Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2021 Partajează Postat Septembrie 21, 2021 Buna dimineata, domnilor In seara asta ne luam la revedere din nou 😞 Scurta vizita, stiu, dar ne revedem data viitoare 🥰 Pentru astazi nu mai am disponibilitate, multumesc celor care m-au vizitat ❤️ Link-ul de onlyfans inca are 24 de locuri libere cu 50% reducere , see you there 😇 https://onlyfans.com/ellakarina Link spre comentariu
marsboy1340 Reputație: 455 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 21, 2021 Ieri am petrecut doua ore frumoase cu aceasta fata specială. multumesc Lady! 1 Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2021 Partajează Postat Septembrie 21, 2021 1 hour ago, marsboy1340 said: Ieri am petrecut doua ore frumoase cu aceasta fata specială. multumesc Lady! Si eu iti multumesc ! 😘 Link spre comentariu
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Septembrie 21, 2021 Oras:România Oras:România Membru Premium Partajează Postat Septembrie 21, 2021 Scurta rău vizita , mi-aș fi dorit sa ne fi putut sincroniza . A trecut destul de mult timp și mi-a rămas tipărit in minte cât e de perversa , versată , feminină . Poate mai mult noroc data viitoare . "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale." Link spre comentariu
benyruben Reputație: 180 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Karinaaaaaaa, ne este dor se tine, chiar nu mai ai de gand sa vii mai repede decât ti ai propus? Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 3 minutes ago, benyruben said: Karinaaaaaaa, ne este dor se tine, chiar nu mai ai de gand sa vii mai repede decât ti ai propus? Momentan sunt in Bucuresti Link spre comentariu
benyruben Reputație: 180 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 1 minut, saskia999 a spus: Momentan sunt in Bucuresti Știu ca ești acolo, dar întreb așa informativ dacă ai o idee cât de cât cam pe când și veni… Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 50 minutes ago, benyruben said: Știu ca ești acolo, dar întreb așa informativ dacă ai o idee cât de cât cam pe când și veni… Nu, inca nu m-am gandit daca si cand revin in Timisoara 🤗 Link spre comentariu
downloadeaza Reputație: -4 Postat Noiembrie 3, 2021 Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 On 9/28/2021 at 11:16 PM, saskia999 said: Nu, inca nu m-am gandit daca si cand revin in Timisoara 🤗 hai la timisoara o zi si o sa te fac eu sa ramai 1 1 Link spre comentariu
humangus Reputație: 16 Postat Aprilie 30, 2022 Partajează Postat Aprilie 30, 2022 Ceau Karinaa. Cand ne mai vizitezi?😘 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2022 Buna domnilor 😘 Incepand de saptamana viitoare (luni) revin la biroul din Timiosara 😊 Pupicios multos, pe curand 😘😘 3 3 Link spre comentariu
thortm Reputație: 393 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 2 ore, KarinaNew a spus: Buna domnilor 😘 Incepand de saptamana viitoare (luni) revin la biroul din Timiosara 😊 Pupicios multos, pe curand 😘😘 O veste excelenta, ai acelasi numar de telefon pentru contact? te pup 1 Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 26, 2022 O ,ce veste minunata !!!😘 1 Link spre comentariu
dandanut91 Reputație: 103 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 3 ore, KarinaNew a spus: Buna domnilor 😘 Incepand de saptamana viitoare (luni) revin la biroul din Timiosara 😊 Pupicios multos, pe curand 😘😘 🤗🤗🤗 1 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 2 ore, thortm a spus: O veste excelenta, ai acelasi numar de telefon pentru contact? te pup Da, numarul din titlu 😊😘 Acum 2 ore, thortm a spus: O veste excelenta, ai acelasi numar de telefon pentru contact? te pup Acum 37 minute, blaugrana a spus: O ,ce veste minunata !!!😘 😘 Acum 27 minute, dandanut91 a spus: 🤗🤗🤗 😘😘 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat Iulie 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2022 Buna 😘 ⚜️De marti ne vedem la Timisoara ⚜️ 🔔Programarile le incep de maine (imi cer scuze domnilor carora nu le-am raspuns, dar timpul nu mi-a permis), va astept din nou cu un mesaj pe ☎️WHATSAPP ☎️ Detaliile despre cadou sau locatie le veti primi in privat, din motive personale aleg sa nu las prea multe detalii aici, multumesc pentru intelegere. ❤️🔥Serviciile au ramas aceleasi pe care le stiti ❤️🔥 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat Iulie 31, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2022 https://ibb.co/6vH1JKT https://ibb.co/j88nhm1 2 5 Link spre comentariu
soldatelul Reputație: 30 Postat August 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2022 Acum 22 ore, KarinaNew a spus: Buna 😘 ⚜️De marti ne vedem la Timisoara ⚜️ 🔔Programarile le incep de maine (imi cer scuze domnilor carora nu le-am raspuns, dar timpul nu mi-a permis), va astept din nou cu un mesaj pe ☎️WHATSAPP ☎️ Detaliile despre cadou sau locatie le veti primi in privat, din motive personale aleg sa nu las prea multe detalii aici, multumesc pentru intelegere. ❤️🔥Serviciile au ramas aceleasi pe care le stiti ❤️🔥 Pai nu prea le stim...daca ne poti reaminti, ar fi perfect 1 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat August 2, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2022 La 01.08.2022 la 14:56, soldatelul a spus: Pai nu prea le stim...daca ne poti reaminti, ar fi perfect Las mai jos meniul atat pentru tine, cat si pentru ceilalti membrii 🤤 -ON/OP in functie de igiena -NP -FK in functie de igiena -GFE -PSE -cunni -Masaj relaxare 👎🏼Anal NU 👎🏼 Finalizari orale/faciale NU ❗️Nu fac intalniri de 30 de minute. ❗️Pentru detalii despre cadou raspund in privat ⚜️ ❗️Programari doar pe WHATSAPP 2 Link spre comentariu
billionaire Reputație: 61 Postat August 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat August 2, 2022 Acum 42 minute, KarinaNew a spus: Las mai jos meniul atat pentru tine, cat si pentru ceilalti membrii 🤤 -ON/OP in functie de igiena -NP -FK in functie de igiena -GFE -PSE -cunni -Masaj relaxare 👎🏼Anal NU 👎🏼 Finalizari orale/faciale NU ❗️Nu fac intalniri de 30 de minute. ❗️Pentru detalii despre cadou raspund in privat ⚜️ ❗️Programari doar pe WHATSAPP Variaza in functie de cum scrii.. 1 1 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat August 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2022 Buna dimi 😘 poze noi-noute din locatie⚜️ https://ibb.co/T2Frt1X https://ibb.co/fCptWy0 4 Link spre comentariu
burebista88 Reputație: 99 Postat August 3, 2022 Partajează Postat August 3, 2022 Acum 2 ore, KarinaNew a spus: Buna dimi 😘 poze noi-noute din locatie⚜️ https://ibb.co/T2Frt1X https://ibb.co/fCptWy0 Halatul, cât e halatul? 1 Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat August 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2022 Acum 49 minute, burebista88 a spus: Halatul, cât e halatul? N-ai vazut si tu ca il tin secret? Cat e halatul? Nu e halatul! 😂 stau goala 2 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7445 Postat August 3, 2022 Membru Premium Partajează Postat August 3, 2022 Karinaa cit stai in tm? Link spre comentariu
KarinaNew Reputație: 1375 Postat August 3, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3, 2022 Acum 2 minute, Flx01 a spus: Karinaa cit stai in tm? Pana duminica, duminica merg la spovedanie 🙏🏼 2 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum