Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2020 Postat Iunie 27, 2020 Multumim frumos de raspuns! :)O ultima intrebare te rog:Programul tau va fi luni-vineri, luni-sambata?Luni-Sambata11:00-20:00 :)
hblcd Reputație: 33 Postat Iunie 28, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 28, 2020 Karina, tu esti in Timisoara?
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2020 Postat Iunie 28, 2020 Buna dragii mei :)Momentan nu lucrez in Timisoara (ma gasiti la biroul din Bucuresti), Dar promit sa revedem in 3 saptamani :*Va sarut cu dor .
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Buna seara , dragii mei banateni :*Dupa multe multe luni in care nu ne-am vazut , va anunt ca de joi, 9 iulie, ne revedem :*Programarile le putem face inca de pe acum pe whatsapp , doar sa imi specificati ca sunteti din Timi :* Va sarut tare tare de tot :x
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Dragilor , maine sunt disponibila incepand cu 17:00 :* Servicii:-Oral neprotejat in functie de igiena-Normal protejat-Sarut -Masaj erotic-dus impreuna-69-footfetish-s.a.m.d Nu ofer:-finalizare orala-sex anal Preturi:250 de lei-30 de minute450 de lei-1h Locatie:Dumbravita-Kaufland :*
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Dragilor , am schimbat locatia pe ultima suta de metrii :)Mai multe detalii in privat ,Astazi sunt indisponibila :*Va astept cu drag de maine .
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 9, 2020 Ce bine , ca imi era peste mana sa ajung in aceea parte de oras , cat mai stai in tm . Ms
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Esti o tampita!!Pupi pupi pupi
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Esti o tampita!!Pupi pupi pupi Merci :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Auzi? Vreau sa incep cu tine...adevarul adevarat...Hai sa vedem cine castiga. :)
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Auzi? Vreau sa incep cu tine...adevarul adevarat...Hai sa vedem cine castiga. :)Eu zic sa te pui la somnic :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Eu zic sa te pui la somnic :)Mă tâmpito...nu-i spui tu la un membru colorat, mai ales unui maestru ce sa facă. Hai sictir, urata dracu care iesti! :*
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Mă tâmpito...nu-i spui tu la un membru colorat, mai ales unui maestru ce sa facă. Hai sictir, urata dracu care iesti! :*Ești beat... ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Ești beat... ;)Esti impotent ;)Eu mâine mă drag,tu așa rămâi:)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Esti impotent;)QEDEști penibil de beat... o să conștientizezi asta când te vei trezi...
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Sa ma ierti , maestre =)) P.S-Termina in puii mei cu circul ca te faci de ras !
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Ești beat... ;) @bolovane , daca te rog imi atasezi si mie aici o poza sexy? Te pup ! :*
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Iulie 9, 2020 @bolovane , daca te rog imi atasezi si mie aici o poza sexy?Te pup ! :*Sa fie recenta
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Deci, nu eu am scris...ci niste prieteni dragi...personal cu această curvă nu vreau sa schimb vreo vorba...o las in lumea ei... Dacă aș spune adevarul adevarat, v-ati cruci.Va salut! :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 @bolovane , daca te rog imi atasezi si mie aici o poza sexy?Te pup ! :*Pfff... n-aș fi vrut să dau din casă, dar nu pot să mă opun rugăminții tale... așa că doar un mic preview din episodul 3 al serialului "La o cafea cu Karinaa"... te pup și eu și pe curând... :kiss2
olteanul alergic la banateni Reputație: 284 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Banatistan Oras:Banatistan Postat Iulie 9, 2020 O singura cafea am baut in viatza mea, si nu mi-a placut,si aia cand m-a invitat una,am crezut ca o bag in pat dar nu a mers ! Am devenit alergic,urasc toate pitipoancele de la mine de la munca care toata ziua stau la cafea si scade productia ! Prin Italia e si mai grav aia sunt innebuniti,cand am fost la Roma m-a disperat o chelnerita de la restaurantul unde mancam de fiecare data dupa ce comandam ma lua cu : prendi una cafe ?Desi zilnic ziceam ca nu, odata nu am mai rezistat si i-am zis ceva de dulce, dupa aia nu a mai avut curajul sa ma intrebe
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Domnilor , astazi programul meu este full , va astept cu drag maine :*Programul meu : 10:00-22:00 Pupici acolo jos .
raul9999 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 10, 2020 Poze noi?
Membru Premium angelmro Reputație: 5238 Postat Iulie 11, 2020 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iulie 11, 2020 Eu am ajuns astazi la Karina/Saskia. De mult timp incerc sa ma sincronizez cu ea ori in Timisoara ori in Bucuresti. Astazi a fost ziua norocoasa. Cum a fost ziua mea de nastere saptamana asta, miam facut un al doilea cadou, dupa cel de sambata trecuta. Nici nu stiu cum sa descriu intalnirea. Karina chiar este o fata frumoasa si un caracter deosebit. Chiar nu imi pare rau ca am facut atatia kilometri sa o intalnesc.In afara faptului ca am primit OP, asta din cauza unei prostii ce am facuto cand mam ras ieri, miam facut o mica rana la junior, asta este ghinionul meu. In rest pot sa spun ca sa ridicat la nivelul asteptarilor pe care leam avut.Multumesc frumoasa domnisoara pentru ora de azi si sper sa ne vedem cat mai curand. Te pup.Voua,restul, care cititi, ciocane tari. 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum