultima clipa, asta in cazul mai multor randunele care si-au propus sa ne viziteze.

Nu?

De aici tiparul.

Unele probleme chiar atunci apar cand ti-e lumea mai draga. Iar Lia chiar nu intra in categoria randunelelor care au invadat Oradea de la un timp.
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

Unele probleme chiar atunci apar cand ti-e lumea mai draga. Iar Lia chiar nu intra in categoria randunelelor care au invadat Oradea de la un timp.

Ehh era timpul prea scurt..stai liniștit ..nu s.a sincronizat chiar bine...din cate știu eu ..sau mai bine zis cele citite ..in 7 îi la Cluj..

http://nimfomane.com/forum/topic/97667-lia-in-vizita-la-cluj-0752943791/page-2?hl=0752943791

De data aceasta ne.a dus de nas..sper că pe viitor sa se si concretizeze ceea ce spune.te asteptam

Vizitator
Postat

Ehh era timpul prea scurt..stai liniștit ..nu s.a sincronizat chiar bine...din cate știu eu ..sau mai bine zis cele citite ..in 7 îi la Cluj..

http://nimfomane.com/forum/topic/97667-lia-in-vizita-la-cluj-0752943791/page-2?hl=0752943791

De data aceasta ne.a dus de nas..sper că pe viitor sa se si concretizeze ceea ce spune.te asteptam

Nu a fost vorba de sincronizare sau alte lucruri. Si chiar nu a dus pe nimeni de nas. A dorit sa ajunga in Ardeal, dar deocamdata, in acest moment nu s-a putut. 

Postat

Nu a fost vorba de sincronizare sau alte lucruri. Si chiar nu a dus pe nimeni de nas. A dorit sa ajunga in Ardeal, dar deocamdata, in acest moment nu s-a putut.

Nu știu ce fac..nu așa procedez..nu iau la întrebări...scz.

.ideea era va nu a zis nimica până după 2 zile când trebuia să fie aici.

Eu aștept vizita acestei domnișoare :)

Multă baftă in continuare :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...